Nova vest
Fudbal

Subota, 30.06.2012.

17:49

Vermezović očitao lekciju igračima

Trener Partizana Vladimir Vermezović bio je veoma ljut na svoje fudbalere na treningu u subotu, uoči prve test utakmice na pripremama u Sloveniji.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Vermezovića su iznervirale psovke i svađe igrača prilikom grešaka tokom treninga, pa im je nekoliko minuta držao vaspitni monolog.

"Samo se svađate i psujete. Dokle? Zajedno smo tri sedmice, a izuzev Laze (Aleksandar Lazevski), još nisam čuo da ste jedan drugog podržali, ohrabrili, ispravili tuđu grešku. Na šta to liči", vikao je besni Vermezović.

Vermezović se nije zaustavio, nastavio je da grdi fudbalere koji su okupljeni u krug bez reči pognutih glava slušali primedbe svog trenera.

"Svako od nas greši, a vi se posle svakog lošeg pasa ili izgubljene lopte ljutite na vašeg druga, negodujete, psujete. Kad neko pogreši, valjda je logično da kažete: "U redu je, nema veze, idemo dalje". Ko ne želi da se ponaša drugačije može slobodno da napusti teren, preseli se na klupu, a odatle odmah na avion i pravac Beograd", istakao je Vermezović i dodao:

"Hoću da bodrite jedan drugog, budite pravi tim, a ne samo da se bunite. Znam, teško je, ali ovo su pripreme i niko nema pravo da psuje klupskog druga. Ovako više ne može", zaključio je trener "crno-belih".

Partizan u subotu od 18.00 igra prvu kontrolnu utakmicu u Sloveniji, rival je lokalni prvoligaš Aluminij iz Kudričeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu