Fudbal 292

Četvrtak, 22.03.2012.

09:26

Nesportsko slavlje fudbalera Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde na nesportski način proslavili su svoju pobedu nad Partizanom sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Nesportsko slavlje fudbalera Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

292 Komentari

Sortiraj po:

sale jagodina

pre 12 godina

Pošteno nije tu bilo ništa strašno,što reče neko 'bolje da pevaju nego da se tuku,a ja se nadam da će se nastaviti naša DOMINACIJA. Čestitam ZVEZDI NA PODEDI.

Marko

pre 12 godina

Bajković na ramenima sa sve mikrofonom?! Pa ovi kao da su Ligu Šampiona osvojili a ne pobedili u PRVOJ od DVE utakmice polufinala kupa i to na SVOM terenu! A usput budi rečeno Partizan ih je razvalio...

rango

pre 12 godina

ma sve je to okej...nema ljutnje...evo ja kao PARTIZANOVAC od 50 godina starosti odgleda ovaj klip i sta ..uopste me to ne ljuti,sve su to nasa deca,takvi smo mi,to je samo igra,nema tu prave mrznje to je samo zezanje,uvek ga je bilo!!pa ja bih bio neraspolozen da su oni ovu pobedu slavili kao da su recimo pobedili ranije recimo Velez ili sada Jagodinu,to bi me stvarno razljutilo,ovako uzivajte momci pobedili ste i nema ljutnje kad to dodje sa druge strane!!

p.s.verujem da se i sadasnji igrachi oba tima ne ljute na ove ,,bezobrazne,, pesme i da bi rado popili kafu zajedno,jer slichan se slichnom raduje!!
pozdrav navijacima oba kluba!!!

@XXL grobar

pre 12 godina

Jel boli, batice? Ako, tek će da boli... A te nebuloze koje si napisao, okači mačku o rep! Bolji smo bar za toliko, za 2:0!

realno

pre 12 godina

Meni kao velikom grobaru uopste ne smetaju ove pesme i ovo radovanje igraca. Cak mi je i drago da vidim malo da se i zvezdasi raduju, vidi se da im je trebalo malo da se izduvaju :)
A to da su prvi ponovo kako pevaju, neka pogledaju tabelu samo i sve ce im biti ponovo jasno. Vazi za sve sportove.

Ovo samo moze da na pomogne da osvojimo titulu i nista vise.

Глобтротер

pre 12 godina

У доста коментара звездаша видим реченице 'у последњих 10 дербија сте се провлачили и побеђивали као ми сада'?! Ајмо мало објективније. Па на 3-4 дербија нисте имали шут на гол. Изгледа да сте то потиснули.

И тај прошли дерби у купу у коме сте наводно доминирали, када смо добили 2:0, сте били бољи прво полувреме, док је у другом била обрунута слика. Изгледа да сте и то потисли. Схватам да је лакше тако, али...

Pevaj Zvezdo

pre 12 godina

Daj ljudi sta se lozite ,pa naravno da ce pevati ,sta je tu cudno? Pevaju uvek ,jedni ili drugi ,samo sto to nekad rade javno nekad u svlacionici ,ali se peva uvek,razne uvredljive pesme na racun komsija.Ovako frka i halauka oko nicega ne vodi nicemu,tako da,mante se corava posla i bezveznih rasprava ,bodrite svoj klub ,bodrite ZVEZDU ,poz :)

ljota

pre 12 godina

Partizanu preti krah, losa uprava, los trener, istroseni igraci, nikad manje navijaca, nikad losija igta, bice jos gore, pa se plasim katastrofe i na jna, razbice vas zvezda

Duška

pre 12 godina

A jeste li od Karleuše možda očekivali pristojnost?Njegovo ponašanje nakon utakmice je njegov stil života.Jedan pravi istinski primitivac.

Звезда је живот

pre 12 godina

Најбоље од овог снимка је Бора Чорба на северу који пева! Краљина! :)

Dusan

pre 12 godina

bla bla bla...
ovo ce i onako sve da se zaboravi za 7 dana, nego odakle da se plati bus plus, infostan da se kupuje hleb i mleko... derbi je bitan ali u poredjenju sa banana zemljom, marginalan je... e da se ovolika pompa podigne oko toga sto je gorivo 152 i slicnih stvari..

MADAFAKA

pre 12 godina

Ajmo sad malo medijske hajke po medijima. Do 11 aprila ko zna kakve ce budalastine smisliti i napisati. Nema veze! Samo bez euforije jer ovo juce je bila jedna najnormalnija fudbalska pojava i oni to odlicno znaju, pa zato to i rade.
I nemoj neko da je u subotu ostao kuci umesto da po ovako lepom vremenu dodje i bodri Zvezdu sa tribina.
Zvezdo zgazi GI sve!

SonyArc

pre 12 godina

Rekose grobari kako se mi preterano radujemo?! a kako se vi tek radujete? Pa vi i pored pobeda u derbijima duze vreme, se radujete ko da ste osvojili LS kad dobijete, Pa se sad pravite vazni, kad se neko drugi raduje. Ova vasa dominacija je smesna. Dobili smo vas i prosle godine u kupu.

a.o

pre 12 godina

I neka su, pogledajte samo izjave i ponašanje Smiljanića, Rnića i ostalih. A i setite se onih njihovih slavlja. Vala, i ja bih ovako proslavio da sam na njihovom mestu !

Sasa

pre 12 godina

Nikolovski: "Šokirani smo, sramota"
Video
Video
ponedeljak 25.04.2011. | 17:59 | Komentari: (189) | Pošaljite komentar

Portparol Zvezde Marko Nikolovski reagovao je u ime kluba povodom snimka na kojem trener Partizana Aleksandar Stanojević peva uvredljive pesme na račun rivala.

Je li gospodin sokiran i danas ? Da li ce se oglasiti saopstenjem, ili ce se mozda izviniti. Ma ne , to nije isto , tad su "oni" vredjali" nas, a sad smo "mi" vredjali njih. Morate da se slozite da TO NIJE ISTO.

Sasa

pre 12 godina

Onakvo vredjanje i pevanje od strane Stanojevica i igraca jos nije vidjeno.Kako covek sutra da navija za reprezentaciju ako neko od njih bude tu, koji igrac ili funkcioner sutra da snjima saradjuje. Ovo su ih napalili njihovi sefovi koji godinama trpe sportski teror ZVEZDE.
(tubic, 24. april 2011 18:13)

Stidis li se sada bar malo ?

XXL Grobar

pre 12 godina

- Ne smeta mi sto su pevali - to je uobicajeno a kome smeta neka smanji ton.
- Zato sto su nas kaznili zbog iste stvari neka kazne i ove ucesnike i posteno
- Postujem Roberta jer nije ucestvovao kao njihov glavni covek
- Kolika je radost sinoc bila pokazuje koliko su dugo patili i kolike su frustracije dobili u svim sportovima
- Tek je polovina duela gotova i nista nije gotovo
- Tek posle danasnjeg gledanja na miru snimka sam ubedjen da smo mnogo kvalitetniji i da cemo ipak ici mi u finale pa makar trebalo dati i 4 gola
- Oce i Real da jednom pobedi Barsu ali dva puta u nizu tesko jer ovde je ocigledna dominacija Partizana u igri gde Zvezda jedva predje centar. I nije tu u pitanju nikakva taktika - jednostavno imamo bolje igrace.Sad se vidi kvalitet Zvezde kad je zaigrala sa ozbiljnijim klubom i gde je onda njena dominacija na terenu. Ipak dali su 2 gola i pobedili zbog nasih promasaja sto treba postovati.
- Zato cekamo vas u hramu ali bojim se da tad necete bas nesto pevati. Vas mikrofon je za jednokratnu upotrebu

Valdomiro

pre 12 godina

Od malena sam navijač Zvezde, a moje srce osvojili su Mitić, Šeki, Kostić, Durković, Melić, Džajić, Kule, Krivokuća, Pavlović, Karasi, Stojković, Savićević, Dule Savić, Mihajlović, Jugović i mnogi drugi veliki asovi koje ovde sve ne mogu da nabrojim. Ti momci su osvojili mnoge trofeje NAJVEĆE u Jugoslaviji i Evropi, pobedjivali najslavnije timove sveta i zasluženo to slavili. Ali nikad to nisu činili na ovakav huliganski i nesportski način - a povod im je bila jedna srećna pobeda protiv Partizana koji ih je nadigrao s svojim "penzionereima" koje u Evropi više nisu trebali ni trećerazredni timovi iz Španije i Austrije. Zato kao pravi navijač Zvezde i istinskog fudbala, predlažem da se ova dva "fudbalera" najstrože kazne jer takvi nisu potrebni ni mpjoj Zvezdi, ni srpskom fudbali a ni sportu uopšte. Pa zar vas je toliko ponela jedna mizerna igra i slučajna pobeda, pri čemu treba da se odigra "drugo poluvreme". Kao iskrenog navijača Zvezde stid me je od većinske prave i sportske javnosti Srbije.A ovim "fudbalerima" Zvezde poručujem da nisam sretan posle ovakve njihove pobede u katostrofalnoj igri - uostalom moj kriterijum igre i ponašanja su fudbaleri Barselone, pa preporučujem ovim "fudbalerima" Zvezde da češće gledaju Barsu i njen fudbal JER TO IM JE NAJBOLJA ŠKOLA NA SVETU KAKO FUDBALA TAKO I PONAŠANJA.

JVC

pre 12 godina

Боже како су јадни и једни и други,ваљда морају да се увлаче навијачима да их ови у неким приликама не би изударали.Ужас и наш фудбал а поготову и ови што себе називају навијачима.

Grobar

pre 12 godina

I to su sportisti? Sve ih treba lepo kazniti pa da im vise ne pada tako nesto na pamet. Sram Vas bilo. Da vidimo kako ce sada FSS sa "Partizanovim kadrom" da reaguje na ovo.

Nikola

pre 12 godina

@(bOKi, 22. mart 2012 10:53)
Pa smesan si,ne znam da li gledas evropski fudbal to je normalna pojava.Nadji igraca koji nikad nije odglumio faul.

Krstic

pre 12 godina

Taman sam se obradovao da na derbiju nije bilo teze povredjenih i da se situacija odnosa medjunavijacima popravlja,ali ovo sto se desilo posle utakmice ne mirise na dobro.Desilo se pre godinu dana kada su partizanovi igraci zajedno sa trenerom proslavljali pobedu ali u svlacionici,ostro je javnoost to osudila.Ovo sinoc sto se desilo prevazilazi sve granice pristojnosti,razumem da su se plasirali u finale ili cak osvojili kup,ali samo jedna pobeda pa to je neverovatno.Zalosno je sto u tom orgijanju ucestvovao nekadasnji pomocnik miniista za kulturu Bora Djodjevic (nadam se da nisam pogresio)to govori o zrozavanju naseg drustva.Molio bih Partizanove navijace da ne pokusavaju da se "revansiraju" komsijama prilikom susreta 13 aprila na svom stadionu.Sada me zanima kakav ce stav zauzeti disciplinska komisija,jer ovakav nekulturan "spektakl"nije do sada vidjen na nasim stadionima.

Flynn

pre 12 godina

(GROBAR SKOPJE, 22. mart 2012 13:09)

Prvo iskljuci caps-lock posto nije tvoje misljenje nista vaznije od svih ostalih. Drugo, Samrok je mala amaterska ekipa koja vas je nadigrala u 2 utakmice tako da dolazimo do zakljucka da vi ne mozete biti velika ekipa, bar u narednih 20 godina dok se ne zaboravi za tu bruku.

Ne znam

pre 12 godina

Koliko ja pratim fudbal, a to je bogami dugo, Partizan je imao duzu seriju meceva bez pobede nad Zvezdom. P.S. Vecina bi morala da zna da se NE ZNAM, pise odvojeno, pa umesto sto se prpucava ovde moze da prelista recnik, i pogleda kako se pise Crvena Zvezda na trofeju namenjenom pobedniku kupa u sezoni 2011/2012.

Q1

pre 12 godina

Hrvatski Index napravio bolji izvestaj o derbiju od svih srpskih portala koje sam ja procitao!!! A sopstveni derbi i ligu bojkotuju!!!
(gryzly.vienna, 22. mart 2012 12:44)
Ne znam kako su ranije pisali, ali od kada je njihov trener na celu Zvezde, Index nije o niti jednom derbiju pisao objektivno!!

Ivan Mitic

pre 12 godina

"PA NEKA PEVAJU,OVAKO SE NISU RADOVALI NI U BARIJU,
CETIRI GODINE GODINE DUGE,GODINE BOLA GODINE TUGE
RED JE DA SE I LUKIC MALO RADUJE
(STEVAN ZIVKOVIC, 22. mart 2012 13:57)"

Stevane sine, sta ti znas sta je Bari? Ah, da, bio si u muzeju u komsiluku pa procitao o tome i video trofej, bravo. To je opsta kultura i treba da kazes i svojim drugarima sa juga da kao ti treba da cene i postuju ono sto ce za sve vas ostati samo veciti san...

SVI NA STADION

pre 12 godina

@grobari
svi pricate cekali smo pobedu, alo mi smo vas dobili i 1-0 ako se ne secate, ispali smo iz kupa ali ste otisli tuzni kuci jer ste bili svesni da su cigani odneli pobedu na tribinama...
ps.kakva li je vas atuga 7 i po godina bez pobede u derbijima...nesrecno detinjstvo, STVARNO TUZNO, ZAO MI VAS JE
NASA LJUBAV JE MNOGO JACA NEGO VASA MRZNJA PREMA NAMA!!!

vukajlo

pre 12 godina

Kao navijac partizana nisam uopste pogodjen preteraste ga ljudi pa sta treba da pevaju da li treba da recituju dela poznatih pisaca stvarno ne razumem.Nemojte unistavati derbi ako je vec unisten nas fudbal ostavite nam bar te cetiri utakmice u celoj godini.Cestitam ciganima I napominjem da jos nije kraj.Napred grobari I ziveo derbi.PS ua Karadzic

Goran

pre 12 godina

Ma, glupost je ovo komentarisati. Oduvek je bilo i biće ovakvih pesama, bitno je da sve prođe bez tuča, povreda, lomljave i paljevine... Neka pevaju i neka na tome ostane, svako daje sebi oduška u radovanju posle pobede, a navijačke pesme su sastavni deo svakog dekora na stadionima. A što se tiče ove "visoke kulture" koju šalje čitalac koji živi u Mančesteru, tebalo bi da zna da je nasilje na stadionima i oko njih krenulo upravo odatle gde on sada živi, a na stadionima na Ostrvu je suzbijeno tek kada je počeo da se primenjuje Zakon sa drakonskim kaznama za one koji utrče na teren. Na ulicama je još uvek prisutno nasilje koje navijači sa Ostrva izazivaju, a primer je mobilisanje svih policija kada neki ostrvski tim ili reprezentacija Engleske gostuje u drugim evropskim zemljama, naročito u Nemačkoj. Pa divljanje u Rimu, Istanbulu, u gradovima u Nemačkoj, tuče noževima, ... Ko se seća Hejsela i tragedije koju su izazvali navijači Liverpula, može i da se priseti odakle sve to nasilje i potiče. Hvala Bogu pa se ispred stadiona u Srbiji nije donosilo cveće u pomen desetina onih ljubitelja fudbala koji su tu izgubili život tokom utakmice, za razliku od stadiona u gradu gde ovaj čitalac živi. Neka sve ostane na ovakvim pesmama, makar to bilo i "nekulturno" za neke.

Dijagnosticar

pre 12 godina

Zvezda je krenula da vraca dugove!
(Prslee, 22. mart 2012 10:25)

Kolko ja znam , Zvezda je duzna 20-30 miliona Evra. Koliko ce im trebati vremena da vrate dugove? (Sinko, hoces nesto da kazes a ne znas ni sam kako).Da si procitao u zivotu neku knjigu znao bi.

Rade

pre 12 godina

Kao velikom partizanovcu ovo mi nimalo nije zasmetalo cak naprotiv deluje mi pomalo simpaticno, jer su fudbaleri Zvezde ovim pokazali kroz kakve su sve torture i golgote prolazili vec duzi niz godina porazima i neuspesima protiv najveceg rivala i to ne samo u fudbalu.Ne opravdavam ali potpuno razumem jer su konacno frustracije izasle na povrsinu.Svako ima pravo da se raduje kako mu srce nalaze.Vidimo se 11 aprila,tada ce,nadam se pevati neka sasvim druga pesma i na sasvim drugoj strani stadiona.

Željko

pre 12 godina

Da je ne znam koji rivalitet,ovo je bruka i sramota! Ja to,kao Zvezdaš,kažem.Zašto su morali da vredjaju protivnika,kada smo pobedili?! To što je prošle godine njihov nevaspitani trener započeo uvredljivu pesmu o ZVEZDI nije razlog da se ovi naši spuste na taj nivo,zaista.Svaki protivnik zaslužuje respekt,bez obzira na dogadjaje poslednjih godina.Zato nam je fudbal tu gde jeste.Mada,dobar komentar je ostavio jedan grobar;šta se od Karleušinog muža moglo i očekivati? :-) Videćemo šta će Ivan Ivanović sutra uveče reći na to ;-) MIR SVIMA

bgd

pre 12 godina

KAKO SE RADUJETE KAO DA STE OSVOJILI LIGU SAMPIONA.POTPUNO VAS RAZUMEM POBEDILI STE VELIKU EKIPU.VIDIMO SE U REVANSU
(GROBAR SKOPJE, 22. mart 2012 13:09)

I to smo osvojili.

H8er

pre 12 godina

Znate li sta je najtuznije od svega?

Igraci Zvezde proslavljaju pobedu kao da su osvojili LS i pride vredjaju Grobare neumesnim i primitivnim parolama. Cak su i inicijatori svega toga.

Slave trijumf do nebesa, iako je ovo : 1. tek PRVA utakmica (uz to, Partizan je pokazao da je bolji za klasu i to znaci da ce revans biti sve, samo ne formalnost), 2. ovo je SAMO Kup (postujem kup nase drzave, ali on nama vecitima ne znaci nesto preterano, pogotovo sto uzimamo prva dva mesta i pravo na Evro kupove), on vise znaci Vojvodini i drugim ekipama, 3. Partizan izmedju ostalog ima +6 u prvenstvu uz derbi u Humskoj, i iznad svega igra bolje i po svemu sudeci osvojice titulu.

A Zvezda je slavila pobedu u najmanju ruku kao da je sinocni derbi resio pitanje prvaka. A nisu ni svesni da ih Partizan sa ovakvom igrom lako moze eliminisati, predstoji revans. A titulu uzimamo garantovano, pogotovo sledi razbijanje u prvenstvu u derbiju, barem 3:0. Sve manje od toga je bruka za Partizan. I sinoc je moralo biti 5 : 2 za nas..

kme kme, smrc smrc

pre 12 godina

@(1Tim, 22. mart 2012 13:33)zamisli tvoje odrastanje , kad nisi mogao da pobedis 7 i po godina, ej bre...i vi pricate o nekoj dominaciji kao da se fudbal igra od 2008...jedino ako imas 15 godina i bas tada si poceo da ides na utakmice ili si samo mozda isfrustrirani navijac-forumas!!!

dr

pre 12 godina

Nadam se da cemo da pobedimo i na JNA,ali bi jos vise voleo da oni dobiju sa 3:1,u to bi bilo mnogo dobro,mislim da bi crkli od muke,hahahaha :D

Sima

pre 12 godina

Odgovarajuća kazna bi usledila kada bi u revanšu na klupu "Partizana" ponovo seo Aleksandar Stanojević. Da li uprava ima petlju da prizna svoju grešku.

Volim ga ko oka dva

pre 12 godina

Cestitam fudbalerima Zvezde zasluzenu pobedu.Ako bude bilo srece,neka se ne cude radosti i proslavljanju Partizanovih fudbalera posle drugog poluvremena za manje od 3 nedelje.

aNOnymous

pre 12 godina

Kakav je ovo clanak? Hocete da kazete da igraci Partizana nikada nisu uputili nijednu uvredljivu rijec prema igracima ili navijacima Zvezde nakon pobede u derbiju? Nemojte biti smesni, ovo je potpuno normalna stvar ...

dr

pre 12 godina

Kako vi nama onaj put sa Stanojem,tako i mi sada vama. Kako smo mi masili sanse i penale,tako i vi sada masite. Sto bi se reklo ukratko,sve se vraca,sve se placa! Pravda je neizbezna.

делија

pre 12 godina

sad se nasi igraći nesportski ponasaju!a kad igraci partizana (kosarkasi,fudbaleri) pevaju posle svakog derbija kojeg dobiju,tad nista,to neobjavljuje te!!!Cudi me da netrazite i kaznu neku sa 10000000000 utakmica pred praznim tribinama!!! partizan=drzavni projekat!!!a ovu vest mora da je grobar pisao

Rade

pre 12 godina

U odnosu na ono skandalazno ``pevanje`` jednog pedagoga, a to je u fudbalskom timu trener, ``pevanje `` Zvezdinih fubalera ispred severne tribine je macji kasalj.

Vladan R

pre 12 godina

Zaista ne vidim cemu ovakvo novinsko izvestavanje i dolivanje ulja na vatru. Recnik svakako nije akademski, ali kao sto svojevremeno moj profesor Engleskog na fakultetu rece, ne mozete se isto ponasati na stadionu ili u crkvi. Jednostavno to su danasnjenje navijacke pesme, kakve god da su, istina ne bas pristojne, ali na odredjen nacin slikovite.

Bez petarde niste ništa!

pre 12 godina

Razlog više da im u revanšu pokažete ko ovde treba da slavi. Po prikazanom, zreli su za petardu a to treba da ostvarite motivisani ovim snimkom. I bez "pete kolone" Stojkovića koji pokušava da se uslugama "vrati", Miljkovića koji je, izvinjavam se, zalutao i rnića koji možda hoće ali NEZNA. Za revanš očekujem Maja Vujovića i nemoj da se neko bunio, slučajno!

zebra

pre 12 godina

zvezdo kako je to cele 4 godine da ne slavis a bi ce i 5 godina! pusti te vi kup to je igra za decu! pravi derbi se igra u prvestvu i tamo vas gazimo!

Rechke

pre 12 godina

Spustite malo loptu i ne dižite frku ni oko čega! Ko nije navijač jednog od večitih rivala ne može da razume taj rivalitet i strast koji krase svaki derbi i opšti odnos dva kluba i njegovih navijača! Ništa mi nismo gori od ostatka sveta gde postoje veliki rivali, naročito gradski, setite se one emisije "podeljeni gradovi" koja je išla na B92

Charlie

pre 12 godina

Mi smo zemlja apsurda i demagogije a zvezdini navijaci odnosno huligani su pravi primer. Prvo Stanojevic je pevao u svlacionici (zatvoren i prakticno privatan prostor) a snimak se iskrao bukvalno i nije se ni znalo da se snima a ovi raspiruju navijace na stadionu 5 min posle utakmice pred tv kamerama, drugo Stanojevic tj Proseinecki (sve najbolje o coveku jedini normalan u tom jezgru kompleksa) da li su bili nisu to uopste nije bitno, niko pa ni redari kluba ne smeju tako da se ponasaju, a ne komentari tipa deca i slicno...

Milos

pre 12 godina

Pa sta je bre svima vama i treba da slave od 10 utakmica 2 smo dobili sta vam nije jasno????Kakva crna sramota itd neka derbi je to adrenalin raste mora tako.

S'ljubavlju

pre 12 godina

Hahahaha,ponela ih atmosfera,tako su i ovi sa sve "AUTORITETOM" Stanojevicem pevali i na terenu i u svlacionici,recimo da se moze reci milo za drago.Svi koji tvrdite da je ovo ponasanje sramno moguce je da ste u pravu...ali je ovo NEPROCENJIVO,HAHAHA I N A P R E D Z V E Z D O

ra

pre 12 godina

Zasto se raduju na poluvremenu? Partizan nema sanse da se opet ovako ispromasuje, a CZ nema sanse da da opet ovakva dva gola. Bajkovic ima vise srece nego pameti, ja se ne bih radovao ovoliko da sam na njegovom mestu.

ne razumem

pre 12 godina

o kom vi razbijanju pricate?? koga cete vi da dobijete 3-0,4-0,5-0??? kada ste vi dobijali poslednjih 10 derbija na ovakav nacin onda je tp bila dominacija a i kad izgubite onda ste ocigledno bolji. vi mozete da dobijate samo svoje filijale( Smederevo,hajduk,metalac,bsk i td) a cim neko sme da igra protiv vas ne mozete gol da date. e da na jna vas tek ocekuje debakl jer je klincima sinoc bio prvi derbi pa su bili malo uplaseni a na jna ce te videti koliko vrede

KAL-EL

pre 12 godina

Grobar sam i ne vidim sta je ovde sporno svako ima pravo da slavi na svoj nacin
Tako mi isto nije bilo jasno sto je Stanojevic bio kaznjen

STEVAN ZIVKOVIC

pre 12 godina

PA NEKA PEVAJU,OVAKO SE NISU RADOVALI NI U BARIJU,
CETIRI GODINE GODINE DUGE,GODINE BOLA GODINE TUGE
RED JE DA SE I LUKIC MALO RADUJE

ofk

pre 12 godina

Sve je to isto, to jeo deo ovog vremena nase kulture .Primitivizam,nacionalizam,mrznja to su danasnje vrednosti.Nema to veze sa tim koje navijac ovog ili onog kluba...mladi ,polupismeni svet pristigo iz provincije trazi deo svog kolaca u ''velegradu''

Nikola

pre 12 godina

Обрукали смо се јер смо показали да нисмо ништа бољи од Гробара...
(SideSwipe, 22. mart 2012 09:43)

E pa ja to tako ne vidim, prvo niko nije zamerio igracima aprtiza na slavlju, to dolikuje igracima, oni su svi mladi i jednostavno igraci su, sve im je dozovljeno, ali jednom treneru to apsolutno niej dozvoljeno... Je l si ti video negde prosineckog? Pa nisi, zato sto je on gospodin, zato sto je on slavio milion puta kao igrac, dok onaj njihov nikad nije u zivotu slavio nista pa sad proradili kompleksi... A i niko nije pevao kako zeli da se protivnicki klub ugasi, ako sto su oni tad pevali...

posteno govoreci

pre 12 godina

sta vi ustvari hocete da pjevaju?
Pustite ljude da slave...stadion je u pitanju nije Kolarceva zaduzbina
btw navijam za Partizan...i nisam kapirao onu halbauku kad su nasi slavili

grobar

pre 12 godina

Najbolja stvar od svega je sto se na svakom koraku vidi da u zvezdi trenutno igraju veliki zvezdasi, i zvezda kao takva ce biti sve bolja i sve jaca. Razbicemo ih i na JNA, probili su led :)
(Marcelo, 22. mart 2012 11:29)
da,da i kasalica je veliki zvezdas,to zna celo uzice.verovatno su i svi ostali pravi zvezasi kao on.
medjutim,sve to je nebitno.bitno je da covek koji izgubi od juniorskog tima sa ekipom koja je dosla do +10 u prvenstvu,prokocka polovinu te prednosti za 7 dana a pritom zaradjuje 80.000,00 eura(evra) mesecno mora da leti sto pre.
TI SI PRVI TRENER STANOJE!!!!!!!!

Херцеговац

pre 12 godina

Не разумем у чему је проблем?Колико сам схватио кажњен је Станојевић,играчи нису,овде нисам видео Просинечког или ме можда очи варају?Како год,Станојевић је идол навијача Партизана.За мене лично Европа је једино мерило тренерских способности и уопште квалитета клубова,а ту се наши клубови нису баш прославили.

nenad

pre 12 godina

po meni profesionalci ne bi smeli ovako da se ponasaju. jedino sto su klinci pa bi moglo malo da im se progleda kroz prste ali bi morali da dobiju kritike.

Svi ste vi beli andjeli

pre 12 godina

Ali, posle silnih provokacija, uvreda, pljuvanja od strane stanojevica, djurica, lole smiljanica i ostalih kompleksasa, razumem donekle igrace. (bgd, 22. mart 2012 09:48)
Koji ste vi licemeri, kako vas nije sramota. Sto bar ne spomenu najvece pljuvace lukica, adzica, koromana i ostalu vasu bratiju koji su stvorili klimu mrznje, nasilja, nepostovanja, omalovazanja i lazi?!

damir

pre 12 godina

većina zvezdinih igrača su tek ušli ili ulaze u dvadesete godine pa je i razumljivo njihovo veselje ali kada to čine i predvode trener ,pa i budući direktor uz nekoliko tridesetogodišnjaka onda je sve jasno.Nije sramota izgubiti ako se igra pravi fudbal a ne se zatvoriti u šesnaesterac ko ono pre par godina.

zoran

pre 12 godina

Zivim u Engleskoj i veoma chesto gledam Manchester Junajted i Siti, takodje. No, prijatelji u Srbiji, ovakav primitivizam, kao shto videh na ovom snimku, ne videh za sve ove godine boravka ovde. Ovo je zalosno na kojim niskim granama nasha omladina zivi i shta radi. Da li je moguce da tim mladim ljudima niko ne moze da objasni neke vishe ciljeve koje zivot nosi u sebi, sem vulgarnog i zivotinjskog ponashanja. Na zalost tu se nashao i "umetnik" Bora Chorba. Kakav horor.
Kada bi vam rekao kako je organizovan M.Junajted (sluchajno znam, jer od nasheg choveka dete igra u mladjim kateogorijama) ne bi verovali.
Srbija je zaista dodirnula dno. Prosle godine Stanojveci sa svojima, ove godine Zvezda i mraku nikada kraja. Omladina gleda, dobrim delom i uchestvuje i shta ochekivati od buducnosti..?? Posle nam je kriva Evropa i slichni elementi. Ne, prijatelji, ovaj snimak sve govori o nama...bash sve.
Sada zamislite tog Dushka Tosica koji treba da vaspista svoje dete..???? Kako..?? Novcem..?? Vredjanjem, psovkama..??

Da vam bude jasno

pre 12 godina

Nigde se ne spominje F.K. Partizan,nego se spominje navijacka grupa Grobari.
To je bitna razlika.Tako da Grobari kao grupa mogu da traze izvinjenje ako su uvredjeni ili povredjeni :)

Shone

pre 12 godina

Postoji nekoliko osnovnih razlika izmedju ovog slavlja i slavlja Partizanovih igraca,a to su...prvo,kod njih je to ovbjavljeno na zvanicnom sajtu kluba,sto je bitna razlika,drugo kod njih je to radio i trener a ne samo igraci,sto je isto veoma bitna razlika,jer je rec o prvom i najodgovornijem coveku u ekipi, i treca stvar,i najbitnija razlika je to, sto su u kratkom vremenskom roku igraci Partizana pevali i pesme uvredljive na nacionalnoj osnovi,protiv Vojvodine,u finalu kupa.Ne opravdavam ove mlade Zvezdine igrace,ali mogu da ih razumem ,s'obzirom sta su sve mogli da cuju od mnogo iskusnijih kolega iz Partizana u zadnje vreme,naravno jedino ne razumem Tosica,koji bi morao da zna bolje.

Sasa Drca

pre 12 godina

Napaljeni klinci, nemaju postavanja prema boljem, oni ih puste da se ne rasture, tako da nisu vredni finala kojeg nadam se nece videti opet ce Partizan pokazati ko je gazda, pozdrav grobarima iz Sydneya

Walter83

pre 12 godina

Kakvo bre nesportsko radovanje ?
Klasične navijačke pesme koje svi znaju, a sad se neko pravi lud. I onaj snimak iz Partizanove svlačionice je isto bilo pevanje navijačkih pesama koje svi znaju, a i tada je to bespotrebno prepumpano.
Takve pesme i treba da se pevaju posle pobeda jer to protivnička strana, zavijena u crno, najbolje razume posle poraza.
(TREBA TAKO, 22. mart 2012 10:48)

ako ako, tako treba...dabogda ti dete bilo uspesan fudbaler i igralo za Partizan i isto tako pevalo :)))

PARTIZAN

pre 12 godina

JOJ AL SE VIDI KOLIKO STE ZELJNI POBEDE NISTE JE VIDELI 5 GODINA,E AL SMESNI STE.IMALI STE SRECE TREBALO JE DA VAS POCEPAMO KAO SVINJA MASAN DZAK ,ALI NEMA VEZE. ZNA SE KO UZIMA TITULU!!!!!!

mattersville

pre 12 godina

cela ova prica o uvredljivosti navijackih pesama je idiotska! pa kakve ce da budu?!?! jednim delom se i pevaju da bi se pojacavao rivalitet sa protivnickim taborom. pa valjda je na kraju dobijene tekme najsladje prozivati protivnicke navijace?!?!

nije mi jasno o kakvoj se pristojnosti prica? nije to pozoriste nego fudbal ljudi!!!!

pri tom, ovim svojim stavom uopste ne odobravam nasilje na stadionima, ali malo provociranja i podizanja atmosfere nije na odmet.

Nenad ZA

pre 12 godina

Kme, kme, kmeeeeeeee . . . Sacuvaj Boze . . . A vidi sad oni sta pevaju uciteljice, aha, uciteljice pa Zvezdasi nam pevaju ruzno . . . Uciteljiceeeee !

Perverzija

pre 12 godina

O cemu bre vi raspravljate ovde ??? Sta je Murinjo zvani stanojevic radio kad je dobio derbi, prvo na atletskoj stazi , pa onda sam pocinjao da peva pogrdne pesme o Zvezdi ! Verovatno da je partizan pobedio, sa juga bi se sigurno culo I NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA .. Odjednom grobari postase najfiniji navijaci na svetu , samo malo manje licemerjamolim vas ! I za neke ovde sto pisu o nekakvoj dominaciji, FUDBAL SE IGRAO I PRE 2008 GODINE !!!! POZDRAV !!!

kurotresina

pre 12 godina

Ne znam sta ko ima da se ljuti,sporni detalj je taj da mi sa njima hocemo seksualno da opstimo,a oni su nama tada pozeleli da umremo

Branko

pre 12 godina

Jel vam sada jasno zašto su izbacili trenera Stanojevića iz "Partizan", pa da bi mogla da pobedi "Zvezda". To je bila volja "velikog brata" zato što sledi rasprodaja srpskih timova i njihove imovine. Što li sam vam ovo ispričao nemam pojma.

LFC

pre 12 godina

Vecina Zvezdinih igraca su sve sama deca, ponele ih godine, emocije, debitovanje u derbiju nije mala stvar - jos dodajte pobedu na to, pa to je eksplozija odusevljenja. Ko gubi ima pravo da se ljuti. MI NE CUTIMO, MI NAVIJAMO NA STADIONU A NE NA FORUMIMA!!! SRBIJA, BEOGRAD, CRVENA ZVEZDA!

Deki

pre 12 godina

Napisaću nekoliko stvari koje sam primetio:
1. Vođenje navijanja na Severu najčešće potpuno promašuje svoj smisao. To treba da bude grmljavina koja treba da nafura adrenalin igračima na terenu. Mi smo postali hor kojim diriguje vođa. Dakle mi smo tu da pevamo raznorazne pesme koje izbacujemo više nego Grand, pesme na melodije južnoameričkih navijačkih pesama, pesme o Kosovu, te Olimpijakosove itd. Najveći je problem što hor peva nevezano za dešavanje na terenu što je po meni potpuno besmisleno. Navijanje je izgubilo spontanost i od Delija pokušavaju da se naprave disciplinovani vojnici a to nikad Sever nije bio.
2. Radost posle utakmice: Pobogu ljudi zar ta radost ne treba da bude spontana i iskrena nego vođa sa mikrofonom treba da nam diriguje kako da se radujemo?
3. Ponašanje igrača je kriminalno, ne sama pesma, već njihov jadan ulizički pokušaj da se dodvore navijačima. I naša zlatna generacija 88/89/90/91 je rasturala Partizan pa jel neko može da zamisli Piksija ili Savićevića da pevaju ovakve pesme?

Nemanja

pre 12 godina

@nema veze
Gospodin koga ste citirali je izneo nedvosmislenu poentu koja je apsolutno na mestu. Vi, sa druge strane, niste izneli nikakav protiv argument.
Razmislite da li vas nosi razum ili emocije, iskren savet.

F*C*R*S*

pre 12 godina

U naslovu lepo pise "FUDBALERA".... A sta je radio onaj vas trener,tzv Pepe,posle meca u svlacionici?! To smo zaboravili,jel?! A o prodanoj dusi da i ne pricamo... Izvinete komsije,ali ko gubi ima pravo da se ljuti na sve,tako da mozete i o ovome da pricate,nama ne smeta!

Zvezda zivot je!!!!!!!!!!!

Zvezdas

pre 12 godina

Zbog ovoga Zvezda moze lako da prokocka tesko steceno u revansu.
Cudo kako arogancija i lazna samouverenost moza da uljuljka coveka, da se opuste i izgube.
Kada je sportista dostojanstven i u porazu i u pobedi (kao Nole) onda svakom mecu prilazi jednako, ceni protivnika i daje sve od sebe.
Isplivavaju kompleksi od niza pobeda Partizana, a znam da to boli jer sam veliki Zvezdas.

Pozdrav svim pravim i realnim navijacima Zvezde i Partizana!

zoran

pre 12 godina

Shvatite jedno, to su momci koji jedva da imaju dvadeset i neku i koji ocigledno vole ZVEZDU isto koliko oca i majku.. Pustite ih da uce dok su mladi..
(Misur, 22. mart 2012 10:32)

Ja sam u dvadeset i nekoj zavrshio fakultet i upisao doktorske studije. Nije mi padalo na pamet da se ponasham kao majmun. O chemu vi to prichate ??
Ovo je zalosno za celo nase drsuhtvo i to ne treba opravdavati istupanjem Stanojevica, jer i ono je bilo krajnje ruzno i ispod svakog humanog niova. Ne mzoete jedan zlochin pravdati drugim zlochinom.
Ovde je ispoljeno ono najnize u choveku i toga treba da se stide svi, celokupno drushtvo i narochito ljudi koji se brinu o vaspitanju mladih.
Da li ste ikada videli neki engleski klub koji peva uvredljive pesme na rachun svojih suparnika..?? Niste, jer je to tamo strogo zabranjeno i postoji poshtovanje protivnika. No, ovo je nasha Srbija. Mrak.

RubyRed

pre 12 godina

Jasno mi je veliko slavlje nad večitim rivalom. Ne ulazim u to, kako smo igrali. Pobedili smo i ne može niko da kaže da nije zasluženo. Međutim, druga stvar je zabrinjavajuća. Kada se desila ta tačka u istoriji našeg kluba, da se ponašamo potpuno provincijski? Kao kad bi Smederevo izbacilo Zvezdu iz Kupa. Proslavljamo jednu pobedu nad Partizanom, kao da smo u direktnom duelu odlučili ko je šampion Srbije. Žalosno je ako je limit ovih novijih generacija, jedna pobeda nad Partizanom, koja uzgred tek treba da se potvrdi revanš utakmicom na njihovom stadionu. Nisam siguran koliko su ovi momci svesni činjenice koje su sve to igračke veličine nosile taj dres. Mnogo o tome bi im mogao reći Robert Prosinečki, koji je i sam legenda našeg voljenog kluba.

Barcaboy

pre 12 godina

Navijam za Partizan..Al u cemu je problem? I partizan je radio isto ovo prosle godine tako da totalna glupost..Umesto da svi cestitate zvezdi na pobedi jer realno posle onoliko propustenih sansi ,ni ne treba da pobedimo..Ipak se zvezda borila,jeste da malo glume i da su igrali nesportski al sta je tu je :)

Petar

pre 12 godina

Interesantna i korektna utakmica. Kvalitet fudbala na vrhu balkanskog nivoa. Treba kazniti organizatora utakmice zbog bakljade, kao i same izvodjace bakljade( postoje snimci). Sa fudbalerima raditi na povecanju vaspitanja i kulture i postovanju sportskog odnosa i u porazu i u pobedi.
Boriti se protiv govora mrznje ne samo u politici, vec i u sportu. Samo tako mozemo podici nivo i derbija i drugih utakmica.

gryzly.vienna

pre 12 godina

Hrvatski Index napravio bolji izvestaj o derbiju od svih srpskih portala koje sam ja procitao!!! A sopstveni derbi i ligu bojkotuju!!!

mirko

pre 12 godina

Navijač sam Partizana, ali meni više smeta igra Rnića,Ilića,Babovića i izjave trenera Partizana, da je zadovoljan igrom, nego ovo slavlje Zvezdinih igrača, navijača ,i ako sam dobro prmetio B.Đorđevića.
Po komentarima zaključujem da uglavnom niko od zvezdaša nema primedaba, pa se čudim zašto im je prošle godine smetalo, isto to, samo u drugoj izvedbi.
Meni lično, nije smetalo ni ovo, ali ni ono prošle godine, jer sam se bavio sportom, i to shvatam, više kao opuštanje, posle utakmice, nego mržnju prema protivniku.

bivši navijač

pre 12 godina

a šta očekujete od "fudbalera", kakav model ponašanja? naš sport a naročito fudbal je odavno u banani i ovo je sad skroz postalo normalno. zato više i ne gledam naš fudbal i ne zanima me ni ko je pobedio ni šta će biti u revanšu jer pojma nemaju ni jedni ni drugi, ali zato znaju da vređaju... klasika na ovim prostorima, ne samo u fudbalu... možda ovo konkretno nije kažnjivo, ali svakako nije sportski! o tome izgleda da malo ko misli, vidi se i po komentarima. kakvi smo, tako će nam i biti...

Marko

pre 12 godina

Digla se tolika prašina,to su sve klinci ,kojima je vecini ovo prvi derbi,i prva pobeda u derbiju,adrenalin im je proradio,pod euforijom su bili,i glupo je kazanjavati tada iz bilo kog kluba da je.Jer derbi je nesto posebno uvek bio i bice.Da mi u živimo u idealnom društvu,gde nema psovki pa ajde da shvatim,a ovde kod nas se psuje na svakom ćošku,a i fudbaleri su samo ljudi.

Hvala i jednim i drugima na lepoj fudbalskoj predstavi i drago mi je da je ovaj derbi prošao u miru,da nije bilo lomljavine ,tuče i svega ostalog što je pratilo dosadašnje derbije,a ako vi "pobedite" na JNA,pa pevajte šta hoćete,niko vam ništa neće zameriti.

Stole vole

pre 12 godina

Kompleksi su to. Duge su 4god. Ovo su cekali ceo zivot Ja ih razumem
(Stole, 22. mart 2012 ahahahha po toj tvojoj teoriji svi ovi navijaci imaju po 4 godine.Tako ti je to kad imate crnu rupu u pamcenju pa se ne secate da su pre 4 godine postojale jos 60 godina NASE DOMINACIJE.

nema veze

pre 12 godina

Jedna stvar je kad to peva trener koji je pedagog, i neko koga kao Boga gledaju ne samo prvotimci nego i klinci iz pionira, omladinaca... Gde j eovde gospodin Prosinečki? E to je razlika
(Ivan, 22. mart 2012 11:52)

Smesan komentar. A najsmesnije u svemu je to sto pocinjes da se vadis. ja kao Grobar kazem, nema veze, sta malo su se ispucali pa i mi smo prosli put. netreba od muve napraviti slona....a to sto ti trazis neke razlike izmedju partizana i zvezde to je tvoja stvar. Glupost !!!

Grobar BanjLuka

pre 12 godina

Ni jednom riječi ne želim obezvrijediti pobjedu Crvene Zvezde, sve je čisto kao suza, niti mi smeta to što se Zvezdina igra želi prikazati onakvom kakva nije. Fudbal je to, Partizanova odbrana je poklonila Zvezdi dvije lopte na 30 metara od gola i Stojkovic je dva puta kapitulirao, dovoljno za miran revanš. Do zadnjih 10 minuta kada se Partizanov sistem raspao Zvezda nije niti igrala, fizički slabiji i inferiorni u duel igri (osim Borhe), bez pasa, ali želja, snalažljivost i malo sreće bili su dovoljni. Sa druge strane, žao mi je što bar jedna nije ušla iza Bajkovića, ali i to se zaslužuje na neki način. U svakom slučaju, Partizan je igrao dobro, agresivno i stalno prema Zvezdinom golu, kao što rekoh nisu realzovali 3 zicera i izgubili su. Revanš uopšte ne mora izgledati ovako, i Zvezdinu pobjedu ne treba isključivati ali isto tako i Partizan uprkos velikom zaostatku ima šansu ako od početka neke stvari krenu kako treba.

NAVIJATI ZA JEDAN KLUB NE ZNACI MRZETI DRUGI

pre 12 godina

PROSTAKLUK!...
PRIMITIVIZAM!...
JEDNOM RECJU JADNOOOO!
Ja sam zvezdas uvek bio i ostacu, ali nikada necu razumeti ta "vredjanja" zbog jednog ili dva gola, zbog jedne pobede, ma ko to bio zvezda ili partizan, dokle vise sa ispoljavanjem te netrpeljivosti?

delijezapad

pre 12 godina

Pevanje na starnu. Psovke su negde i sastavni deo naseg jezika i ne vidim nista strasno u tome sto su Zvezdini klinic tako proslavili pobedu. Nije bilo nista toliko pogrdno da bi ih osudili. Ono sto mene kao velikog Zvezdasa brine je tolika euforija zbog jedne pobede. Iz naseg slavlja izbija komplex koji se stvorio tokom godina. Ali neka. Samo se pobedama mozemo izleciti istog. Cestitke igracima i neka je ovo samo pocetak.

