Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.03.2012.

09:26

Nesportsko slavlje fudbalera Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde na nesportski način proslavili su svoju pobedu nad Partizanom sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crveno-beli’ su odmah posle sudijskog zvižduka otišli da proslave trijumf sa vernim navijačima, a iako su se u prvim trenucima čule dobro poznate zvezdaške pesme, usledile su uvrede i psovke na račun Partizana, odnosno ‘grobara’. I sve to nisu inicirali navijači, već igrači Zvezde Luka Milivojević i Duško Tošić, što možete da vidite i u videu koji prati tekst.

Podsetimo, pre nešto manje od godinu dana slična situacija se desila, ali u suprotnom taboru. Tada je sada već bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević zajedno sa igračima, slavio u svlačionici pevajući i uvredljivu pesmu na račun ‘večitog’ rivala. Taj snimak je čak bio objavljen i na zvaničnom sajtu ‘crno-belih’, a Stanojević je zbog takvog ponašanja kažnjen sa 100.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

292 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve