Nova vest
Fudbal 0

24.5.2024.

17:15

Bandović: Od velikog je značaja da se plasiramo u Evropu

Trener Vojvodine Božidar Bandović rekao je da želi da njegova ekipa pobedi Mladost u meču poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije i tako ostvari cilj i plasira se u Evropu.

Izvor: Tanjug

Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaleri "stare dame" u subotu od 19 časova dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana uz besplatan ulaz ma stadion "Karađorđe". Vojvodini je potrebna pobeda kako ne bi zavisila od ostalih rezultata za plasman u kvalifikacije za UEFA takmičenja.

"Preostala je ta još jedna utakmica u kojoj je nama potrebna pobeda. Želimo da odigramo dobro i da pobedimo, što bi bilo od velikog značaja za naš plasman u Evropu. Nećemo gledati druge protivnike koji imaju svoje ciljeve. Mi hoćemo tri boda i da odigramo kao do sada. Ekipa Mladosti je iskusna, menjala je sistem, očekujemo nisku odbranu i igru na kontra napade, kao i na prekide. Što se tiče naše ekipe, svi su spremni, iako je bio dosta zgusnut raspored, zato nam je bio fokus na oporavku i analizi svakog sledećeg rivala", rekao je Bandović, a prenosi klupski sajt.

Crnogorski stručnjak je priznao da je ekipa umorna posle finala Kupa, ali i motivisana da osvoji još ta tri boda.

"Moramo da se napnemo, jeste da smo istrošeni i emotivno i fizički, osim finala Kupa bilo je tu još dosta bitnih utakmica. Sve te mečeve odigrali smo onako kako ja želim kao trener i tako ćemo nastaviti. Ali, opet moramo da damo sve od sebe i da pobedimo za kraj", zaključio je Bandović.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

7 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

10 h

Novo Sport Video Menu