Šomi

pre 12 godina

Ajde bre,,,, uspeli ste da snimite 1 minut takvog navijanja i vi odmah napadate na njh.... Što niste otišli malo i na jug da vidimo šta šu pevali tamo...NAPRED ZVEZDO!!!

Bane

pre 12 godina

Naime, meni kao navijacu Crvene zvezde IMPONUJE da moji igraci ovako VOLE klub za koji igraju. Mudrome dovoljno.
(mr P.M., 22. mart 2012 10:35)

A tebi se ljubav prema klubu dokazuje ovim podrugljivim pesmama i vredjanjem? Jedan Rajko Mitic je voleo Zvezdu VISE nego svi igraci Zvezde zajedno (ili od jednog Kasalice koji je tek dosao u klub i odmah peva uvredljivo), pa je sa Partizanovcima (u svim oblicima) bio prijatelj, drug, brat, korektan, druzio se sa njima, itd. I nikada nije radio ovo sto rade doticni.

Сале

pre 12 godina

Навијам за Звезду, али ово што су одиграли је срамота!Нема разлога за славље!Шта би било да се Партизан није поштено испромашивао?Ко селектира фудбалере који немају технику, дриблинг један на један, брзину, ако хоћете и спортску дрскост? Некултура после утакмице је све што су показали. Нико није због овога почео да навија за Звезду!Срамота!

vlado

pre 12 godina

Dva puta pređeš centar i daš dva gola,jednostavno klasična pobeda autsajdera mada je i sramota šta je Partizan sve promašio.Hitno je potreban kvalitetan napadač,uz novu odbranu jer Miljković i Rnić nemaju šta da traže u Partizanu.Valjanje po terenu,ubacivanje 2 lopte,simuliranje su primeri koji koriste seoski klubovi kada igraju protiv boljih od sebe,u revanšu ne vidim načina kako Zvezda može da se izvuče,ali za ovu pobedu iskrene čestitke.

Dexterijus

pre 12 godina

A na JNA 3-0 za Partizan za 3 nedelje!!!!!!!!! Idemooooooo .......
PS: Neznam sta ostali ljudi misle,bez emocija i ciji je navijac, al ovo juce je bilo tuga od fudbala,i ako obe ekipe ovako nastave, nema sta na leto da traze u kvalifikacijama, ima da nas bije ko god oce.

Bojan

pre 12 godina

Ja sam na vijac ZVEZDE ali prave zvezde ovo nije prava zvezda,partizan je izgubio a zvezda samu sebe ponizila odnosno igraci su bili ti koji sebe ponizili a i klub.Zvezda ona je bila pvak Evrope iSveta,Partizan to nece nikad biti.
(dragoljub, 22. mart 2012 10:56)

Dragoljube, kuco stara, idi malo kod pisara. Gramatika i pravopis ti i nisu jaca strana...

Juarez

pre 12 godina

Secate li se rukometne utakmice Srbija - Hrvatska?

Posle meca, nasi momci su se izgrlili sa njima, pozdravili kao braca, cestitali jedni drugima, davnasnja vremena i ratove su ostavili iza sebe kao pravi, civilizovani ljudi, ljudine, zdravog razuma. Pesme uvredljivog karaktera se nisu pevale posle meca, i to u sred Beograda! Od navijaca se moze ocekivati svasta, mnogo je tu ljudi, tesko je to iskanalisati. Ali igraci.. Pruzi ruku jedan drugom, cestitaj, pozdravi, aplaudiraj. Zagrli ga posle utakmice, budi prijatelj. Na terenu - kidaj i ne pustaj mu da mrdne! Posle toga sav naboj i strast, pa cak i neku mrznju sa terena ostavi po strani. To je SAMO sport - danas bolji ti, sutra ja! Budi bre ljudina, covek! Pa danas- sutra cemo igrati zajedno u reprezentaciji, biti saigraci pod istim grbom i zastavom.
Psiholoski smo bolesni, ova mrznja je metastazirala, nema nama boljitka. Kovacevic Nenad brise broj Stojketa i nece da ga zove zbog gluposti samo da se uvuce Delijama (a bili su prijatelji), Smiljanic lupa gluposti, provocira. Hocu vreme kada su Mitic i Bobek sedeli posle derbija u Skadarliji, to zdravo vreme, peckanje u granicama zdravog. Ali ljudskost je uvek odskakala iznad svega. Ovo danas je dno, razocaran sam (mada sam lud sto ovo i ocekujem).

toyboy

pre 12 godina

mislim da te klubove treba privatizovati, pa kada igrači rade ovakve stvari a fss ili fiba ih kazni i ošinu gazdu po dzepu, pa on njima da otkaz... razumete?! ovako se zezaju od naših para. ili se ja totalno ne razumem u fudbal?

Shonex

pre 12 godina

Da,da, i sad ce kao po obicaju da spominju tamo neke cetiri godine, a kad smo vas drali 6 GODINA u derbiju to ste zaboravili? Molim za tisinu... U rupe...

Ljubitelj pravog fudbala

pre 12 godina

Zamislite Ronalda ili Mesija da pevaju ovako, e zato oni igraju fudbal a vi (i jedni i drugi) pikate loptu po oranicama i njihova jedna potpisana kopacka vredi ko transfer ovih pilicara!

Sasa The Sasa

pre 12 godina

Zanimljivo je kako se ovo ponasanje igraca zvezde pravda mladoscu, a kada se Smiljanic pre nekoliko godina (4:2 za partizan) izlupetao na konferenciji za medije, samo sto nije bio razapet....

Zvezda ce uvek imati dve stvari: daleku proslost i izgovore.

A Partizan ide u finale, bez problema. Slobodno sacuvajte ovaj komentar ;)

Iz fotelje

pre 12 godina

Razlika je samo što je Partizanov snimak iz svlačionice, u svojoj kući možeš da radiš šta hoćeš, al kad izađeš na ulicu...?! I gledajte da to ostane jedina razlika jer je Partizan uputio izvinjenje i kaznio svoje

PFC_Girl

pre 12 godina

Momci se malo zaigrali.
Isto kao kad malom detetu kupis novu igracku, koju ce ubrzo da polomi.
Pevaci tj. fudbaleri, vidimo se u Humskoj!
Sto ste slavili - slavili ste! ;)

pjovan

pre 12 godina

Malo mi se gadi cela ova situacija. Ja navijam za Zvezdu, ali nikada nisam mrzeo nikoga, pa ni Partizan ili partizanovce (Grobare ili kako vec vole da se zovu)! Valjda zato sto mi je cale navijao za Partizan, al' je bio gospodin - nikada nije ni pokusao da me navijacki usmeri! Zajedno smo gledali utakmice, i Zvezde i Partizana, a i medjusobne, i verujte, sve bih dao da se ti dani vrate. Danas je sve izgubilo smisao, kao da se niko vise neseca Rajka i Bobeka - igras, pobedis ili izgubis, pa onda zajedno na pice. Na zalost, neke stvari se kasno shvate, kad pesmice prerastu u nesto mnogo ozbiljnije...

nenad

pre 12 godina

O cemu vi pricate....
Navijac sam Zvezde, ali mi nije smetalo kada je Stanojevic pevao niti mislim da je su igraci juce nesto pogresno uradili. To se uvek radilo i uvek ce se raditi samo sto ranije nije bilo Youtube-a, mobilnih telefona i jeftinih kamera da sve to zabeleze....

Lepo rece neko, a sta ce drugo da pevaju...

Marcelo

pre 12 godina

Najbolja stvar od svega je sto se na svakom koraku vidi da u zvezdi trenutno igraju veliki zvezdasi, i zvezda kao takva ce biti sve bolja i sve jaca. Razbicemo ih i na JNA, probili su led :)

Dragan Jurić

pre 12 godina

Zvezdaš sam,ali me je iskreno sramota! Ovo je još jedan dokaz da fudbaleri,iako najpopularniji sportisti,nisu ni za mali prst dorasli nekim drugim sportistima kad je kultura,a i elementarna inteligencija u pitanju! Žalosno,žalosno...

Ivan

pre 12 godina

Jedna stvar je kad to peva trener koji je pedagog, i neko koga kao Boga gledaju ne samo prvotimci nego i klinci iz pionira, omladinaca... Gde j eovde gospodin Prosinečki? E to je razlika

Dusan

pre 12 godina

Slavili, pa sta? Nema trenera, nema predsednika, slavili su igraci, deca od dvadeset, dvadeset pet godina!!!Sta, kao niko od vas, Grobara, Delija nema prijatelje sa "druge strane" koje posle pobede svog tima ne isproziva najstrasnije!!! Nema povredejenih, nema prozivanja na verskoj, nacionalnoj osnovi, prema izvestajima klinike "Anlave" ovo je prvi derbi sa koga niti jedan povredjeni nije prevezen na dalje zbrinjavanje, sto to niko ne spomenu?!!!?

sandinista

pre 12 godina

Prosle godine na TOP 16 Eurolige u Areni, na poluvremenu sa razglasa krece "Pogledaj dom svoj andjele", cela Arena zvizdi i lik posle minuta nerviranja hale gasi Boru i krece neka druga pesma.
Eto kako se od legende stize do Lee Kis ;)

Gagi Grobar

pre 12 godina

Meni ne smeta da navijaju tako...samo neka ne kmeče i krenu sa saopštenjima ako za 3 nedelje popiju 3 komada na JNA pa mi uradimo nešto slično, toliko.

matejalexa

pre 12 godina

Mazic je sudio za zvezdu i lukica.Ali ona deca sto skupljaju lopte,namerno donese do Stokovica pa je baci u kontra stranu,a onda drugi ubacuje i drugu loptu,a sudija produzi 3 minuta.SRAMOTA.Ko se kaznjava za ovakve stvari,jel klub kao organizator ili ko drugi.A da vi zvezdu nesmete da kaznite.Kakav pritisak na sve institucije i obecaju im da sudi Mazic,ali za njih,a oni odmah pristanu.Do juce su hteli coveka da lincuju.Sinoc je Partizan pobedio samog sebe,ali ljudi ima i revans-ja se nadam 4-0 za Partizan,jos vas nismo toliko ponizili,ali ima vremena.I ko ce da igra za komsinicu u subotu,kada su 80 minuta proveli na travi,dobice upalu pluca od izlezavanja-e to ti je fudbal

smeker

pre 12 godina

Razumem emocije i veliku radost ali nikako igrac jednog tako velikog kluba nesme sebi da dozvoli javno da vredja bilo koga iz suprotnog tabora.Zamislite kako bi bilo da nekim slucajem dobiju u kosarci,ludilo...Treba se ugledati na proslavu pobeda KK PARTIZANA ,ugled kluba je uvek prioritet.Ali dobro,momci su mladi zeljni uspeha i vremenom ce se nauciti da postuju i druge.A da, ovo je samo prvo poluvreme, da nije malo prerano...

nikolaaaaaaaaaa

pre 12 godina

Nije nam ovo trebalo, ovakvo skandiranje ali ipak mislim da su se ipak previse uneli u tekmu pa su zbog toga ovako sebi dali oduska!!! Ali nismo trebali da se spustamo na njihov nivo, neka oni pevaju a mi da uzimamo titule!!! Ovako ce da ispadne da je opravdano sto je nama Stanojevic tako pevao!!! Ali uglavnom, ono sto je ipak drugacije je da je drugo da pevaju igraci koji stvarno ginu na terenu a drugo je da peva trener koji je ipak mnogo iskusniji i treba da posluzi za primer igracima!!!

Aleksandar81

pre 12 godina

Neznam sta ovde ima uvredljivo, momci su samo pokazali kako se treba boriti za ZVEZDIN DRES!!!!!

Nek nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslostiii ...

Nidzoslav

pre 12 godina

Pobedis rivala, slavis, pevas, izadjes na splav (Bajko deli flajere :) ), zezas se, uzivas, opustis, popijes po koju. Pruzis ruku rivalu, cestitas na dobroj igri i ides dalje. A ne da pevas ovakve pesme, da vredjas. Terminalni primitivizam. Navijaci ce se vecno prepucavati, vredjati i prozivati, ali igraci bi trebalo da smire strasti, da se postuju, da se zajedno izlaze, da su korektni ako nista drugo, rivali su na terenu ali van terena da budu i najbolji prijatelji, kao u dobra stara vremena sto se desavalo.
Malo mi se povraca od toga, otisli smo do balcaka.

sasa

pre 12 godina

Kakav bi tek naslov bio da je Prosinecki poveo navijanje i pevao pogrdne pesme o Partizanu? Zbog ovakvih stvari sinocna pobeda a i slavlje mi je jos draze.

Idiokratija

pre 12 godina

Sasvim normalno ponašanje od intelektualaca koji igraju fudbal ... A ni oni koji navijaju za takve nisu na svojim fakultetima koje su završili učili o tome da treba drugačije da se ponaša i šta je u stvari cilj sporta ... Gregarni motiv je čudo jedno (ajde navijači, malo guglajte da vidite šta to znači!).

mr P.M.

pre 12 godina

Nije mi bas najjasnije da li je autor ovog teksta zeleo da ga napise u afirmativnom ili osudjujucem tonu.
Naime, meni kao navijacu Crvene zvezde IMPONUJE da moji igraci ovako VOLE klub za koji igraju. Mudrome dovoljno.

Nikola1992

pre 12 godina

Veliki sam navijac crvene zvezda, ali ovo mora da se kazni. Ako nisu mogli nista da nauce na tudjim greskama, neka pokusaju da nauce na svojim. Jedina sreca je sto je ovo srbija i sto ce se lako izvuci iz ovoga, jednim izvinjenjem i minimalnim kaznama, tako da opet niko nista nece nauciti. Ne smemo dozvoliti da jedan ovakav incident baci senku na veliku pobedu.P.s. A bora corba u prvom redu navija!

daleki istok

pre 12 godina

Ne bih osuđivao igrače! Ta pesma nije vređajuća, jednostavno slavlje i jedno veliko olakšanje jer je pobeđen Partizan sa dva gol prvi posle više od četiri godine.
Tekst bi naslovio sa "Igači i navijači - jedan tim", sve za dobrobit srspkog fudbala.

bOKi

pre 12 godina

Kada smo kod nesportskog ponasanja...jedan detalj mi je zasmetao vise nego ovo (ovo mi zapravo nije ni zasmetalo...zaigrala se deca..Boze moj).

Dakle, pred kraj utakmice Lazar Markovic trci prema lopti...Kasalica ga sustize, u jednom trenutku i pretice i SAM krene da pada, u padu siri noge ne bi li zakacio igraca?! OCIGLEDNIJE foliranje uzivotu nisam video?! Daleko od toga da je to uticalo na rezultat ili da je sudjenje bilo lose zbog toga...naprotiv i sudjenje je bilo dobro i Zvezda je zasluzeno pobedila...ali taj detalj govori o karakteru igraca i njegovom "sportskoj" kulturi....sutra ce tako da padne u sesnaestercu pa ce sudija da svira penal koji ce mozda da odluci prvenstvo, finale kupa, poslace porazenu ekipu u nizi rang, ostavice je bez evrope i sl...

Retroaktivno mu dodeliti zuti karton (najmanje)!!

andriy

pre 12 godina

Cemu ovakav senzacionalizam? Odpevali su 2 pesme na racun grobara, kojih je za vreme utakmice bilo pregrst (sa obe strane), i to cini mozda 1/5 ovog klipa. Stvarno ne znam cemu ovo sve...

ma nije bitno....

pre 12 godina

Ma pisite sta hocete....pogledajte dobro,to su sve deca iz Zvezdine skole,mladi momci koji su do juce to isto pevali na tribinama,a uz to su u euforiji!Ne opravdavam ovo,samo je velika razlika izmedju ovih momaka i vremesnih clanova uprave Partizana,koji su isto to radili.

laufer

pre 12 godina

Dva puta dobili u poslednjih 13.derbija i to oba u kupu(kako je lepo pobediti mali Partizan,a?)tolika oda radosti-KOMPLEKSI su vaši veliki iz priloženog se da videti!

radisav

pre 12 godina

Vec dve godine smo svedoci prljave i ostre kampanje koja se vodi protiv Partizana. Zapaljiva saopstenja,konferencije,sve ono sto naginje govoru mrznje i sejanju zla medju navijacima. Partizan je na kolenima,to svi znaju koji ga iskreno vole i svi koji zele da priznaju istinu. Ne zaboravimo Ruziceve reci "da Partizan ne sme 5 sezona za redom biti prvak"...Kad bi ste malo bolje pogledali oko sebe,po svojim gradovima i mestima u kojima zivite,videli bi ste da su svi grafiti kojima se velicaju Partizan i njegove navijacke grupe su precrtani DS89 grafitima i uvredljivim porukama na racun Partizana i njegovih navijaca. Mnogo putujem i iznenadio sam se kada sam to video u bas svakom mestu kroz koje sam prosao.Na delu je kampanja brisanja i ponistavanja svega sto nosi obelezje Partizana.Okrenite se oko sebe pa cete videti.Sprovodi se mudro i planski,neprimetno pored ostre kampanje vezane za izbore na koju svi obracaju paznju.Sve ovo je neko dobro organizovao i pokrenuo. Kako mi brat rece Partizan ne sme da dobije derbi i ne sme da osvoji titulu!A zasto?To vec drugi znaju bolje od mene...

Navijač

pre 12 godina

Koliko sam informisan uvredljive pesme na račun igrača i navijača Partizana pevane su i kasnije, u kafiću Crvene zvezde. Sada da vidimo kako i da li će disciplinska komisija reagovati, jer po meni bi ovaj skandal trebao još žešće da se kazni da se ne bi i trećeg puta ponavljao,nebitno sa čije strane. Ovim samo dokazujemo koliko se i u društvu međusobno poštujemo i koliko nema više ni osnovnog vaspitanja među "igračima" koje je došlo da gleda i bodri skoro 50.000 ljudi.

Vlada

pre 12 godina

Ovde ima više stvari:
1. Svi koji igraju u Zvezdi su mladi i ponela ih je atmosfera, ali to što su uradili nije OK.
2. Za razliku od onog što su pevali igrači Patizana posle utakmice sa Vojvodinom ovde nije bilo vređanja na nacionalnoj osnovi.
3. Prosinečki se pokazao kao gospodin i nije pevao s igračima kao Stanojević. Ako je Stanojević takav postupak pravdao mladošću onda je ovo samo sitnica.
4. Ovo se nekada radilo u svlačionici i tako treba da ostane.

Krlja

pre 12 godina

Fudbaleri Crvene zvezde na nesportski način proslavili su svoju pobedu nad Partizanom sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.
A šta su trebali da pevaju?
Taši taši tanana, srećna Marakana-na...

mozzart

pre 12 godina

Pa nista, kazinti ih podjednako za neprimereno ponasanje kao i AS, i gotovo. Inace navijam za Partizan i mene ne moze da uvredi sta oni pevaju (navijaci). Ali, za igrace i strucni stab ovakvo ponasanje je neprimereno; bas kao sto naslov kaze - nije sportski...

lavi

pre 12 godina

Na 3:20 na ovom snimku, ovaj kompleksaš kreće da peva ono što je navikao da sluša poslednju deceniju, pa tek onda prebacuje na Grobare:))) Neprocenjivo.

nikolacz

pre 12 godina

Tacno sam znao da ce da izadje ovakav clanak odmah ujutro. Igrace je ponela euforija i adrenalin. Iako sam zvezdas i Delija do srzi ipak su se trebali suzdrzati mada ne poricem da mi je bilo jako drago kada su tamo slavili s nama.

bajka

pre 12 godina

Naravno da slave ovako, i treba. Kada oni pobede pogrdne pesme o nama peva i njihov "trener",a kad su uzeli kup navijace Vojvodine su vređali i na nacionalnoj osnovi nazivajuci ih Mađarima i znate jos kako... Tako da ne vidim ovde nista sporno!

dragoljub

pre 12 godina

Ja sam na vijac ZVEZDE ali prave zvezde ovo nije prava zvezda,partizan je izgubio a zvezda samu sebe ponizila odnosno igraci su bili ti koji sebe ponizili a i klub.Zvezda ona je bila pvak Evrope iSveta,Partizan to nece nikad biti.

pravoslavac

pre 12 godina

"Videla žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu", bolje da arhiviraju ovaj snimak, jer ko zna kad će sledeći put slaviti ( možda svaki deseti put, ali možda... )

Joao

pre 12 godina

Pa to je sasvim u redu... Šalim se, nacija nam je u kanalu, moral u kanalu, pa je takva i svest igrača i navijača. Ne krivim ih, ali više mi se sviđalo vreme kad su navijači navijali, a igrači igrali. O džentlmenskom ponašanju teško je govoriti, nemaju od koga da vide.

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

al je grmelo slavlje sa igracima...haha, bravo momci, mogu da pricaju sta hoce ali vi ste deca, nekome i prvi derbi i naravno da ima vise emocija...svaka cast, kako rece naucnik, draze mi je ovo slavlje od pobede!!!bravo zvezdo!!!
ps. sta grobari pevaju svaki put na jugu kad pobede???

Sportski Duh

pre 12 godina

Boze mili. Kakav prostakluk i to kao sa nekim ponosom. Psovanje protivnika??? Ne kaze se dzabe: football is a gentlemens game played by hooligans....

ko je ovde lud?

pre 12 godina

Potpuno je smešno da ismevaju poreklo Partizana grbom, koji dugi niz godina nose igrači kluba, a da pritom nisu svesni porekla njihovog kluba. Jedini klub koji je narod "samoinicijativno" osnovao je zapravo klub UDBA-e, jer su mu to osnivači, ali ne samo zato. NJihovi navijači su oformili najozloglašeniju zločinačku paravojnu organizaciju, sa UDBA-inim ubicom Arkanom na čelu. Oni su napravili najgore nerede u Zagrebu 1990-te, a opet niko o tome ne priča!
Molim državne institucije da ih ne kazne, jer bi samo tako dokazale njihovo poreklo!

Iskren

pre 12 godina

Vredajanje Partizana !?!?!? Ja sam odgledao ceo snimak i nisam video niti cuo nikakvo vredjanje. Jedino sto sam cuo je bilo vrednjanje nekih Grobara ali Partizana nikako. E sad ko su ti Grobari to vec ne znam. Mozda su deo neke manje navijacke grupe, mozda su bili juce na tekmi sa druge strane, ko ce li ga znati. Tamo ima i nekih zabranjenih i nekih grobarcica i ko zna koga jos. E ako su takve neke prozivali to i nije bas neka steta.

Vidimo se

pre 12 godina

Fk Licemerje , ko ih ne zna ... pa ni u seoskim ligama nema vise toga da igrac mora da trci po atletskoj stazi da vija loptu , da se ubacuju dve lopte . Po tome se vidi velicina , dok smo mi za vas gospoda . A po slavlju se vidi ko je tu u stvari mali a ko velik. A tek je prvi mec, dolazite nam dva puta na Jna a vi sa ovom "igrom" ne mozete da dobijete nikoga ko vam se ne sklanja ali nikoga ! O Jna necu ni da pricam

ljubitelj fudbala

pre 12 godina

Хоћемо да искоријенимо хулиганизам на трибини а он почиње од терена и естрадне сцене и ко зна одакле још !

Kasalica za minut,minut za pobedu

pre 12 godina

Jedino sto u ovom slavlju i ovim pesmama nije ucestvovao Prosinecki, mislim da to grobare najvise boli,ali zao nam je, to necete videti!

Grobar_KV

pre 12 godina

Bas me zanima kako ce sad da reaguje javnost i FSS.Kad su Partizanovi navijaci pevali u svlacionici,to je bio smak sveta i osuli su po njima drvlje i kamenje...

TREBA TAKO

pre 12 godina

Kakvo bre nesportsko radovanje ?
Klasične navijačke pesme koje svi znaju, a sad se neko pravi lud. I onaj snimak iz Partizanove svlačionice je isto bilo pevanje navijačkih pesama koje svi znaju, a i tada je to bespotrebno prepumpano.
Takve pesme i treba da se pevaju posle pobeda jer to protivnička strana, zavijena u crno, najbolje razume posle poraza.

Misur

pre 12 godina

Shvatite jedno, to su momci koji jedva da imaju dvadeset i neku i koji ocigledno vole ZVEZDU isto koliko oca i majku.. Pustite ih da uce dok su mladi..

tocaa

pre 12 godina

Pa ljudi to vam je kad prorade emocije, covek jednostavno ne moze da kontrolise. Takodje ovde nigde nema Prosineckog da peva te pesme. Covek je pokazao da je gospodin u odnosu na Stanojevica koji je skakao kao lud ! Sve u svemu bez potrebe se dize frka opet !

Bolesno drustvo

pre 12 godina

Sramota,bruka za ceo srpski sport,zar ti momci da budu primer mladima u Srbiji,ovakvo ponasanje nema veze s fudbalom i sportom.Ovo samo odslikava kakvo je stanje u celom Srpskom drustvu.ZALOSNO.

Leba i igara

pre 12 godina

Ne, odbijam da poverujem! Takvi džentlmeni... Sigurno je izvučeno iz konteksta, verujem da je to bio performans usmeren na kritiku stanja u sportu...

markoBGD

pre 12 godina

u ovoj zemlji je bitno PONIZITI a ne POBEDITI... i to vazi na svim poljima... od politickih izbora pa sve do sporta...
sve vrvi od kompleksasa... tuzno...

Maradona

pre 12 godina

Hmmm,pa nista nesto strasno,sto je specifincno,..cak mislim da je ono iz svlacionice,sa trenerom Partizana ipak malo provaktivnije bilo ,jer ipak,...treneru nije mesto da tako nesto peva,i ...al ne zameram mu,.da sam ja na njegovom mestu,isto bih radio verovatno,zato,..sem popunjavanja prostora u vestima,nista ovo nije vredno potpaljivanja strasti pred revans!

Olja

pre 12 godina

Koliko ima razlike više nego očigledno. Uostalom kažnjen je novčano samo trener tada, a ovde ga nema, jer Robi je gospodin. Igrači nisu kažnjeni, te po istom reciprocitetu....

Naucnik

pre 12 godina

Neka bude da nije lepo ( i nije), ali kad bi Vi znali koliko mene kao Zvezdasa raduje to sto vidim da ovi momci gore od zelje i to svi kao pravi tim. To nisam video godinama i vise se tome radujem nego pobedi.

sale

pre 12 godina

A sta je ovde nesportski? Pevali su o Zvezdi, jedine 2 pesme na racun grobara (grobara a ne Partizana) su bile ''jel nas cujete'' i ''zasto cutite''? Objasnite mi sta je tu nesportski? Nesportski je kad trener povede pesmu koja vredja jedan klub a ne navijace. Nesportski je kad igrac povede pesmu koja vredja nacionalne manjine. A svi znamo ko je to radio.

Zvezda

pre 12 godina

Navijam za Zvezdu, ali ovi bolje na kolena da su klekli i zahvalili Bogu na svim promasajima partizana. Ako budemo ovako igrali u revansu, necemo se napevati na kraju.

darko

pre 12 godina

uprava bi trebalo da kazni igrace. Ovo je uradjeno da bi se vratilo grobarima za ono od prosle godine, ali je ne dostojanstveno i treba ih kazniti, budi veliki u porazu ali i u pobedi.

A1

pre 12 godina

Ako je ovo isto onomad mogao ceo iskusni tim Partizana i trenerski mag Stanojević, onda ovoj deci tek treba oprostiti. A i predugo su ih omalovažavali, i njih i klub, da im ne bi bar dvostruko sinoć vratili, pobedom, a i pesmom...

Dalibor

pre 12 godina

Nesportsko slavlje? Pa te pesme se pevaju i pevaće se svaki dan! To ne možete zabraniti (sve i da hocete)!
Nije bilo rasizma, sovinizma...prema tome - sve čisto!

santa justa

pre 12 godina

E zbog ovoga sam zadnji put bio na marakani 2006 protiv glasgov rendzersa i vise ne odlazim tamo. Mi smo bre nekad bili gospodski klub. Kad je zvezda igrala lose stadion je bio sve prazniji a danas licimo na komsije. Sto je losiji klub navijaca sve vise. Pa oni su na 1-6 protiv hajduka pevali sve vreme. To nikad nije bila nasa odlika . Zato zbogom i nikad vise.

samo kažem

pre 12 godina

Vidite li razliku? Nema Prosinečkog, to je gospodin čovek za razliku od nečijih idola. A decu ostavite, predugo su pljuvani i ponižavani da bi mogli da ćute.

crni kos

pre 12 godina

Kakav izliv mrznje..zato smo i tu gde smo,u prvom kolu pretkvalifikacija..ako je ovo od sinoc zvezda o kojoj pricate toliko onda za nas grobare nema zime!Sa druge strane ako promasujes onakve sanse,sve gubi smisao..bice zanimljivo u revansu...dodatni motiv vam je ovo sto se desilo po zavrsetku utakmice..

Nata

pre 12 godina

To je to :) Dok su gubili žalili su se kako Grobari slave i plakali kako je to ružno ... :) Nejakom daj malo vlasti pa da vidiš kakav je stvarno ...

bgd

pre 12 godina

Nije mi bilo drago kad sam sinoc video ovo, pogotovo kad je Bajko uzeo mikrofon u jednom trenutku. Mi smo Zvezda, nikada se ne smemo spustiti na njihov nivo, niti cemo... Ali, posle silnih provokacija, uvreda, pljuvanja od strane stanojevica, djurica, lole smiljanica i ostalih kompleksasa, razumem donekle igrace. Treba ih kazniti svakako...

Bas lep i suncan dan danas, Delije!

grobar

pre 12 godina

To je sasvim normalno i ne vidim nikakav problem u pevanju takvih pesama. Sad se samo vidi koliki su bili licemeri kad su prosle godine napadali Stanoja.

MrM

pre 12 godina

Budalastine da su to inicirali igraci.

Pa to se pevalo zadnjih 20 minuta, zato sto je jedino to skandiranje skroz probudilo i istocnu i zapadnu tribinu.

Bole

pre 12 godina

Iako sam Zvezdaš, osuđujem ovakvo ponašanje igrača Zvezde. Igrači bi trebali biti primer mladima i publici da se sportski/korektno ponašaju, a ne da podilaze huliganima i da podstiču nasilje.
Pa se onda čudimo što ima nasilja na ulicama, trgovima i što strada nedužan svet i slučajni prolaznici.

samo kažem

pre 12 godina

Vidite li razliku? Nema Prosinečkog, to je gospodin čovek za razliku od nečijih idola. A decu ostavite, predugo su pljuvani i ponižavani da bi mogli da ćute.

Zvezda

pre 12 godina

Navijam za Zvezdu, ali ovi bolje na kolena da su klekli i zahvalili Bogu na svim promasajima partizana. Ako budemo ovako igrali u revansu, necemo se napevati na kraju.

Nata

pre 12 godina

To je to :) Dok su gubili žalili su se kako Grobari slave i plakali kako je to ružno ... :) Nejakom daj malo vlasti pa da vidiš kakav je stvarno ...

Bole

pre 12 godina

Iako sam Zvezdaš, osuđujem ovakvo ponašanje igrača Zvezde. Igrači bi trebali biti primer mladima i publici da se sportski/korektno ponašaju, a ne da podilaze huliganima i da podstiču nasilje.
Pa se onda čudimo što ima nasilja na ulicama, trgovima i što strada nedužan svet i slučajni prolaznici.

A1

pre 12 godina

Ako je ovo isto onomad mogao ceo iskusni tim Partizana i trenerski mag Stanojević, onda ovoj deci tek treba oprostiti. A i predugo su ih omalovažavali, i njih i klub, da im ne bi bar dvostruko sinoć vratili, pobedom, a i pesmom...

markoBGD

pre 12 godina

u ovoj zemlji je bitno PONIZITI a ne POBEDITI... i to vazi na svim poljima... od politickih izbora pa sve do sporta...
sve vrvi od kompleksasa... tuzno...

Krlja

pre 12 godina

Fudbaleri Crvene zvezde na nesportski način proslavili su svoju pobedu nad Partizanom sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.
A šta su trebali da pevaju?
Taši taši tanana, srećna Marakana-na...

sale

pre 12 godina

A sta je ovde nesportski? Pevali su o Zvezdi, jedine 2 pesme na racun grobara (grobara a ne Partizana) su bile ''jel nas cujete'' i ''zasto cutite''? Objasnite mi sta je tu nesportski? Nesportski je kad trener povede pesmu koja vredja jedan klub a ne navijace. Nesportski je kad igrac povede pesmu koja vredja nacionalne manjine. A svi znamo ko je to radio.

gryzly.vienna

pre 12 godina

Hrvatski Index napravio bolji izvestaj o derbiju od svih srpskih portala koje sam ja procitao!!! A sopstveni derbi i ligu bojkotuju!!!

Iskren

pre 12 godina

Vredajanje Partizana !?!?!? Ja sam odgledao ceo snimak i nisam video niti cuo nikakvo vredjanje. Jedino sto sam cuo je bilo vrednjanje nekih Grobara ali Partizana nikako. E sad ko su ti Grobari to vec ne znam. Mozda su deo neke manje navijacke grupe, mozda su bili juce na tekmi sa druge strane, ko ce li ga znati. Tamo ima i nekih zabranjenih i nekih grobarcica i ko zna koga jos. E ako su takve neke prozivali to i nije bas neka steta.

Ivan

pre 12 godina

Jedna stvar je kad to peva trener koji je pedagog, i neko koga kao Boga gledaju ne samo prvotimci nego i klinci iz pionira, omladinaca... Gde j eovde gospodin Prosinečki? E to je razlika

Dalibor

pre 12 godina

Nesportsko slavlje? Pa te pesme se pevaju i pevaće se svaki dan! To ne možete zabraniti (sve i da hocete)!
Nije bilo rasizma, sovinizma...prema tome - sve čisto!

Nidzoslav

pre 12 godina

Pobedis rivala, slavis, pevas, izadjes na splav (Bajko deli flajere :) ), zezas se, uzivas, opustis, popijes po koju. Pruzis ruku rivalu, cestitas na dobroj igri i ides dalje. A ne da pevas ovakve pesme, da vredjas. Terminalni primitivizam. Navijaci ce se vecno prepucavati, vredjati i prozivati, ali igraci bi trebalo da smire strasti, da se postuju, da se zajedno izlaze, da su korektni ako nista drugo, rivali su na terenu ali van terena da budu i najbolji prijatelji, kao u dobra stara vremena sto se desavalo.
Malo mi se povraca od toga, otisli smo do balcaka.

Naucnik

pre 12 godina

Neka bude da nije lepo ( i nije), ali kad bi Vi znali koliko mene kao Zvezdasa raduje to sto vidim da ovi momci gore od zelje i to svi kao pravi tim. To nisam video godinama i vise se tome radujem nego pobedi.

mr P.M.

pre 12 godina

Nije mi bas najjasnije da li je autor ovog teksta zeleo da ga napise u afirmativnom ili osudjujucem tonu.
Naime, meni kao navijacu Crvene zvezde IMPONUJE da moji igraci ovako VOLE klub za koji igraju. Mudrome dovoljno.

Juarez

pre 12 godina

Secate li se rukometne utakmice Srbija - Hrvatska?

Posle meca, nasi momci su se izgrlili sa njima, pozdravili kao braca, cestitali jedni drugima, davnasnja vremena i ratove su ostavili iza sebe kao pravi, civilizovani ljudi, ljudine, zdravog razuma. Pesme uvredljivog karaktera se nisu pevale posle meca, i to u sred Beograda! Od navijaca se moze ocekivati svasta, mnogo je tu ljudi, tesko je to iskanalisati. Ali igraci.. Pruzi ruku jedan drugom, cestitaj, pozdravi, aplaudiraj. Zagrli ga posle utakmice, budi prijatelj. Na terenu - kidaj i ne pustaj mu da mrdne! Posle toga sav naboj i strast, pa cak i neku mrznju sa terena ostavi po strani. To je SAMO sport - danas bolji ti, sutra ja! Budi bre ljudina, covek! Pa danas- sutra cemo igrati zajedno u reprezentaciji, biti saigraci pod istim grbom i zastavom.
Psiholoski smo bolesni, ova mrznja je metastazirala, nema nama boljitka. Kovacevic Nenad brise broj Stojketa i nece da ga zove zbog gluposti samo da se uvuce Delijama (a bili su prijatelji), Smiljanic lupa gluposti, provocira. Hocu vreme kada su Mitic i Bobek sedeli posle derbija u Skadarliji, to zdravo vreme, peckanje u granicama zdravog. Ali ljudskost je uvek odskakala iznad svega. Ovo danas je dno, razocaran sam (mada sam lud sto ovo i ocekujem).

MrM

pre 12 godina

Budalastine da su to inicirali igraci.

Pa to se pevalo zadnjih 20 minuta, zato sto je jedino to skandiranje skroz probudilo i istocnu i zapadnu tribinu.

Dusan

pre 12 godina

Slavili, pa sta? Nema trenera, nema predsednika, slavili su igraci, deca od dvadeset, dvadeset pet godina!!!Sta, kao niko od vas, Grobara, Delija nema prijatelje sa "druge strane" koje posle pobede svog tima ne isproziva najstrasnije!!! Nema povredejenih, nema prozivanja na verskoj, nacionalnoj osnovi, prema izvestajima klinike "Anlave" ovo je prvi derbi sa koga niti jedan povredjeni nije prevezen na dalje zbrinjavanje, sto to niko ne spomenu?!!!?

Misur

pre 12 godina

Shvatite jedno, to su momci koji jedva da imaju dvadeset i neku i koji ocigledno vole ZVEZDU isto koliko oca i majku.. Pustite ih da uce dok su mladi..

Vlada

pre 12 godina

Ovde ima više stvari:
1. Svi koji igraju u Zvezdi su mladi i ponela ih je atmosfera, ali to što su uradili nije OK.
2. Za razliku od onog što su pevali igrači Patizana posle utakmice sa Vojvodinom ovde nije bilo vređanja na nacionalnoj osnovi.
3. Prosinečki se pokazao kao gospodin i nije pevao s igračima kao Stanojević. Ako je Stanojević takav postupak pravdao mladošću onda je ovo samo sitnica.
4. Ovo se nekada radilo u svlačionici i tako treba da ostane.

Joao

pre 12 godina

Pa to je sasvim u redu... Šalim se, nacija nam je u kanalu, moral u kanalu, pa je takva i svest igrača i navijača. Ne krivim ih, ali više mi se sviđalo vreme kad su navijači navijali, a igrači igrali. O džentlmenskom ponašanju teško je govoriti, nemaju od koga da vide.

ljubitelj fudbala

pre 12 godina

Хоћемо да искоријенимо хулиганизам на трибини а он почиње од терена и естрадне сцене и ко зна одакле још !

zoran

pre 12 godina

Zivim u Engleskoj i veoma chesto gledam Manchester Junajted i Siti, takodje. No, prijatelji u Srbiji, ovakav primitivizam, kao shto videh na ovom snimku, ne videh za sve ove godine boravka ovde. Ovo je zalosno na kojim niskim granama nasha omladina zivi i shta radi. Da li je moguce da tim mladim ljudima niko ne moze da objasni neke vishe ciljeve koje zivot nosi u sebi, sem vulgarnog i zivotinjskog ponashanja. Na zalost tu se nashao i "umetnik" Bora Chorba. Kakav horor.
Kada bi vam rekao kako je organizovan M.Junajted (sluchajno znam, jer od nasheg choveka dete igra u mladjim kateogorijama) ne bi verovali.
Srbija je zaista dodirnula dno. Prosle godine Stanojveci sa svojima, ove godine Zvezda i mraku nikada kraja. Omladina gleda, dobrim delom i uchestvuje i shta ochekivati od buducnosti..?? Posle nam je kriva Evropa i slichni elementi. Ne, prijatelji, ovaj snimak sve govori o nama...bash sve.
Sada zamislite tog Dushka Tosica koji treba da vaspista svoje dete..???? Kako..?? Novcem..?? Vredjanjem, psovkama..??

KAL-EL

pre 12 godina

Grobar sam i ne vidim sta je ovde sporno svako ima pravo da slavi na svoj nacin
Tako mi isto nije bilo jasno sto je Stanojevic bio kaznjen

bgd

pre 12 godina

Nije mi bilo drago kad sam sinoc video ovo, pogotovo kad je Bajko uzeo mikrofon u jednom trenutku. Mi smo Zvezda, nikada se ne smemo spustiti na njihov nivo, niti cemo... Ali, posle silnih provokacija, uvreda, pljuvanja od strane stanojevica, djurica, lole smiljanica i ostalih kompleksasa, razumem donekle igrace. Treba ih kazniti svakako...

Bas lep i suncan dan danas, Delije!

XXL Grobar

pre 12 godina

- Ne smeta mi sto su pevali - to je uobicajeno a kome smeta neka smanji ton.
- Zato sto su nas kaznili zbog iste stvari neka kazne i ove ucesnike i posteno
- Postujem Roberta jer nije ucestvovao kao njihov glavni covek
- Kolika je radost sinoc bila pokazuje koliko su dugo patili i kolike su frustracije dobili u svim sportovima
- Tek je polovina duela gotova i nista nije gotovo
- Tek posle danasnjeg gledanja na miru snimka sam ubedjen da smo mnogo kvalitetniji i da cemo ipak ici mi u finale pa makar trebalo dati i 4 gola
- Oce i Real da jednom pobedi Barsu ali dva puta u nizu tesko jer ovde je ocigledna dominacija Partizana u igri gde Zvezda jedva predje centar. I nije tu u pitanju nikakva taktika - jednostavno imamo bolje igrace.Sad se vidi kvalitet Zvezde kad je zaigrala sa ozbiljnijim klubom i gde je onda njena dominacija na terenu. Ipak dali su 2 gola i pobedili zbog nasih promasaja sto treba postovati.
- Zato cekamo vas u hramu ali bojim se da tad necete bas nesto pevati. Vas mikrofon je za jednokratnu upotrebu

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

al je grmelo slavlje sa igracima...haha, bravo momci, mogu da pricaju sta hoce ali vi ste deca, nekome i prvi derbi i naravno da ima vise emocija...svaka cast, kako rece naucnik, draze mi je ovo slavlje od pobede!!!bravo zvezdo!!!
ps. sta grobari pevaju svaki put na jugu kad pobede???

andriy

pre 12 godina

Cemu ovakav senzacionalizam? Odpevali su 2 pesme na racun grobara, kojih je za vreme utakmice bilo pregrst (sa obe strane), i to cini mozda 1/5 ovog klipa. Stvarno ne znam cemu ovo sve...

ma nije bitno....

pre 12 godina

Ma pisite sta hocete....pogledajte dobro,to su sve deca iz Zvezdine skole,mladi momci koji su do juce to isto pevali na tribinama,a uz to su u euforiji!Ne opravdavam ovo,samo je velika razlika izmedju ovih momaka i vremesnih clanova uprave Partizana,koji su isto to radili.

Valdomiro

pre 12 godina

Od malena sam navijač Zvezde, a moje srce osvojili su Mitić, Šeki, Kostić, Durković, Melić, Džajić, Kule, Krivokuća, Pavlović, Karasi, Stojković, Savićević, Dule Savić, Mihajlović, Jugović i mnogi drugi veliki asovi koje ovde sve ne mogu da nabrojim. Ti momci su osvojili mnoge trofeje NAJVEĆE u Jugoslaviji i Evropi, pobedjivali najslavnije timove sveta i zasluženo to slavili. Ali nikad to nisu činili na ovakav huliganski i nesportski način - a povod im je bila jedna srećna pobeda protiv Partizana koji ih je nadigrao s svojim "penzionereima" koje u Evropi više nisu trebali ni trećerazredni timovi iz Španije i Austrije. Zato kao pravi navijač Zvezde i istinskog fudbala, predlažem da se ova dva "fudbalera" najstrože kazne jer takvi nisu potrebni ni mpjoj Zvezdi, ni srpskom fudbali a ni sportu uopšte. Pa zar vas je toliko ponela jedna mizerna igra i slučajna pobeda, pri čemu treba da se odigra "drugo poluvreme". Kao iskrenog navijača Zvezde stid me je od većinske prave i sportske javnosti Srbije.A ovim "fudbalerima" Zvezde poručujem da nisam sretan posle ovakve njihove pobede u katostrofalnoj igri - uostalom moj kriterijum igre i ponašanja su fudbaleri Barselone, pa preporučujem ovim "fudbalerima" Zvezde da češće gledaju Barsu i njen fudbal JER TO IM JE NAJBOLJA ŠKOLA NA SVETU KAKO FUDBALA TAKO I PONAŠANJA.

Olja

pre 12 godina

Koliko ima razlike više nego očigledno. Uostalom kažnjen je novčano samo trener tada, a ovde ga nema, jer Robi je gospodin. Igrači nisu kažnjeni, te po istom reciprocitetu....

bajka

pre 12 godina

Naravno da slave ovako, i treba. Kada oni pobede pogrdne pesme o nama peva i njihov "trener",a kad su uzeli kup navijace Vojvodine su vređali i na nacionalnoj osnovi nazivajuci ih Mađarima i znate jos kako... Tako da ne vidim ovde nista sporno!

Kasalica za minut,minut za pobedu

pre 12 godina

Jedino sto u ovom slavlju i ovim pesmama nije ucestvovao Prosinecki, mislim da to grobare najvise boli,ali zao nam je, to necete videti!

Aleksandar81

pre 12 godina

Neznam sta ovde ima uvredljivo, momci su samo pokazali kako se treba boriti za ZVEZDIN DRES!!!!!

Nek nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslostiii ...

Rechke

pre 12 godina

Spustite malo loptu i ne dižite frku ni oko čega! Ko nije navijač jednog od večitih rivala ne može da razume taj rivalitet i strast koji krase svaki derbi i opšti odnos dva kluba i njegovih navijača! Ništa mi nismo gori od ostatka sveta gde postoje veliki rivali, naročito gradski, setite se one emisije "podeljeni gradovi" koja je išla na B92

nikolacz

pre 12 godina

Tacno sam znao da ce da izadje ovakav clanak odmah ujutro. Igrace je ponela euforija i adrenalin. Iako sam zvezdas i Delija do srzi ipak su se trebali suzdrzati mada ne poricem da mi je bilo jako drago kada su tamo slavili s nama.

sasa

pre 12 godina

Kakav bi tek naslov bio da je Prosinecki poveo navijanje i pevao pogrdne pesme o Partizanu? Zbog ovakvih stvari sinocna pobeda a i slavlje mi je jos draze.

Deki

pre 12 godina

Napisaću nekoliko stvari koje sam primetio:
1. Vođenje navijanja na Severu najčešće potpuno promašuje svoj smisao. To treba da bude grmljavina koja treba da nafura adrenalin igračima na terenu. Mi smo postali hor kojim diriguje vođa. Dakle mi smo tu da pevamo raznorazne pesme koje izbacujemo više nego Grand, pesme na melodije južnoameričkih navijačkih pesama, pesme o Kosovu, te Olimpijakosove itd. Najveći je problem što hor peva nevezano za dešavanje na terenu što je po meni potpuno besmisleno. Navijanje je izgubilo spontanost i od Delija pokušavaju da se naprave disciplinovani vojnici a to nikad Sever nije bio.
2. Radost posle utakmice: Pobogu ljudi zar ta radost ne treba da bude spontana i iskrena nego vođa sa mikrofonom treba da nam diriguje kako da se radujemo?
3. Ponašanje igrača je kriminalno, ne sama pesma, već njihov jadan ulizički pokušaj da se dodvore navijačima. I naša zlatna generacija 88/89/90/91 je rasturala Partizan pa jel neko može da zamisli Piksija ili Savićevića da pevaju ovakve pesme?

Vidimo se

pre 12 godina

Fk Licemerje , ko ih ne zna ... pa ni u seoskim ligama nema vise toga da igrac mora da trci po atletskoj stazi da vija loptu , da se ubacuju dve lopte . Po tome se vidi velicina , dok smo mi za vas gospoda . A po slavlju se vidi ko je tu u stvari mali a ko velik. A tek je prvi mec, dolazite nam dva puta na Jna a vi sa ovom "igrom" ne mozete da dobijete nikoga ko vam se ne sklanja ali nikoga ! O Jna necu ni da pricam

Dusan

pre 12 godina

bla bla bla...
ovo ce i onako sve da se zaboravi za 7 dana, nego odakle da se plati bus plus, infostan da se kupuje hleb i mleko... derbi je bitan ali u poredjenju sa banana zemljom, marginalan je... e da se ovolika pompa podigne oko toga sto je gorivo 152 i slicnih stvari..

posteno govoreci

pre 12 godina

sta vi ustvari hocete da pjevaju?
Pustite ljude da slave...stadion je u pitanju nije Kolarceva zaduzbina
btw navijam za Partizan...i nisam kapirao onu halbauku kad su nasi slavili

lavi

pre 12 godina

Na 3:20 na ovom snimku, ovaj kompleksaš kreće da peva ono što je navikao da sluša poslednju deceniju, pa tek onda prebacuje na Grobare:))) Neprocenjivo.

bgd

pre 12 godina

KAKO SE RADUJETE KAO DA STE OSVOJILI LIGU SAMPIONA.POTPUNO VAS RAZUMEM POBEDILI STE VELIKU EKIPU.VIDIMO SE U REVANSU
(GROBAR SKOPJE, 22. mart 2012 13:09)

I to smo osvojili.

Walter83

pre 12 godina

Kakvo bre nesportsko radovanje ?
Klasične navijačke pesme koje svi znaju, a sad se neko pravi lud. I onaj snimak iz Partizanove svlačionice je isto bilo pevanje navijačkih pesama koje svi znaju, a i tada je to bespotrebno prepumpano.
Takve pesme i treba da se pevaju posle pobeda jer to protivnička strana, zavijena u crno, najbolje razume posle poraza.
(TREBA TAKO, 22. mart 2012 10:48)

ako ako, tako treba...dabogda ti dete bilo uspesan fudbaler i igralo za Partizan i isto tako pevalo :)))

tocaa

pre 12 godina

Pa ljudi to vam je kad prorade emocije, covek jednostavno ne moze da kontrolise. Takodje ovde nigde nema Prosineckog da peva te pesme. Covek je pokazao da je gospodin u odnosu na Stanojevica koji je skakao kao lud ! Sve u svemu bez potrebe se dize frka opet !

grobar

pre 12 godina

To je sasvim normalno i ne vidim nikakav problem u pevanju takvih pesama. Sad se samo vidi koliki su bili licemeri kad su prosle godine napadali Stanoja.

Maradona

pre 12 godina

Hmmm,pa nista nesto strasno,sto je specifincno,..cak mislim da je ono iz svlacionice,sa trenerom Partizana ipak malo provaktivnije bilo ,jer ipak,...treneru nije mesto da tako nesto peva,i ...al ne zameram mu,.da sam ja na njegovom mestu,isto bih radio verovatno,zato,..sem popunjavanja prostora u vestima,nista ovo nije vredno potpaljivanja strasti pred revans!

pjovan

pre 12 godina

Malo mi se gadi cela ova situacija. Ja navijam za Zvezdu, ali nikada nisam mrzeo nikoga, pa ni Partizan ili partizanovce (Grobare ili kako vec vole da se zovu)! Valjda zato sto mi je cale navijao za Partizan, al' je bio gospodin - nikada nije ni pokusao da me navijacki usmeri! Zajedno smo gledali utakmice, i Zvezde i Partizana, a i medjusobne, i verujte, sve bih dao da se ti dani vrate. Danas je sve izgubilo smisao, kao da se niko vise neseca Rajka i Bobeka - igras, pobedis ili izgubis, pa onda zajedno na pice. Na zalost, neke stvari se kasno shvate, kad pesmice prerastu u nesto mnogo ozbiljnije...

sandinista

pre 12 godina

Prosle godine na TOP 16 Eurolige u Areni, na poluvremenu sa razglasa krece "Pogledaj dom svoj andjele", cela Arena zvizdi i lik posle minuta nerviranja hale gasi Boru i krece neka druga pesma.
Eto kako se od legende stize do Lee Kis ;)

vukajlo

pre 12 godina

Kao navijac partizana nisam uopste pogodjen preteraste ga ljudi pa sta treba da pevaju da li treba da recituju dela poznatih pisaca stvarno ne razumem.Nemojte unistavati derbi ako je vec unisten nas fudbal ostavite nam bar te cetiri utakmice u celoj godini.Cestitam ciganima I napominjem da jos nije kraj.Napred grobari I ziveo derbi.PS ua Karadzic

Ivan Mitic

pre 12 godina

"PA NEKA PEVAJU,OVAKO SE NISU RADOVALI NI U BARIJU,
CETIRI GODINE GODINE DUGE,GODINE BOLA GODINE TUGE
RED JE DA SE I LUKIC MALO RADUJE
(STEVAN ZIVKOVIC, 22. mart 2012 13:57)"

Stevane sine, sta ti znas sta je Bari? Ah, da, bio si u muzeju u komsiluku pa procitao o tome i video trofej, bravo. To je opsta kultura i treba da kazes i svojim drugarima sa juga da kao ti treba da cene i postuju ono sto ce za sve vas ostati samo veciti san...

TREBA TAKO

pre 12 godina

Kakvo bre nesportsko radovanje ?
Klasične navijačke pesme koje svi znaju, a sad se neko pravi lud. I onaj snimak iz Partizanove svlačionice je isto bilo pevanje navijačkih pesama koje svi znaju, a i tada je to bespotrebno prepumpano.
Takve pesme i treba da se pevaju posle pobeda jer to protivnička strana, zavijena u crno, najbolje razume posle poraza.

vlado

pre 12 godina

Dva puta pređeš centar i daš dva gola,jednostavno klasična pobeda autsajdera mada je i sramota šta je Partizan sve promašio.Hitno je potreban kvalitetan napadač,uz novu odbranu jer Miljković i Rnić nemaju šta da traže u Partizanu.Valjanje po terenu,ubacivanje 2 lopte,simuliranje su primeri koji koriste seoski klubovi kada igraju protiv boljih od sebe,u revanšu ne vidim načina kako Zvezda može da se izvuče,ali za ovu pobedu iskrene čestitke.

MADAFAKA

pre 12 godina

Ajmo sad malo medijske hajke po medijima. Do 11 aprila ko zna kakve ce budalastine smisliti i napisati. Nema veze! Samo bez euforije jer ovo juce je bila jedna najnormalnija fudbalska pojava i oni to odlicno znaju, pa zato to i rade.
I nemoj neko da je u subotu ostao kuci umesto da po ovako lepom vremenu dodje i bodri Zvezdu sa tribina.
Zvezdo zgazi GI sve!

bOKi

pre 12 godina

Kada smo kod nesportskog ponasanja...jedan detalj mi je zasmetao vise nego ovo (ovo mi zapravo nije ni zasmetalo...zaigrala se deca..Boze moj).

Dakle, pred kraj utakmice Lazar Markovic trci prema lopti...Kasalica ga sustize, u jednom trenutku i pretice i SAM krene da pada, u padu siri noge ne bi li zakacio igraca?! OCIGLEDNIJE foliranje uzivotu nisam video?! Daleko od toga da je to uticalo na rezultat ili da je sudjenje bilo lose zbog toga...naprotiv i sudjenje je bilo dobro i Zvezda je zasluzeno pobedila...ali taj detalj govori o karakteru igraca i njegovom "sportskoj" kulturi....sutra ce tako da padne u sesnaestercu pa ce sudija da svira penal koji ce mozda da odluci prvenstvo, finale kupa, poslace porazenu ekipu u nizi rang, ostavice je bez evrope i sl...

Retroaktivno mu dodeliti zuti karton (najmanje)!!

Ljubitelj pravog fudbala

pre 12 godina

Zamislite Ronalda ili Mesija da pevaju ovako, e zato oni igraju fudbal a vi (i jedni i drugi) pikate loptu po oranicama i njihova jedna potpisana kopacka vredi ko transfer ovih pilicara!

SonyArc

pre 12 godina

Rekose grobari kako se mi preterano radujemo?! a kako se vi tek radujete? Pa vi i pored pobeda u derbijima duze vreme, se radujete ko da ste osvojili LS kad dobijete, Pa se sad pravite vazni, kad se neko drugi raduje. Ova vasa dominacija je smesna. Dobili smo vas i prosle godine u kupu.

santa justa

pre 12 godina

E zbog ovoga sam zadnji put bio na marakani 2006 protiv glasgov rendzersa i vise ne odlazim tamo. Mi smo bre nekad bili gospodski klub. Kad je zvezda igrala lose stadion je bio sve prazniji a danas licimo na komsije. Sto je losiji klub navijaca sve vise. Pa oni su na 1-6 protiv hajduka pevali sve vreme. To nikad nije bila nasa odlika . Zato zbogom i nikad vise.

darko

pre 12 godina

uprava bi trebalo da kazni igrace. Ovo je uradjeno da bi se vratilo grobarima za ono od prosle godine, ali je ne dostojanstveno i treba ih kazniti, budi veliki u porazu ali i u pobedi.

nema veze

pre 12 godina

Jedna stvar je kad to peva trener koji je pedagog, i neko koga kao Boga gledaju ne samo prvotimci nego i klinci iz pionira, omladinaca... Gde j eovde gospodin Prosinečki? E to je razlika
(Ivan, 22. mart 2012 11:52)

Smesan komentar. A najsmesnije u svemu je to sto pocinjes da se vadis. ja kao Grobar kazem, nema veze, sta malo su se ispucali pa i mi smo prosli put. netreba od muve napraviti slona....a to sto ti trazis neke razlike izmedju partizana i zvezde to je tvoja stvar. Glupost !!!

daleki istok

pre 12 godina

Ne bih osuđivao igrače! Ta pesma nije vređajuća, jednostavno slavlje i jedno veliko olakšanje jer je pobeđen Partizan sa dva gol prvi posle više od četiri godine.
Tekst bi naslovio sa "Igači i navijači - jedan tim", sve za dobrobit srspkog fudbala.

Vladan R

pre 12 godina

Zaista ne vidim cemu ovakvo novinsko izvestavanje i dolivanje ulja na vatru. Recnik svakako nije akademski, ali kao sto svojevremeno moj profesor Engleskog na fakultetu rece, ne mozete se isto ponasati na stadionu ili u crkvi. Jednostavno to su danasnjenje navijacke pesme, kakve god da su, istina ne bas pristojne, ali na odredjen nacin slikovite.

Sasa

pre 12 godina

Nikolovski: "Šokirani smo, sramota"
Video
Video
ponedeljak 25.04.2011. | 17:59 | Komentari: (189) | Pošaljite komentar

Portparol Zvezde Marko Nikolovski reagovao je u ime kluba povodom snimka na kojem trener Partizana Aleksandar Stanojević peva uvredljive pesme na račun rivala.

Je li gospodin sokiran i danas ? Da li ce se oglasiti saopstenjem, ili ce se mozda izviniti. Ma ne , to nije isto , tad su "oni" vredjali" nas, a sad smo "mi" vredjali njih. Morate da se slozite da TO NIJE ISTO.

Gagi Grobar

pre 12 godina

Meni ne smeta da navijaju tako...samo neka ne kmeče i krenu sa saopštenjima ako za 3 nedelje popiju 3 komada na JNA pa mi uradimo nešto slično, toliko.

aNOnymous

pre 12 godina

Kakav je ovo clanak? Hocete da kazete da igraci Partizana nikada nisu uputili nijednu uvredljivu rijec prema igracima ili navijacima Zvezde nakon pobede u derbiju? Nemojte biti smesni, ovo je potpuno normalna stvar ...

Nikola

pre 12 godina

Обрукали смо се јер смо показали да нисмо ништа бољи од Гробара...
(SideSwipe, 22. mart 2012 09:43)

E pa ja to tako ne vidim, prvo niko nije zamerio igracima aprtiza na slavlju, to dolikuje igracima, oni su svi mladi i jednostavno igraci su, sve im je dozovljeno, ali jednom treneru to apsolutno niej dozvoljeno... Je l si ti video negde prosineckog? Pa nisi, zato sto je on gospodin, zato sto je on slavio milion puta kao igrac, dok onaj njihov nikad nije u zivotu slavio nista pa sad proradili kompleksi... A i niko nije pevao kako zeli da se protivnicki klub ugasi, ako sto su oni tad pevali...

dr

pre 12 godina

Kako vi nama onaj put sa Stanojem,tako i mi sada vama. Kako smo mi masili sanse i penale,tako i vi sada masite. Sto bi se reklo ukratko,sve se vraca,sve se placa! Pravda je neizbezna.

Leba i igara

pre 12 godina

Ne, odbijam da poverujem! Takvi džentlmeni... Sigurno je izvučeno iz konteksta, verujem da je to bio performans usmeren na kritiku stanja u sportu...

rango

pre 12 godina

ma sve je to okej...nema ljutnje...evo ja kao PARTIZANOVAC od 50 godina starosti odgleda ovaj klip i sta ..uopste me to ne ljuti,sve su to nasa deca,takvi smo mi,to je samo igra,nema tu prave mrznje to je samo zezanje,uvek ga je bilo!!pa ja bih bio neraspolozen da su oni ovu pobedu slavili kao da su recimo pobedili ranije recimo Velez ili sada Jagodinu,to bi me stvarno razljutilo,ovako uzivajte momci pobedili ste i nema ljutnje kad to dodje sa druge strane!!

p.s.verujem da se i sadasnji igrachi oba tima ne ljute na ove ,,bezobrazne,, pesme i da bi rado popili kafu zajedno,jer slichan se slichnom raduje!!
pozdrav navijacima oba kluba!!!

pravoslavac

pre 12 godina

"Videla žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu", bolje da arhiviraju ovaj snimak, jer ko zna kad će sledeći put slaviti ( možda svaki deseti put, ali možda... )

crni kos

pre 12 godina

Kakav izliv mrznje..zato smo i tu gde smo,u prvom kolu pretkvalifikacija..ako je ovo od sinoc zvezda o kojoj pricate toliko onda za nas grobare nema zime!Sa druge strane ako promasujes onakve sanse,sve gubi smisao..bice zanimljivo u revansu...dodatni motiv vam je ovo sto se desilo po zavrsetku utakmice..

Bane

pre 12 godina

Naime, meni kao navijacu Crvene zvezde IMPONUJE da moji igraci ovako VOLE klub za koji igraju. Mudrome dovoljno.
(mr P.M., 22. mart 2012 10:35)

A tebi se ljubav prema klubu dokazuje ovim podrugljivim pesmama i vredjanjem? Jedan Rajko Mitic je voleo Zvezdu VISE nego svi igraci Zvezde zajedno (ili od jednog Kasalice koji je tek dosao u klub i odmah peva uvredljivo), pa je sa Partizanovcima (u svim oblicima) bio prijatelj, drug, brat, korektan, druzio se sa njima, itd. I nikada nije radio ovo sto rade doticni.

Bojan

pre 12 godina

Ja sam na vijac ZVEZDE ali prave zvezde ovo nije prava zvezda,partizan je izgubio a zvezda samu sebe ponizila odnosno igraci su bili ti koji sebe ponizili a i klub.Zvezda ona je bila pvak Evrope iSveta,Partizan to nece nikad biti.
(dragoljub, 22. mart 2012 10:56)

Dragoljube, kuco stara, idi malo kod pisara. Gramatika i pravopis ti i nisu jaca strana...

Shonex

pre 12 godina

Da,da, i sad ce kao po obicaju da spominju tamo neke cetiri godine, a kad smo vas drali 6 GODINA u derbiju to ste zaboravili? Molim za tisinu... U rupe...

F*C*R*S*

pre 12 godina

U naslovu lepo pise "FUDBALERA".... A sta je radio onaj vas trener,tzv Pepe,posle meca u svlacionici?! To smo zaboravili,jel?! A o prodanoj dusi da i ne pricamo... Izvinete komsije,ali ko gubi ima pravo da se ljuti na sve,tako da mozete i o ovome da pricate,nama ne smeta!

Zvezda zivot je!!!!!!!!!!!

Marcelo

pre 12 godina

Najbolja stvar od svega je sto se na svakom koraku vidi da u zvezdi trenutno igraju veliki zvezdasi, i zvezda kao takva ce biti sve bolja i sve jaca. Razbicemo ih i na JNA, probili su led :)

Šomi

pre 12 godina

Ajde bre,,,, uspeli ste da snimite 1 minut takvog navijanja i vi odmah napadate na njh.... Što niste otišli malo i na jug da vidimo šta šu pevali tamo...NAPRED ZVEZDO!!!

Сале

pre 12 godina

Навијам за Звезду, али ово што су одиграли је срамота!Нема разлога за славље!Шта би било да се Партизан није поштено испромашивао?Ко селектира фудбалере који немају технику, дриблинг један на један, брзину, ако хоћете и спортску дрскост? Некултура после утакмице је све што су показали. Нико није због овога почео да навија за Звезду!Срамота!

Flynn

pre 12 godina

(GROBAR SKOPJE, 22. mart 2012 13:09)

Prvo iskljuci caps-lock posto nije tvoje misljenje nista vaznije od svih ostalih. Drugo, Samrok je mala amaterska ekipa koja vas je nadigrala u 2 utakmice tako da dolazimo do zakljucka da vi ne mozete biti velika ekipa, bar u narednih 20 godina dok se ne zaboravi za tu bruku.

nenad

pre 12 godina

O cemu vi pricate....
Navijac sam Zvezde, ali mi nije smetalo kada je Stanojevic pevao niti mislim da je su igraci juce nesto pogresno uradili. To se uvek radilo i uvek ce se raditi samo sto ranije nije bilo Youtube-a, mobilnih telefona i jeftinih kamera da sve to zabeleze....

Lepo rece neko, a sta ce drugo da pevaju...

Marko

pre 12 godina

Bajković na ramenima sa sve mikrofonom?! Pa ovi kao da su Ligu Šampiona osvojili a ne pobedili u PRVOJ od DVE utakmice polufinala kupa i to na SVOM terenu! A usput budi rečeno Partizan ih je razvalio...

laufer

pre 12 godina

Dva puta dobili u poslednjih 13.derbija i to oba u kupu(kako je lepo pobediti mali Partizan,a?)tolika oda radosti-KOMPLEKSI su vaši veliki iz priloženog se da videti!

matejalexa

pre 12 godina

Mazic je sudio za zvezdu i lukica.Ali ona deca sto skupljaju lopte,namerno donese do Stokovica pa je baci u kontra stranu,a onda drugi ubacuje i drugu loptu,a sudija produzi 3 minuta.SRAMOTA.Ko se kaznjava za ovakve stvari,jel klub kao organizator ili ko drugi.A da vi zvezdu nesmete da kaznite.Kakav pritisak na sve institucije i obecaju im da sudi Mazic,ali za njih,a oni odmah pristanu.Do juce su hteli coveka da lincuju.Sinoc je Partizan pobedio samog sebe,ali ljudi ima i revans-ja se nadam 4-0 za Partizan,jos vas nismo toliko ponizili,ali ima vremena.I ko ce da igra za komsinicu u subotu,kada su 80 minuta proveli na travi,dobice upalu pluca od izlezavanja-e to ti je fudbal

ko je ovde lud?

pre 12 godina

Potpuno je smešno da ismevaju poreklo Partizana grbom, koji dugi niz godina nose igrači kluba, a da pritom nisu svesni porekla njihovog kluba. Jedini klub koji je narod "samoinicijativno" osnovao je zapravo klub UDBA-e, jer su mu to osnivači, ali ne samo zato. NJihovi navijači su oformili najozloglašeniju zločinačku paravojnu organizaciju, sa UDBA-inim ubicom Arkanom na čelu. Oni su napravili najgore nerede u Zagrebu 1990-te, a opet niko o tome ne priča!
Molim državne institucije da ih ne kazne, jer bi samo tako dokazale njihovo poreklo!

Iz fotelje

pre 12 godina

Razlika je samo što je Partizanov snimak iz svlačionice, u svojoj kući možeš da radiš šta hoćeš, al kad izađeš na ulicu...?! I gledajte da to ostane jedina razlika jer je Partizan uputio izvinjenje i kaznio svoje

NAVIJATI ZA JEDAN KLUB NE ZNACI MRZETI DRUGI

pre 12 godina

PROSTAKLUK!...
PRIMITIVIZAM!...
JEDNOM RECJU JADNOOOO!
Ja sam zvezdas uvek bio i ostacu, ali nikada necu razumeti ta "vredjanja" zbog jednog ili dva gola, zbog jedne pobede, ma ko to bio zvezda ili partizan, dokle vise sa ispoljavanjem te netrpeljivosti?

Svi ste vi beli andjeli

pre 12 godina

Ali, posle silnih provokacija, uvreda, pljuvanja od strane stanojevica, djurica, lole smiljanica i ostalih kompleksasa, razumem donekle igrace. (bgd, 22. mart 2012 09:48)
Koji ste vi licemeri, kako vas nije sramota. Sto bar ne spomenu najvece pljuvace lukica, adzica, koromana i ostalu vasu bratiju koji su stvorili klimu mrznje, nasilja, nepostovanja, omalovazanja i lazi?!

делија

pre 12 godina

sad se nasi igraći nesportski ponasaju!a kad igraci partizana (kosarkasi,fudbaleri) pevaju posle svakog derbija kojeg dobiju,tad nista,to neobjavljuje te!!!Cudi me da netrazite i kaznu neku sa 10000000000 utakmica pred praznim tribinama!!! partizan=drzavni projekat!!!a ovu vest mora da je grobar pisao

Sasa

pre 12 godina

Onakvo vredjanje i pevanje od strane Stanojevica i igraca jos nije vidjeno.Kako covek sutra da navija za reprezentaciju ako neko od njih bude tu, koji igrac ili funkcioner sutra da snjima saradjuje. Ovo su ih napalili njihovi sefovi koji godinama trpe sportski teror ZVEZDE.
(tubic, 24. april 2011 18:13)

Stidis li se sada bar malo ?

Nenad ZA

pre 12 godina

Kme, kme, kmeeeeeeee . . . Sacuvaj Boze . . . A vidi sad oni sta pevaju uciteljice, aha, uciteljice pa Zvezdasi nam pevaju ruzno . . . Uciteljiceeeee !

Marko

pre 12 godina

Digla se tolika prašina,to su sve klinci ,kojima je vecini ovo prvi derbi,i prva pobeda u derbiju,adrenalin im je proradio,pod euforijom su bili,i glupo je kazanjavati tada iz bilo kog kluba da je.Jer derbi je nesto posebno uvek bio i bice.Da mi u živimo u idealnom društvu,gde nema psovki pa ajde da shvatim,a ovde kod nas se psuje na svakom ćošku,a i fudbaleri su samo ljudi.

Hvala i jednim i drugima na lepoj fudbalskoj predstavi i drago mi je da je ovaj derbi prošao u miru,da nije bilo lomljavine ,tuče i svega ostalog što je pratilo dosadašnje derbije,a ako vi "pobedite" na JNA,pa pevajte šta hoćete,niko vam ništa neće zameriti.

STEVAN ZIVKOVIC

pre 12 godina

PA NEKA PEVAJU,OVAKO SE NISU RADOVALI NI U BARIJU,
CETIRI GODINE GODINE DUGE,GODINE BOLA GODINE TUGE
RED JE DA SE I LUKIC MALO RADUJE

Bolesno drustvo

pre 12 godina

Sramota,bruka za ceo srpski sport,zar ti momci da budu primer mladima u Srbiji,ovakvo ponasanje nema veze s fudbalom i sportom.Ovo samo odslikava kakvo je stanje u celom Srpskom drustvu.ZALOSNO.

Sasa The Sasa

pre 12 godina

Zanimljivo je kako se ovo ponasanje igraca zvezde pravda mladoscu, a kada se Smiljanic pre nekoliko godina (4:2 za partizan) izlupetao na konferenciji za medije, samo sto nije bio razapet....

Zvezda ce uvek imati dve stvari: daleku proslost i izgovore.

A Partizan ide u finale, bez problema. Slobodno sacuvajte ovaj komentar ;)

smeker

pre 12 godina

Razumem emocije i veliku radost ali nikako igrac jednog tako velikog kluba nesme sebi da dozvoli javno da vredja bilo koga iz suprotnog tabora.Zamislite kako bi bilo da nekim slucajem dobiju u kosarci,ludilo...Treba se ugledati na proslavu pobeda KK PARTIZANA ,ugled kluba je uvek prioritet.Ali dobro,momci su mladi zeljni uspeha i vremenom ce se nauciti da postuju i druge.A da, ovo je samo prvo poluvreme, da nije malo prerano...

Dragan Jurić

pre 12 godina

Zvezdaš sam,ali me je iskreno sramota! Ovo je još jedan dokaz da fudbaleri,iako najpopularniji sportisti,nisu ni za mali prst dorasli nekim drugim sportistima kad je kultura,a i elementarna inteligencija u pitanju! Žalosno,žalosno...

Zvezdas

pre 12 godina

Zbog ovoga Zvezda moze lako da prokocka tesko steceno u revansu.
Cudo kako arogancija i lazna samouverenost moza da uljuljka coveka, da se opuste i izgube.
Kada je sportista dostojanstven i u porazu i u pobedi (kao Nole) onda svakom mecu prilazi jednako, ceni protivnika i daje sve od sebe.
Isplivavaju kompleksi od niza pobeda Partizana, a znam da to boli jer sam veliki Zvezdas.

Pozdrav svim pravim i realnim navijacima Zvezde i Partizana!

Perverzija

pre 12 godina

O cemu bre vi raspravljate ovde ??? Sta je Murinjo zvani stanojevic radio kad je dobio derbi, prvo na atletskoj stazi , pa onda sam pocinjao da peva pogrdne pesme o Zvezdi ! Verovatno da je partizan pobedio, sa juga bi se sigurno culo I NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA .. Odjednom grobari postase najfiniji navijaci na svetu , samo malo manje licemerjamolim vas ! I za neke ovde sto pisu o nekakvoj dominaciji, FUDBAL SE IGRAO I PRE 2008 GODINE !!!! POZDRAV !!!

ra

pre 12 godina

Zasto se raduju na poluvremenu? Partizan nema sanse da se opet ovako ispromasuje, a CZ nema sanse da da opet ovakva dva gola. Bajkovic ima vise srece nego pameti, ja se ne bih radovao ovoliko da sam na njegovom mestu.

Rade

pre 12 godina

Kao velikom partizanovcu ovo mi nimalo nije zasmetalo cak naprotiv deluje mi pomalo simpaticno, jer su fudbaleri Zvezde ovim pokazali kroz kakve su sve torture i golgote prolazili vec duzi niz godina porazima i neuspesima protiv najveceg rivala i to ne samo u fudbalu.Ne opravdavam ali potpuno razumem jer su konacno frustracije izasle na povrsinu.Svako ima pravo da se raduje kako mu srce nalaze.Vidimo se 11 aprila,tada ce,nadam se pevati neka sasvim druga pesma i na sasvim drugoj strani stadiona.

Dijagnosticar

pre 12 godina

Zvezda je krenula da vraca dugove!
(Prslee, 22. mart 2012 10:25)

Kolko ja znam , Zvezda je duzna 20-30 miliona Evra. Koliko ce im trebati vremena da vrate dugove? (Sinko, hoces nesto da kazes a ne znas ni sam kako).Da si procitao u zivotu neku knjigu znao bi.

realno

pre 12 godina

Meni kao velikom grobaru uopste ne smetaju ove pesme i ovo radovanje igraca. Cak mi je i drago da vidim malo da se i zvezdasi raduju, vidi se da im je trebalo malo da se izduvaju :)
A to da su prvi ponovo kako pevaju, neka pogledaju tabelu samo i sve ce im biti ponovo jasno. Vazi za sve sportove.

Ovo samo moze da na pomogne da osvojimo titulu i nista vise.

radisav

pre 12 godina

Vec dve godine smo svedoci prljave i ostre kampanje koja se vodi protiv Partizana. Zapaljiva saopstenja,konferencije,sve ono sto naginje govoru mrznje i sejanju zla medju navijacima. Partizan je na kolenima,to svi znaju koji ga iskreno vole i svi koji zele da priznaju istinu. Ne zaboravimo Ruziceve reci "da Partizan ne sme 5 sezona za redom biti prvak"...Kad bi ste malo bolje pogledali oko sebe,po svojim gradovima i mestima u kojima zivite,videli bi ste da su svi grafiti kojima se velicaju Partizan i njegove navijacke grupe su precrtani DS89 grafitima i uvredljivim porukama na racun Partizana i njegovih navijaca. Mnogo putujem i iznenadio sam se kada sam to video u bas svakom mestu kroz koje sam prosao.Na delu je kampanja brisanja i ponistavanja svega sto nosi obelezje Partizana.Okrenite se oko sebe pa cete videti.Sprovodi se mudro i planski,neprimetno pored ostre kampanje vezane za izbore na koju svi obracaju paznju.Sve ovo je neko dobro organizovao i pokrenuo. Kako mi brat rece Partizan ne sme da dobije derbi i ne sme da osvoji titulu!A zasto?To vec drugi znaju bolje od mene...

Da vam bude jasno

pre 12 godina

Nigde se ne spominje F.K. Partizan,nego se spominje navijacka grupa Grobari.
To je bitna razlika.Tako da Grobari kao grupa mogu da traze izvinjenje ako su uvredjeni ili povredjeni :)

Sima

pre 12 godina

Odgovarajuća kazna bi usledila kada bi u revanšu na klupu "Partizana" ponovo seo Aleksandar Stanojević. Da li uprava ima petlju da prizna svoju grešku.

nikolaaaaaaaaaa

pre 12 godina

Nije nam ovo trebalo, ovakvo skandiranje ali ipak mislim da su se ipak previse uneli u tekmu pa su zbog toga ovako sebi dali oduska!!! Ali nismo trebali da se spustamo na njihov nivo, neka oni pevaju a mi da uzimamo titule!!! Ovako ce da ispadne da je opravdano sto je nama Stanojevic tako pevao!!! Ali uglavnom, ono sto je ipak drugacije je da je drugo da pevaju igraci koji stvarno ginu na terenu a drugo je da peva trener koji je ipak mnogo iskusniji i treba da posluzi za primer igracima!!!

Navijač

pre 12 godina

Koliko sam informisan uvredljive pesme na račun igrača i navijača Partizana pevane su i kasnije, u kafiću Crvene zvezde. Sada da vidimo kako i da li će disciplinska komisija reagovati, jer po meni bi ovaj skandal trebao još žešće da se kazni da se ne bi i trećeg puta ponavljao,nebitno sa čije strane. Ovim samo dokazujemo koliko se i u društvu međusobno poštujemo i koliko nema više ni osnovnog vaspitanja među "igračima" koje je došlo da gleda i bodri skoro 50.000 ljudi.

Branko

pre 12 godina

Jel vam sada jasno zašto su izbacili trenera Stanojevića iz "Partizan", pa da bi mogla da pobedi "Zvezda". To je bila volja "velikog brata" zato što sledi rasprodaja srpskih timova i njihove imovine. Što li sam vam ovo ispričao nemam pojma.

SVI NA STADION

pre 12 godina

@grobari
svi pricate cekali smo pobedu, alo mi smo vas dobili i 1-0 ako se ne secate, ispali smo iz kupa ali ste otisli tuzni kuci jer ste bili svesni da su cigani odneli pobedu na tribinama...
ps.kakva li je vas atuga 7 i po godina bez pobede u derbijima...nesrecno detinjstvo, STVARNO TUZNO, ZAO MI VAS JE
NASA LJUBAV JE MNOGO JACA NEGO VASA MRZNJA PREMA NAMA!!!

JVC

pre 12 godina

Боже како су јадни и једни и други,ваљда морају да се увлаче навијачима да их ови у неким приликама не би изударали.Ужас и наш фудбал а поготову и ови што себе називају навијачима.

PFC_Girl

pre 12 godina

Momci se malo zaigrali.
Isto kao kad malom detetu kupis novu igracku, koju ce ubrzo da polomi.
Pevaci tj. fudbaleri, vidimo se u Humskoj!
Sto ste slavili - slavili ste! ;)

LFC

pre 12 godina

Vecina Zvezdinih igraca su sve sama deca, ponele ih godine, emocije, debitovanje u derbiju nije mala stvar - jos dodajte pobedu na to, pa to je eksplozija odusevljenja. Ko gubi ima pravo da se ljuti. MI NE CUTIMO, MI NAVIJAMO NA STADIONU A NE NA FORUMIMA!!! SRBIJA, BEOGRAD, CRVENA ZVEZDA!

ne razumem

pre 12 godina

o kom vi razbijanju pricate?? koga cete vi da dobijete 3-0,4-0,5-0??? kada ste vi dobijali poslednjih 10 derbija na ovakav nacin onda je tp bila dominacija a i kad izgubite onda ste ocigledno bolji. vi mozete da dobijate samo svoje filijale( Smederevo,hajduk,metalac,bsk i td) a cim neko sme da igra protiv vas ne mozete gol da date. e da na jna vas tek ocekuje debakl jer je klincima sinoc bio prvi derbi pa su bili malo uplaseni a na jna ce te videti koliko vrede

Глобтротер

pre 12 godina

У доста коментара звездаша видим реченице 'у последњих 10 дербија сте се провлачили и побеђивали као ми сада'?! Ајмо мало објективније. Па на 3-4 дербија нисте имали шут на гол. Изгледа да сте то потиснули.

И тај прошли дерби у купу у коме сте наводно доминирали, када смо добили 2:0, сте били бољи прво полувреме, док је у другом била обрунута слика. Изгледа да сте и то потисли. Схватам да је лакше тако, али...

Volim ga ko oka dva

pre 12 godina

Cestitam fudbalerima Zvezde zasluzenu pobedu.Ako bude bilo srece,neka se ne cude radosti i proslavljanju Partizanovih fudbalera posle drugog poluvremena za manje od 3 nedelje.

Goran

pre 12 godina

Ma, glupost je ovo komentarisati. Oduvek je bilo i biće ovakvih pesama, bitno je da sve prođe bez tuča, povreda, lomljave i paljevine... Neka pevaju i neka na tome ostane, svako daje sebi oduška u radovanju posle pobede, a navijačke pesme su sastavni deo svakog dekora na stadionima. A što se tiče ove "visoke kulture" koju šalje čitalac koji živi u Mančesteru, tebalo bi da zna da je nasilje na stadionima i oko njih krenulo upravo odatle gde on sada živi, a na stadionima na Ostrvu je suzbijeno tek kada je počeo da se primenjuje Zakon sa drakonskim kaznama za one koji utrče na teren. Na ulicama je još uvek prisutno nasilje koje navijači sa Ostrva izazivaju, a primer je mobilisanje svih policija kada neki ostrvski tim ili reprezentacija Engleske gostuje u drugim evropskim zemljama, naročito u Nemačkoj. Pa divljanje u Rimu, Istanbulu, u gradovima u Nemačkoj, tuče noževima, ... Ko se seća Hejsela i tragedije koju su izazvali navijači Liverpula, može i da se priseti odakle sve to nasilje i potiče. Hvala Bogu pa se ispred stadiona u Srbiji nije donosilo cveće u pomen desetina onih ljubitelja fudbala koji su tu izgubili život tokom utakmice, za razliku od stadiona u gradu gde ovaj čitalac živi. Neka sve ostane na ovakvim pesmama, makar to bilo i "nekulturno" za neke.

RubyRed

pre 12 godina

Jasno mi je veliko slavlje nad večitim rivalom. Ne ulazim u to, kako smo igrali. Pobedili smo i ne može niko da kaže da nije zasluženo. Međutim, druga stvar je zabrinjavajuća. Kada se desila ta tačka u istoriji našeg kluba, da se ponašamo potpuno provincijski? Kao kad bi Smederevo izbacilo Zvezdu iz Kupa. Proslavljamo jednu pobedu nad Partizanom, kao da smo u direktnom duelu odlučili ko je šampion Srbije. Žalosno je ako je limit ovih novijih generacija, jedna pobeda nad Partizanom, koja uzgred tek treba da se potvrdi revanš utakmicom na njihovom stadionu. Nisam siguran koliko su ovi momci svesni činjenice koje su sve to igračke veličine nosile taj dres. Mnogo o tome bi im mogao reći Robert Prosinečki, koji je i sam legenda našeg voljenog kluba.

Petar

pre 12 godina

Interesantna i korektna utakmica. Kvalitet fudbala na vrhu balkanskog nivoa. Treba kazniti organizatora utakmice zbog bakljade, kao i same izvodjace bakljade( postoje snimci). Sa fudbalerima raditi na povecanju vaspitanja i kulture i postovanju sportskog odnosa i u porazu i u pobedi.
Boriti se protiv govora mrznje ne samo u politici, vec i u sportu. Samo tako mozemo podici nivo i derbija i drugih utakmica.

Charlie

pre 12 godina

Mi smo zemlja apsurda i demagogije a zvezdini navijaci odnosno huligani su pravi primer. Prvo Stanojevic je pevao u svlacionici (zatvoren i prakticno privatan prostor) a snimak se iskrao bukvalno i nije se ni znalo da se snima a ovi raspiruju navijace na stadionu 5 min posle utakmice pred tv kamerama, drugo Stanojevic tj Proseinecki (sve najbolje o coveku jedini normalan u tom jezgru kompleksa) da li su bili nisu to uopste nije bitno, niko pa ni redari kluba ne smeju tako da se ponasaju, a ne komentari tipa deca i slicno...

Duška

pre 12 godina

A jeste li od Karleuše možda očekivali pristojnost?Njegovo ponašanje nakon utakmice je njegov stil života.Jedan pravi istinski primitivac.

toyboy

pre 12 godina

mislim da te klubove treba privatizovati, pa kada igrači rade ovakve stvari a fss ili fiba ih kazni i ošinu gazdu po dzepu, pa on njima da otkaz... razumete?! ovako se zezaju od naših para. ili se ja totalno ne razumem u fudbal?

mirko

pre 12 godina

Navijač sam Partizana, ali meni više smeta igra Rnića,Ilića,Babovića i izjave trenera Partizana, da je zadovoljan igrom, nego ovo slavlje Zvezdinih igrača, navijača ,i ako sam dobro prmetio B.Đorđevića.
Po komentarima zaključujem da uglavnom niko od zvezdaša nema primedaba, pa se čudim zašto im je prošle godine smetalo, isto to, samo u drugoj izvedbi.
Meni lično, nije smetalo ni ovo, ali ni ono prošle godine, jer sam se bavio sportom, i to shvatam, više kao opuštanje, posle utakmice, nego mržnju prema protivniku.

mattersville

pre 12 godina

cela ova prica o uvredljivosti navijackih pesama je idiotska! pa kakve ce da budu?!?! jednim delom se i pevaju da bi se pojacavao rivalitet sa protivnickim taborom. pa valjda je na kraju dobijene tekme najsladje prozivati protivnicke navijace?!?!

nije mi jasno o kakvoj se pristojnosti prica? nije to pozoriste nego fudbal ljudi!!!!

pri tom, ovim svojim stavom uopste ne odobravam nasilje na stadionima, ali malo provociranja i podizanja atmosfere nije na odmet.

delijezapad

pre 12 godina

Pevanje na starnu. Psovke su negde i sastavni deo naseg jezika i ne vidim nista strasno u tome sto su Zvezdini klinic tako proslavili pobedu. Nije bilo nista toliko pogrdno da bi ih osudili. Ono sto mene kao velikog Zvezdasa brine je tolika euforija zbog jedne pobede. Iz naseg slavlja izbija komplex koji se stvorio tokom godina. Ali neka. Samo se pobedama mozemo izleciti istog. Cestitke igracima i neka je ovo samo pocetak.

Херцеговац

pre 12 godina

Не разумем у чему је проблем?Колико сам схватио кажњен је Станојевић,играчи нису,овде нисам видео Просинечког или ме можда очи варају?Како год,Станојевић је идол навијача Партизана.За мене лично Европа је једино мерило тренерских способности и уопште квалитета клубова,а ту се наши клубови нису баш прославили.

Rade

pre 12 godina

U odnosu na ono skandalazno ``pevanje`` jednog pedagoga, a to je u fudbalskom timu trener, ``pevanje `` Zvezdinih fubalera ispred severne tribine je macji kasalj.

ofk

pre 12 godina

Sve je to isto, to jeo deo ovog vremena nase kulture .Primitivizam,nacionalizam,mrznja to su danasnje vrednosti.Nema to veze sa tim koje navijac ovog ili onog kluba...mladi ,polupismeni svet pristigo iz provincije trazi deo svog kolaca u ''velegradu''

H8er

pre 12 godina

Znate li sta je najtuznije od svega?

Igraci Zvezde proslavljaju pobedu kao da su osvojili LS i pride vredjaju Grobare neumesnim i primitivnim parolama. Cak su i inicijatori svega toga.

Slave trijumf do nebesa, iako je ovo : 1. tek PRVA utakmica (uz to, Partizan je pokazao da je bolji za klasu i to znaci da ce revans biti sve, samo ne formalnost), 2. ovo je SAMO Kup (postujem kup nase drzave, ali on nama vecitima ne znaci nesto preterano, pogotovo sto uzimamo prva dva mesta i pravo na Evro kupove), on vise znaci Vojvodini i drugim ekipama, 3. Partizan izmedju ostalog ima +6 u prvenstvu uz derbi u Humskoj, i iznad svega igra bolje i po svemu sudeci osvojice titulu.

A Zvezda je slavila pobedu u najmanju ruku kao da je sinocni derbi resio pitanje prvaka. A nisu ni svesni da ih Partizan sa ovakvom igrom lako moze eliminisati, predstoji revans. A titulu uzimamo garantovano, pogotovo sledi razbijanje u prvenstvu u derbiju, barem 3:0. Sve manje od toga je bruka za Partizan. I sinoc je moralo biti 5 : 2 za nas..

Ne znam

pre 12 godina

Koliko ja pratim fudbal, a to je bogami dugo, Partizan je imao duzu seriju meceva bez pobede nad Zvezdom. P.S. Vecina bi morala da zna da se NE ZNAM, pise odvojeno, pa umesto sto se prpucava ovde moze da prelista recnik, i pogleda kako se pise Crvena Zvezda na trofeju namenjenom pobedniku kupa u sezoni 2011/2012.

Звезда је живот

pre 12 godina

Најбоље од овог снимка је Бора Чорба на северу који пева! Краљина! :)

Sportski Duh

pre 12 godina

Boze mili. Kakav prostakluk i to kao sa nekim ponosom. Psovanje protivnika??? Ne kaze se dzabe: football is a gentlemens game played by hooligans....

Nikola1992

pre 12 godina

Veliki sam navijac crvene zvezda, ali ovo mora da se kazni. Ako nisu mogli nista da nauce na tudjim greskama, neka pokusaju da nauce na svojim. Jedina sreca je sto je ovo srbija i sto ce se lako izvuci iz ovoga, jednim izvinjenjem i minimalnim kaznama, tako da opet niko nista nece nauciti. Ne smemo dozvoliti da jedan ovakav incident baci senku na veliku pobedu.P.s. A bora corba u prvom redu navija!

Barcaboy

pre 12 godina

Navijam za Partizan..Al u cemu je problem? I partizan je radio isto ovo prosle godine tako da totalna glupost..Umesto da svi cestitate zvezdi na pobedi jer realno posle onoliko propustenih sansi ,ni ne treba da pobedimo..Ipak se zvezda borila,jeste da malo glume i da su igrali nesportski al sta je tu je :)

S'ljubavlju

pre 12 godina

Hahahaha,ponela ih atmosfera,tako su i ovi sa sve "AUTORITETOM" Stanojevicem pevali i na terenu i u svlacionici,recimo da se moze reci milo za drago.Svi koji tvrdite da je ovo ponasanje sramno moguce je da ste u pravu...ali je ovo NEPROCENJIVO,HAHAHA I N A P R E D Z V E Z D O

zebra

pre 12 godina

zvezdo kako je to cele 4 godine da ne slavis a bi ce i 5 godina! pusti te vi kup to je igra za decu! pravi derbi se igra u prvestvu i tamo vas gazimo!

nenad

pre 12 godina

po meni profesionalci ne bi smeli ovako da se ponasaju. jedino sto su klinci pa bi moglo malo da im se progleda kroz prste ali bi morali da dobiju kritike.

Stole vole

pre 12 godina

Kompleksi su to. Duge su 4god. Ovo su cekali ceo zivot Ja ih razumem
(Stole, 22. mart 2012 ahahahha po toj tvojoj teoriji svi ovi navijaci imaju po 4 godine.Tako ti je to kad imate crnu rupu u pamcenju pa se ne secate da su pre 4 godine postojale jos 60 godina NASE DOMINACIJE.

PARTIZAN

pre 12 godina

JOJ AL SE VIDI KOLIKO STE ZELJNI POBEDE NISTE JE VIDELI 5 GODINA,E AL SMESNI STE.IMALI STE SRECE TREBALO JE DA VAS POCEPAMO KAO SVINJA MASAN DZAK ,ALI NEMA VEZE. ZNA SE KO UZIMA TITULU!!!!!!

Željko

pre 12 godina

Da je ne znam koji rivalitet,ovo je bruka i sramota! Ja to,kao Zvezdaš,kažem.Zašto su morali da vredjaju protivnika,kada smo pobedili?! To što je prošle godine njihov nevaspitani trener započeo uvredljivu pesmu o ZVEZDI nije razlog da se ovi naši spuste na taj nivo,zaista.Svaki protivnik zaslužuje respekt,bez obzira na dogadjaje poslednjih godina.Zato nam je fudbal tu gde jeste.Mada,dobar komentar je ostavio jedan grobar;šta se od Karleušinog muža moglo i očekivati? :-) Videćemo šta će Ivan Ivanović sutra uveče reći na to ;-) MIR SVIMA

Grobar_KV

pre 12 godina

Bas me zanima kako ce sad da reaguje javnost i FSS.Kad su Partizanovi navijaci pevali u svlacionici,to je bio smak sveta i osuli su po njima drvlje i kamenje...

Sasa Drca

pre 12 godina

Napaljeni klinci, nemaju postavanja prema boljem, oni ih puste da se ne rasture, tako da nisu vredni finala kojeg nadam se nece videti opet ce Partizan pokazati ko je gazda, pozdrav grobarima iz Sydneya

Bez petarde niste ništa!

pre 12 godina

Razlog više da im u revanšu pokažete ko ovde treba da slavi. Po prikazanom, zreli su za petardu a to treba da ostvarite motivisani ovim snimkom. I bez "pete kolone" Stojkovića koji pokušava da se uslugama "vrati", Miljkovića koji je, izvinjavam se, zalutao i rnića koji možda hoće ali NEZNA. Za revanš očekujem Maja Vujovića i nemoj da se neko bunio, slučajno!

Idiokratija

pre 12 godina

Sasvim normalno ponašanje od intelektualaca koji igraju fudbal ... A ni oni koji navijaju za takve nisu na svojim fakultetima koje su završili učili o tome da treba drugačije da se ponaša i šta je u stvari cilj sporta ... Gregarni motiv je čudo jedno (ajde navijači, malo guglajte da vidite šta to znači!).

Nikola

pre 12 godina

@(bOKi, 22. mart 2012 10:53)
Pa smesan si,ne znam da li gledas evropski fudbal to je normalna pojava.Nadji igraca koji nikad nije odglumio faul.

mozzart

pre 12 godina

Pa nista, kazinti ih podjednako za neprimereno ponasanje kao i AS, i gotovo. Inace navijam za Partizan i mene ne moze da uvredi sta oni pevaju (navijaci). Ali, za igrace i strucni stab ovakvo ponasanje je neprimereno; bas kao sto naslov kaze - nije sportski...

a.o

pre 12 godina

I neka su, pogledajte samo izjave i ponašanje Smiljanića, Rnića i ostalih. A i setite se onih njihovih slavlja. Vala, i ja bih ovako proslavio da sam na njihovom mestu !

kme kme, smrc smrc

pre 12 godina

@(1Tim, 22. mart 2012 13:33)zamisli tvoje odrastanje , kad nisi mogao da pobedis 7 i po godina, ej bre...i vi pricate o nekoj dominaciji kao da se fudbal igra od 2008...jedino ako imas 15 godina i bas tada si poceo da ides na utakmice ili si samo mozda isfrustrirani navijac-forumas!!!

dragoljub

pre 12 godina

Ja sam na vijac ZVEZDE ali prave zvezde ovo nije prava zvezda,partizan je izgubio a zvezda samu sebe ponizila odnosno igraci su bili ti koji sebe ponizili a i klub.Zvezda ona je bila pvak Evrope iSveta,Partizan to nece nikad biti.

grobar

pre 12 godina

Najbolja stvar od svega je sto se na svakom koraku vidi da u zvezdi trenutno igraju veliki zvezdasi, i zvezda kao takva ce biti sve bolja i sve jaca. Razbicemo ih i na JNA, probili su led :)
(Marcelo, 22. mart 2012 11:29)
da,da i kasalica je veliki zvezdas,to zna celo uzice.verovatno su i svi ostali pravi zvezasi kao on.
medjutim,sve to je nebitno.bitno je da covek koji izgubi od juniorskog tima sa ekipom koja je dosla do +10 u prvenstvu,prokocka polovinu te prednosti za 7 dana a pritom zaradjuje 80.000,00 eura(evra) mesecno mora da leti sto pre.
TI SI PRVI TRENER STANOJE!!!!!!!!

Q1

pre 12 godina

Hrvatski Index napravio bolji izvestaj o derbiju od svih srpskih portala koje sam ja procitao!!! A sopstveni derbi i ligu bojkotuju!!!
(gryzly.vienna, 22. mart 2012 12:44)
Ne znam kako su ranije pisali, ali od kada je njihov trener na celu Zvezde, Index nije o niti jednom derbiju pisao objektivno!!

Grobar

pre 12 godina

I to su sportisti? Sve ih treba lepo kazniti pa da im vise ne pada tako nesto na pamet. Sram Vas bilo. Da vidimo kako ce sada FSS sa "Partizanovim kadrom" da reaguje na ovo.

kurotresina

pre 12 godina

Ne znam sta ko ima da se ljuti,sporni detalj je taj da mi sa njima hocemo seksualno da opstimo,a oni su nama tada pozeleli da umremo

damir

pre 12 godina

većina zvezdinih igrača su tek ušli ili ulaze u dvadesete godine pa je i razumljivo njihovo veselje ali kada to čine i predvode trener ,pa i budući direktor uz nekoliko tridesetogodišnjaka onda je sve jasno.Nije sramota izgubiti ako se igra pravi fudbal a ne se zatvoriti u šesnaesterac ko ono pre par godina.

Grobar BanjLuka

pre 12 godina

Ni jednom riječi ne želim obezvrijediti pobjedu Crvene Zvezde, sve je čisto kao suza, niti mi smeta to što se Zvezdina igra želi prikazati onakvom kakva nije. Fudbal je to, Partizanova odbrana je poklonila Zvezdi dvije lopte na 30 metara od gola i Stojkovic je dva puta kapitulirao, dovoljno za miran revanš. Do zadnjih 10 minuta kada se Partizanov sistem raspao Zvezda nije niti igrala, fizički slabiji i inferiorni u duel igri (osim Borhe), bez pasa, ali želja, snalažljivost i malo sreće bili su dovoljni. Sa druge strane, žao mi je što bar jedna nije ušla iza Bajkovića, ali i to se zaslužuje na neki način. U svakom slučaju, Partizan je igrao dobro, agresivno i stalno prema Zvezdinom golu, kao što rekoh nisu realzovali 3 zicera i izgubili su. Revanš uopšte ne mora izgledati ovako, i Zvezdinu pobjedu ne treba isključivati ali isto tako i Partizan uprkos velikom zaostatku ima šansu ako od početka neke stvari krenu kako treba.

Krstic

pre 12 godina

Taman sam se obradovao da na derbiju nije bilo teze povredjenih i da se situacija odnosa medjunavijacima popravlja,ali ovo sto se desilo posle utakmice ne mirise na dobro.Desilo se pre godinu dana kada su partizanovi igraci zajedno sa trenerom proslavljali pobedu ali u svlacionici,ostro je javnoost to osudila.Ovo sinoc sto se desilo prevazilazi sve granice pristojnosti,razumem da su se plasirali u finale ili cak osvojili kup,ali samo jedna pobeda pa to je neverovatno.Zalosno je sto u tom orgijanju ucestvovao nekadasnji pomocnik miniista za kulturu Bora Djodjevic (nadam se da nisam pogresio)to govori o zrozavanju naseg drustva.Molio bih Partizanove navijace da ne pokusavaju da se "revansiraju" komsijama prilikom susreta 13 aprila na svom stadionu.Sada me zanima kakav ce stav zauzeti disciplinska komisija,jer ovakav nekulturan "spektakl"nije do sada vidjen na nasim stadionima.

zoran

pre 12 godina

Shvatite jedno, to su momci koji jedva da imaju dvadeset i neku i koji ocigledno vole ZVEZDU isto koliko oca i majku.. Pustite ih da uce dok su mladi..
(Misur, 22. mart 2012 10:32)

Ja sam u dvadeset i nekoj zavrshio fakultet i upisao doktorske studije. Nije mi padalo na pamet da se ponasham kao majmun. O chemu vi to prichate ??
Ovo je zalosno za celo nase drsuhtvo i to ne treba opravdavati istupanjem Stanojevica, jer i ono je bilo krajnje ruzno i ispod svakog humanog niova. Ne mzoete jedan zlochin pravdati drugim zlochinom.
Ovde je ispoljeno ono najnize u choveku i toga treba da se stide svi, celokupno drushtvo i narochito ljudi koji se brinu o vaspitanju mladih.
Da li ste ikada videli neki engleski klub koji peva uvredljive pesme na rachun svojih suparnika..?? Niste, jer je to tamo strogo zabranjeno i postoji poshtovanje protivnika. No, ovo je nasha Srbija. Mrak.

dr

pre 12 godina

Nadam se da cemo da pobedimo i na JNA,ali bi jos vise voleo da oni dobiju sa 3:1,u to bi bilo mnogo dobro,mislim da bi crkli od muke,hahahaha :D

@XXL grobar

pre 12 godina

Jel boli, batice? Ako, tek će da boli... A te nebuloze koje si napisao, okači mačku o rep! Bolji smo bar za toliko, za 2:0!

sale jagodina

pre 12 godina

Pošteno nije tu bilo ništa strašno,što reče neko 'bolje da pevaju nego da se tuku,a ja se nadam da će se nastaviti naša DOMINACIJA. Čestitam ZVEZDI NA PODEDI.

Dexterijus

pre 12 godina

A na JNA 3-0 za Partizan za 3 nedelje!!!!!!!!! Idemooooooo .......
PS: Neznam sta ostali ljudi misle,bez emocija i ciji je navijac, al ovo juce je bilo tuga od fudbala,i ako obe ekipe ovako nastave, nema sta na leto da traze u kvalifikacijama, ima da nas bije ko god oce.

Milos

pre 12 godina

Pa sta je bre svima vama i treba da slave od 10 utakmica 2 smo dobili sta vam nije jasno????Kakva crna sramota itd neka derbi je to adrenalin raste mora tako.

ljota

pre 12 godina

Partizanu preti krah, losa uprava, los trener, istroseni igraci, nikad manje navijaca, nikad losija igta, bice jos gore, pa se plasim katastrofe i na jna, razbice vas zvezda

Pevaj Zvezdo

pre 12 godina

Daj ljudi sta se lozite ,pa naravno da ce pevati ,sta je tu cudno? Pevaju uvek ,jedni ili drugi ,samo sto to nekad rade javno nekad u svlacionici ,ali se peva uvek,razne uvredljive pesme na racun komsija.Ovako frka i halauka oko nicega ne vodi nicemu,tako da,mante se corava posla i bezveznih rasprava ,bodrite svoj klub ,bodrite ZVEZDU ,poz :)

bivši navijač

pre 12 godina

a šta očekujete od "fudbalera", kakav model ponašanja? naš sport a naročito fudbal je odavno u banani i ovo je sad skroz postalo normalno. zato više i ne gledam naš fudbal i ne zanima me ni ko je pobedio ni šta će biti u revanšu jer pojma nemaju ni jedni ni drugi, ali zato znaju da vređaju... klasika na ovim prostorima, ne samo u fudbalu... možda ovo konkretno nije kažnjivo, ali svakako nije sportski! o tome izgleda da malo ko misli, vidi se i po komentarima. kakvi smo, tako će nam i biti...

Nemanja

pre 12 godina

@nema veze
Gospodin koga ste citirali je izneo nedvosmislenu poentu koja je apsolutno na mestu. Vi, sa druge strane, niste izneli nikakav protiv argument.
Razmislite da li vas nosi razum ili emocije, iskren savet.

Shone

pre 12 godina

Postoji nekoliko osnovnih razlika izmedju ovog slavlja i slavlja Partizanovih igraca,a to su...prvo,kod njih je to ovbjavljeno na zvanicnom sajtu kluba,sto je bitna razlika,drugo kod njih je to radio i trener a ne samo igraci,sto je isto veoma bitna razlika,jer je rec o prvom i najodgovornijem coveku u ekipi, i treca stvar,i najbitnija razlika je to, sto su u kratkom vremenskom roku igraci Partizana pevali i pesme uvredljive na nacionalnoj osnovi,protiv Vojvodine,u finalu kupa.Ne opravdavam ove mlade Zvezdine igrace,ali mogu da ih razumem ,s'obzirom sta su sve mogli da cuju od mnogo iskusnijih kolega iz Partizana u zadnje vreme,naravno jedino ne razumem Tosica,koji bi morao da zna bolje.

samo kažem

pre 12 godina

Vidite li razliku? Nema Prosinečkog, to je gospodin čovek za razliku od nečijih idola. A decu ostavite, predugo su pljuvani i ponižavani da bi mogli da ćute.

Nata

pre 12 godina

To je to :) Dok su gubili žalili su se kako Grobari slave i plakali kako je to ružno ... :) Nejakom daj malo vlasti pa da vidiš kakav je stvarno ...

Zvezda

pre 12 godina

Navijam za Zvezdu, ali ovi bolje na kolena da su klekli i zahvalili Bogu na svim promasajima partizana. Ako budemo ovako igrali u revansu, necemo se napevati na kraju.

Bole

pre 12 godina

Iako sam Zvezdaš, osuđujem ovakvo ponašanje igrača Zvezde. Igrači bi trebali biti primer mladima i publici da se sportski/korektno ponašaju, a ne da podilaze huliganima i da podstiču nasilje.
Pa se onda čudimo što ima nasilja na ulicama, trgovima i što strada nedužan svet i slučajni prolaznici.

A1

pre 12 godina

Ako je ovo isto onomad mogao ceo iskusni tim Partizana i trenerski mag Stanojević, onda ovoj deci tek treba oprostiti. A i predugo su ih omalovažavali, i njih i klub, da im ne bi bar dvostruko sinoć vratili, pobedom, a i pesmom...

santa justa

pre 12 godina

E zbog ovoga sam zadnji put bio na marakani 2006 protiv glasgov rendzersa i vise ne odlazim tamo. Mi smo bre nekad bili gospodski klub. Kad je zvezda igrala lose stadion je bio sve prazniji a danas licimo na komsije. Sto je losiji klub navijaca sve vise. Pa oni su na 1-6 protiv hajduka pevali sve vreme. To nikad nije bila nasa odlika . Zato zbogom i nikad vise.

Vidimo se

pre 12 godina

Fk Licemerje , ko ih ne zna ... pa ni u seoskim ligama nema vise toga da igrac mora da trci po atletskoj stazi da vija loptu , da se ubacuju dve lopte . Po tome se vidi velicina , dok smo mi za vas gospoda . A po slavlju se vidi ko je tu u stvari mali a ko velik. A tek je prvi mec, dolazite nam dva puta na Jna a vi sa ovom "igrom" ne mozete da dobijete nikoga ko vam se ne sklanja ali nikoga ! O Jna necu ni da pricam

zoran

pre 12 godina

Zivim u Engleskoj i veoma chesto gledam Manchester Junajted i Siti, takodje. No, prijatelji u Srbiji, ovakav primitivizam, kao shto videh na ovom snimku, ne videh za sve ove godine boravka ovde. Ovo je zalosno na kojim niskim granama nasha omladina zivi i shta radi. Da li je moguce da tim mladim ljudima niko ne moze da objasni neke vishe ciljeve koje zivot nosi u sebi, sem vulgarnog i zivotinjskog ponashanja. Na zalost tu se nashao i "umetnik" Bora Chorba. Kakav horor.
Kada bi vam rekao kako je organizovan M.Junajted (sluchajno znam, jer od nasheg choveka dete igra u mladjim kateogorijama) ne bi verovali.
Srbija je zaista dodirnula dno. Prosle godine Stanojveci sa svojima, ove godine Zvezda i mraku nikada kraja. Omladina gleda, dobrim delom i uchestvuje i shta ochekivati od buducnosti..?? Posle nam je kriva Evropa i slichni elementi. Ne, prijatelji, ovaj snimak sve govori o nama...bash sve.
Sada zamislite tog Dushka Tosica koji treba da vaspista svoje dete..???? Kako..?? Novcem..?? Vredjanjem, psovkama..??

Misur

pre 12 godina

Shvatite jedno, to su momci koji jedva da imaju dvadeset i neku i koji ocigledno vole ZVEZDU isto koliko oca i majku.. Pustite ih da uce dok su mladi..

Krlja

pre 12 godina

Fudbaleri Crvene zvezde na nesportski način proslavili su svoju pobedu nad Partizanom sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.
A šta su trebali da pevaju?
Taši taši tanana, srećna Marakana-na...

dragoljub

pre 12 godina

Ja sam na vijac ZVEZDE ali prave zvezde ovo nije prava zvezda,partizan je izgubio a zvezda samu sebe ponizila odnosno igraci su bili ti koji sebe ponizili a i klub.Zvezda ona je bila pvak Evrope iSveta,Partizan to nece nikad biti.

ko je ovde lud?

pre 12 godina

Potpuno je smešno da ismevaju poreklo Partizana grbom, koji dugi niz godina nose igrači kluba, a da pritom nisu svesni porekla njihovog kluba. Jedini klub koji je narod "samoinicijativno" osnovao je zapravo klub UDBA-e, jer su mu to osnivači, ali ne samo zato. NJihovi navijači su oformili najozloglašeniju zločinačku paravojnu organizaciju, sa UDBA-inim ubicom Arkanom na čelu. Oni su napravili najgore nerede u Zagrebu 1990-te, a opet niko o tome ne priča!
Molim državne institucije da ih ne kazne, jer bi samo tako dokazale njihovo poreklo!

XXL Grobar

pre 12 godina

- Ne smeta mi sto su pevali - to je uobicajeno a kome smeta neka smanji ton.
- Zato sto su nas kaznili zbog iste stvari neka kazne i ove ucesnike i posteno
- Postujem Roberta jer nije ucestvovao kao njihov glavni covek
- Kolika je radost sinoc bila pokazuje koliko su dugo patili i kolike su frustracije dobili u svim sportovima
- Tek je polovina duela gotova i nista nije gotovo
- Tek posle danasnjeg gledanja na miru snimka sam ubedjen da smo mnogo kvalitetniji i da cemo ipak ici mi u finale pa makar trebalo dati i 4 gola
- Oce i Real da jednom pobedi Barsu ali dva puta u nizu tesko jer ovde je ocigledna dominacija Partizana u igri gde Zvezda jedva predje centar. I nije tu u pitanju nikakva taktika - jednostavno imamo bolje igrace.Sad se vidi kvalitet Zvezde kad je zaigrala sa ozbiljnijim klubom i gde je onda njena dominacija na terenu. Ipak dali su 2 gola i pobedili zbog nasih promasaja sto treba postovati.
- Zato cekamo vas u hramu ali bojim se da tad necete bas nesto pevati. Vas mikrofon je za jednokratnu upotrebu

Iskren

pre 12 godina

Vredajanje Partizana !?!?!? Ja sam odgledao ceo snimak i nisam video niti cuo nikakvo vredjanje. Jedino sto sam cuo je bilo vrednjanje nekih Grobara ali Partizana nikako. E sad ko su ti Grobari to vec ne znam. Mozda su deo neke manje navijacke grupe, mozda su bili juce na tekmi sa druge strane, ko ce li ga znati. Tamo ima i nekih zabranjenih i nekih grobarcica i ko zna koga jos. E ako su takve neke prozivali to i nije bas neka steta.

radisav

pre 12 godina

Vec dve godine smo svedoci prljave i ostre kampanje koja se vodi protiv Partizana. Zapaljiva saopstenja,konferencije,sve ono sto naginje govoru mrznje i sejanju zla medju navijacima. Partizan je na kolenima,to svi znaju koji ga iskreno vole i svi koji zele da priznaju istinu. Ne zaboravimo Ruziceve reci "da Partizan ne sme 5 sezona za redom biti prvak"...Kad bi ste malo bolje pogledali oko sebe,po svojim gradovima i mestima u kojima zivite,videli bi ste da su svi grafiti kojima se velicaju Partizan i njegove navijacke grupe su precrtani DS89 grafitima i uvredljivim porukama na racun Partizana i njegovih navijaca. Mnogo putujem i iznenadio sam se kada sam to video u bas svakom mestu kroz koje sam prosao.Na delu je kampanja brisanja i ponistavanja svega sto nosi obelezje Partizana.Okrenite se oko sebe pa cete videti.Sprovodi se mudro i planski,neprimetno pored ostre kampanje vezane za izbore na koju svi obracaju paznju.Sve ovo je neko dobro organizovao i pokrenuo. Kako mi brat rece Partizan ne sme da dobije derbi i ne sme da osvoji titulu!A zasto?To vec drugi znaju bolje od mene...

matejalexa

pre 12 godina

Mazic je sudio za zvezdu i lukica.Ali ona deca sto skupljaju lopte,namerno donese do Stokovica pa je baci u kontra stranu,a onda drugi ubacuje i drugu loptu,a sudija produzi 3 minuta.SRAMOTA.Ko se kaznjava za ovakve stvari,jel klub kao organizator ili ko drugi.A da vi zvezdu nesmete da kaznite.Kakav pritisak na sve institucije i obecaju im da sudi Mazic,ali za njih,a oni odmah pristanu.Do juce su hteli coveka da lincuju.Sinoc je Partizan pobedio samog sebe,ali ljudi ima i revans-ja se nadam 4-0 za Partizan,jos vas nismo toliko ponizili,ali ima vremena.I ko ce da igra za komsinicu u subotu,kada su 80 minuta proveli na travi,dobice upalu pluca od izlezavanja-e to ti je fudbal

bOKi

pre 12 godina

Kada smo kod nesportskog ponasanja...jedan detalj mi je zasmetao vise nego ovo (ovo mi zapravo nije ni zasmetalo...zaigrala se deca..Boze moj).

Dakle, pred kraj utakmice Lazar Markovic trci prema lopti...Kasalica ga sustize, u jednom trenutku i pretice i SAM krene da pada, u padu siri noge ne bi li zakacio igraca?! OCIGLEDNIJE foliranje uzivotu nisam video?! Daleko od toga da je to uticalo na rezultat ili da je sudjenje bilo lose zbog toga...naprotiv i sudjenje je bilo dobro i Zvezda je zasluzeno pobedila...ali taj detalj govori o karakteru igraca i njegovom "sportskoj" kulturi....sutra ce tako da padne u sesnaestercu pa ce sudija da svira penal koji ce mozda da odluci prvenstvo, finale kupa, poslace porazenu ekipu u nizi rang, ostavice je bez evrope i sl...

Retroaktivno mu dodeliti zuti karton (najmanje)!!

crni kos

pre 12 godina

Kakav izliv mrznje..zato smo i tu gde smo,u prvom kolu pretkvalifikacija..ako je ovo od sinoc zvezda o kojoj pricate toliko onda za nas grobare nema zime!Sa druge strane ako promasujes onakve sanse,sve gubi smisao..bice zanimljivo u revansu...dodatni motiv vam je ovo sto se desilo po zavrsetku utakmice..

mr P.M.

pre 12 godina

Nije mi bas najjasnije da li je autor ovog teksta zeleo da ga napise u afirmativnom ili osudjujucem tonu.
Naime, meni kao navijacu Crvene zvezde IMPONUJE da moji igraci ovako VOLE klub za koji igraju. Mudrome dovoljno.

pravoslavac

pre 12 godina

"Videla žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu", bolje da arhiviraju ovaj snimak, jer ko zna kad će sledeći put slaviti ( možda svaki deseti put, ali možda... )

sale

pre 12 godina

A sta je ovde nesportski? Pevali su o Zvezdi, jedine 2 pesme na racun grobara (grobara a ne Partizana) su bile ''jel nas cujete'' i ''zasto cutite''? Objasnite mi sta je tu nesportski? Nesportski je kad trener povede pesmu koja vredja jedan klub a ne navijace. Nesportski je kad igrac povede pesmu koja vredja nacionalne manjine. A svi znamo ko je to radio.

Bolesno drustvo

pre 12 godina

Sramota,bruka za ceo srpski sport,zar ti momci da budu primer mladima u Srbiji,ovakvo ponasanje nema veze s fudbalom i sportom.Ovo samo odslikava kakvo je stanje u celom Srpskom drustvu.ZALOSNO.

vlado

pre 12 godina

Dva puta pređeš centar i daš dva gola,jednostavno klasična pobeda autsajdera mada je i sramota šta je Partizan sve promašio.Hitno je potreban kvalitetan napadač,uz novu odbranu jer Miljković i Rnić nemaju šta da traže u Partizanu.Valjanje po terenu,ubacivanje 2 lopte,simuliranje su primeri koji koriste seoski klubovi kada igraju protiv boljih od sebe,u revanšu ne vidim načina kako Zvezda može da se izvuče,ali za ovu pobedu iskrene čestitke.

Dalibor

pre 12 godina

Nesportsko slavlje? Pa te pesme se pevaju i pevaće se svaki dan! To ne možete zabraniti (sve i da hocete)!
Nije bilo rasizma, sovinizma...prema tome - sve čisto!

grobar

pre 12 godina

To je sasvim normalno i ne vidim nikakav problem u pevanju takvih pesama. Sad se samo vidi koliki su bili licemeri kad su prosle godine napadali Stanoja.

Nidzoslav

pre 12 godina

Pobedis rivala, slavis, pevas, izadjes na splav (Bajko deli flajere :) ), zezas se, uzivas, opustis, popijes po koju. Pruzis ruku rivalu, cestitas na dobroj igri i ides dalje. A ne da pevas ovakve pesme, da vredjas. Terminalni primitivizam. Navijaci ce se vecno prepucavati, vredjati i prozivati, ali igraci bi trebalo da smire strasti, da se postuju, da se zajedno izlaze, da su korektni ako nista drugo, rivali su na terenu ali van terena da budu i najbolji prijatelji, kao u dobra stara vremena sto se desavalo.
Malo mi se povraca od toga, otisli smo do balcaka.

Sasa Drca

pre 12 godina

Napaljeni klinci, nemaju postavanja prema boljem, oni ih puste da se ne rasture, tako da nisu vredni finala kojeg nadam se nece videti opet ce Partizan pokazati ko je gazda, pozdrav grobarima iz Sydneya

PFC_Girl

pre 12 godina

Momci se malo zaigrali.
Isto kao kad malom detetu kupis novu igracku, koju ce ubrzo da polomi.
Pevaci tj. fudbaleri, vidimo se u Humskoj!
Sto ste slavili - slavili ste! ;)

lavi

pre 12 godina

Na 3:20 na ovom snimku, ovaj kompleksaš kreće da peva ono što je navikao da sluša poslednju deceniju, pa tek onda prebacuje na Grobare:))) Neprocenjivo.

bgd

pre 12 godina

Nije mi bilo drago kad sam sinoc video ovo, pogotovo kad je Bajko uzeo mikrofon u jednom trenutku. Mi smo Zvezda, nikada se ne smemo spustiti na njihov nivo, niti cemo... Ali, posle silnih provokacija, uvreda, pljuvanja od strane stanojevica, djurica, lole smiljanica i ostalih kompleksasa, razumem donekle igrace. Treba ih kazniti svakako...

Bas lep i suncan dan danas, Delije!

Sasa The Sasa

pre 12 godina

Zanimljivo je kako se ovo ponasanje igraca zvezde pravda mladoscu, a kada se Smiljanic pre nekoliko godina (4:2 za partizan) izlupetao na konferenciji za medije, samo sto nije bio razapet....

Zvezda ce uvek imati dve stvari: daleku proslost i izgovore.

A Partizan ide u finale, bez problema. Slobodno sacuvajte ovaj komentar ;)

ljubitelj fudbala

pre 12 godina

Хоћемо да искоријенимо хулиганизам на трибини а он почиње од терена и естрадне сцене и ко зна одакле још !

laufer

pre 12 godina

Dva puta dobili u poslednjih 13.derbija i to oba u kupu(kako je lepo pobediti mali Partizan,a?)tolika oda radosti-KOMPLEKSI su vaši veliki iz priloženog se da videti!

Sasa

pre 12 godina

Nikolovski: "Šokirani smo, sramota"
Video
Video
ponedeljak 25.04.2011. | 17:59 | Komentari: (189) | Pošaljite komentar

Portparol Zvezde Marko Nikolovski reagovao je u ime kluba povodom snimka na kojem trener Partizana Aleksandar Stanojević peva uvredljive pesme na račun rivala.

Je li gospodin sokiran i danas ? Da li ce se oglasiti saopstenjem, ili ce se mozda izviniti. Ma ne , to nije isto , tad su "oni" vredjali" nas, a sad smo "mi" vredjali njih. Morate da se slozite da TO NIJE ISTO.

Ivan Mitic

pre 12 godina

"PA NEKA PEVAJU,OVAKO SE NISU RADOVALI NI U BARIJU,
CETIRI GODINE GODINE DUGE,GODINE BOLA GODINE TUGE
RED JE DA SE I LUKIC MALO RADUJE
(STEVAN ZIVKOVIC, 22. mart 2012 13:57)"

Stevane sine, sta ti znas sta je Bari? Ah, da, bio si u muzeju u komsiluku pa procitao o tome i video trofej, bravo. To je opsta kultura i treba da kazes i svojim drugarima sa juga da kao ti treba da cene i postuju ono sto ce za sve vas ostati samo veciti san...

Sasa

pre 12 godina

Onakvo vredjanje i pevanje od strane Stanojevica i igraca jos nije vidjeno.Kako covek sutra da navija za reprezentaciju ako neko od njih bude tu, koji igrac ili funkcioner sutra da snjima saradjuje. Ovo su ih napalili njihovi sefovi koji godinama trpe sportski teror ZVEZDE.
(tubic, 24. april 2011 18:13)

Stidis li se sada bar malo ?

Navijač

pre 12 godina

Koliko sam informisan uvredljive pesme na račun igrača i navijača Partizana pevane su i kasnije, u kafiću Crvene zvezde. Sada da vidimo kako i da li će disciplinska komisija reagovati, jer po meni bi ovaj skandal trebao još žešće da se kazni da se ne bi i trećeg puta ponavljao,nebitno sa čije strane. Ovim samo dokazujemo koliko se i u društvu međusobno poštujemo i koliko nema više ni osnovnog vaspitanja među "igračima" koje je došlo da gleda i bodri skoro 50.000 ljudi.

Svi ste vi beli andjeli

pre 12 godina

Ali, posle silnih provokacija, uvreda, pljuvanja od strane stanojevica, djurica, lole smiljanica i ostalih kompleksasa, razumem donekle igrace. (bgd, 22. mart 2012 09:48)
Koji ste vi licemeri, kako vas nije sramota. Sto bar ne spomenu najvece pljuvace lukica, adzica, koromana i ostalu vasu bratiju koji su stvorili klimu mrznje, nasilja, nepostovanja, omalovazanja i lazi?!

STEVAN ZIVKOVIC

pre 12 godina

PA NEKA PEVAJU,OVAKO SE NISU RADOVALI NI U BARIJU,
CETIRI GODINE GODINE DUGE,GODINE BOLA GODINE TUGE
RED JE DA SE I LUKIC MALO RADUJE

SonyArc

pre 12 godina

Rekose grobari kako se mi preterano radujemo?! a kako se vi tek radujete? Pa vi i pored pobeda u derbijima duze vreme, se radujete ko da ste osvojili LS kad dobijete, Pa se sad pravite vazni, kad se neko drugi raduje. Ova vasa dominacija je smesna. Dobili smo vas i prosle godine u kupu.

darko

pre 12 godina

uprava bi trebalo da kazni igrace. Ovo je uradjeno da bi se vratilo grobarima za ono od prosle godine, ali je ne dostojanstveno i treba ih kazniti, budi veliki u porazu ali i u pobedi.

zameni im tole stolice, nja nja

pre 12 godina

al je grmelo slavlje sa igracima...haha, bravo momci, mogu da pricaju sta hoce ali vi ste deca, nekome i prvi derbi i naravno da ima vise emocija...svaka cast, kako rece naucnik, draze mi je ovo slavlje od pobede!!!bravo zvezdo!!!
ps. sta grobari pevaju svaki put na jugu kad pobede???

Ivan

pre 12 godina

Jedna stvar je kad to peva trener koji je pedagog, i neko koga kao Boga gledaju ne samo prvotimci nego i klinci iz pionira, omladinaca... Gde j eovde gospodin Prosinečki? E to je razlika

Grobar_KV

pre 12 godina

Bas me zanima kako ce sad da reaguje javnost i FSS.Kad su Partizanovi navijaci pevali u svlacionici,to je bio smak sveta i osuli su po njima drvlje i kamenje...

NAVIJATI ZA JEDAN KLUB NE ZNACI MRZETI DRUGI

pre 12 godina

PROSTAKLUK!...
PRIMITIVIZAM!...
JEDNOM RECJU JADNOOOO!
Ja sam zvezdas uvek bio i ostacu, ali nikada necu razumeti ta "vredjanja" zbog jednog ili dva gola, zbog jedne pobede, ma ko to bio zvezda ili partizan, dokle vise sa ispoljavanjem te netrpeljivosti?

nema veze

pre 12 godina

Jedna stvar je kad to peva trener koji je pedagog, i neko koga kao Boga gledaju ne samo prvotimci nego i klinci iz pionira, omladinaca... Gde j eovde gospodin Prosinečki? E to je razlika
(Ivan, 22. mart 2012 11:52)

Smesan komentar. A najsmesnije u svemu je to sto pocinjes da se vadis. ja kao Grobar kazem, nema veze, sta malo su se ispucali pa i mi smo prosli put. netreba od muve napraviti slona....a to sto ti trazis neke razlike izmedju partizana i zvezde to je tvoja stvar. Glupost !!!

SVI NA STADION

pre 12 godina

@grobari
svi pricate cekali smo pobedu, alo mi smo vas dobili i 1-0 ako se ne secate, ispali smo iz kupa ali ste otisli tuzni kuci jer ste bili svesni da su cigani odneli pobedu na tribinama...
ps.kakva li je vas atuga 7 i po godina bez pobede u derbijima...nesrecno detinjstvo, STVARNO TUZNO, ZAO MI VAS JE
NASA LJUBAV JE MNOGO JACA NEGO VASA MRZNJA PREMA NAMA!!!

MADAFAKA

pre 12 godina

Ajmo sad malo medijske hajke po medijima. Do 11 aprila ko zna kakve ce budalastine smisliti i napisati. Nema veze! Samo bez euforije jer ovo juce je bila jedna najnormalnija fudbalska pojava i oni to odlicno znaju, pa zato to i rade.
I nemoj neko da je u subotu ostao kuci umesto da po ovako lepom vremenu dodje i bodri Zvezdu sa tribina.
Zvezdo zgazi GI sve!

Dijagnosticar

pre 12 godina

Zvezda je krenula da vraca dugove!
(Prslee, 22. mart 2012 10:25)

Kolko ja znam , Zvezda je duzna 20-30 miliona Evra. Koliko ce im trebati vremena da vrate dugove? (Sinko, hoces nesto da kazes a ne znas ni sam kako).Da si procitao u zivotu neku knjigu znao bi.

Aleksandar81

pre 12 godina

Neznam sta ovde ima uvredljivo, momci su samo pokazali kako se treba boriti za ZVEZDIN DRES!!!!!

Nek nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslostiii ...

ofk

pre 12 godina

Sve je to isto, to jeo deo ovog vremena nase kulture .Primitivizam,nacionalizam,mrznja to su danasnje vrednosti.Nema to veze sa tim koje navijac ovog ili onog kluba...mladi ,polupismeni svet pristigo iz provincije trazi deo svog kolaca u ''velegradu''

markoBGD

pre 12 godina

u ovoj zemlji je bitno PONIZITI a ne POBEDITI... i to vazi na svim poljima... od politickih izbora pa sve do sporta...
sve vrvi od kompleksasa... tuzno...

ma nije bitno....

pre 12 godina

Ma pisite sta hocete....pogledajte dobro,to su sve deca iz Zvezdine skole,mladi momci koji su do juce to isto pevali na tribinama,a uz to su u euforiji!Ne opravdavam ovo,samo je velika razlika izmedju ovih momaka i vremesnih clanova uprave Partizana,koji su isto to radili.

Nikola1992

pre 12 godina

Veliki sam navijac crvene zvezda, ali ovo mora da se kazni. Ako nisu mogli nista da nauce na tudjim greskama, neka pokusaju da nauce na svojim. Jedina sreca je sto je ovo srbija i sto ce se lako izvuci iz ovoga, jednim izvinjenjem i minimalnim kaznama, tako da opet niko nista nece nauciti. Ne smemo dozvoliti da jedan ovakav incident baci senku na veliku pobedu.P.s. A bora corba u prvom redu navija!

Iz fotelje

pre 12 godina

Razlika je samo što je Partizanov snimak iz svlačionice, u svojoj kući možeš da radiš šta hoćeš, al kad izađeš na ulicu...?! I gledajte da to ostane jedina razlika jer je Partizan uputio izvinjenje i kaznio svoje

Сале

pre 12 godina

Навијам за Звезду, али ово што су одиграли је срамота!Нема разлога за славље!Шта би било да се Партизан није поштено испромашивао?Ко селектира фудбалере који немају технику, дриблинг један на један, брзину, ако хоћете и спортску дрскост? Некултура после утакмице је све што су показали. Нико није због овога почео да навија за Звезду!Срамота!

делија

pre 12 godina

sad se nasi igraći nesportski ponasaju!a kad igraci partizana (kosarkasi,fudbaleri) pevaju posle svakog derbija kojeg dobiju,tad nista,to neobjavljuje te!!!Cudi me da netrazite i kaznu neku sa 10000000000 utakmica pred praznim tribinama!!! partizan=drzavni projekat!!!a ovu vest mora da je grobar pisao

ne razumem

pre 12 godina

o kom vi razbijanju pricate?? koga cete vi da dobijete 3-0,4-0,5-0??? kada ste vi dobijali poslednjih 10 derbija na ovakav nacin onda je tp bila dominacija a i kad izgubite onda ste ocigledno bolji. vi mozete da dobijate samo svoje filijale( Smederevo,hajduk,metalac,bsk i td) a cim neko sme da igra protiv vas ne mozete gol da date. e da na jna vas tek ocekuje debakl jer je klincima sinoc bio prvi derbi pa su bili malo uplaseni a na jna ce te videti koliko vrede

Grobar

pre 12 godina

I to su sportisti? Sve ih treba lepo kazniti pa da im vise ne pada tako nesto na pamet. Sram Vas bilo. Da vidimo kako ce sada FSS sa "Partizanovim kadrom" da reaguje na ovo.

MrM

pre 12 godina

Budalastine da su to inicirali igraci.

Pa to se pevalo zadnjih 20 minuta, zato sto je jedino to skandiranje skroz probudilo i istocnu i zapadnu tribinu.

Volim ga ko oka dva

pre 12 godina

Cestitam fudbalerima Zvezde zasluzenu pobedu.Ako bude bilo srece,neka se ne cude radosti i proslavljanju Partizanovih fudbalera posle drugog poluvremena za manje od 3 nedelje.

andriy

pre 12 godina

Cemu ovakav senzacionalizam? Odpevali su 2 pesme na racun grobara, kojih je za vreme utakmice bilo pregrst (sa obe strane), i to cini mozda 1/5 ovog klipa. Stvarno ne znam cemu ovo sve...

Gagi Grobar

pre 12 godina

Meni ne smeta da navijaju tako...samo neka ne kmeče i krenu sa saopštenjima ako za 3 nedelje popiju 3 komada na JNA pa mi uradimo nešto slično, toliko.

Idiokratija

pre 12 godina

Sasvim normalno ponašanje od intelektualaca koji igraju fudbal ... A ni oni koji navijaju za takve nisu na svojim fakultetima koje su završili učili o tome da treba drugačije da se ponaša i šta je u stvari cilj sporta ... Gregarni motiv je čudo jedno (ajde navijači, malo guglajte da vidite šta to znači!).

Walter83

pre 12 godina

Kakvo bre nesportsko radovanje ?
Klasične navijačke pesme koje svi znaju, a sad se neko pravi lud. I onaj snimak iz Partizanove svlačionice je isto bilo pevanje navijačkih pesama koje svi znaju, a i tada je to bespotrebno prepumpano.
Takve pesme i treba da se pevaju posle pobeda jer to protivnička strana, zavijena u crno, najbolje razume posle poraza.
(TREBA TAKO, 22. mart 2012 10:48)

ako ako, tako treba...dabogda ti dete bilo uspesan fudbaler i igralo za Partizan i isto tako pevalo :)))

dr

pre 12 godina

Kako vi nama onaj put sa Stanojem,tako i mi sada vama. Kako smo mi masili sanse i penale,tako i vi sada masite. Sto bi se reklo ukratko,sve se vraca,sve se placa! Pravda je neizbezna.

Sportski Duh

pre 12 godina

Boze mili. Kakav prostakluk i to kao sa nekim ponosom. Psovanje protivnika??? Ne kaze se dzabe: football is a gentlemens game played by hooligans....

Leba i igara

pre 12 godina

Ne, odbijam da poverujem! Takvi džentlmeni... Sigurno je izvučeno iz konteksta, verujem da je to bio performans usmeren na kritiku stanja u sportu...

smeker

pre 12 godina

Razumem emocije i veliku radost ali nikako igrac jednog tako velikog kluba nesme sebi da dozvoli javno da vredja bilo koga iz suprotnog tabora.Zamislite kako bi bilo da nekim slucajem dobiju u kosarci,ludilo...Treba se ugledati na proslavu pobeda KK PARTIZANA ,ugled kluba je uvek prioritet.Ali dobro,momci su mladi zeljni uspeha i vremenom ce se nauciti da postuju i druge.A da, ovo je samo prvo poluvreme, da nije malo prerano...

sandinista

pre 12 godina

Prosle godine na TOP 16 Eurolige u Areni, na poluvremenu sa razglasa krece "Pogledaj dom svoj andjele", cela Arena zvizdi i lik posle minuta nerviranja hale gasi Boru i krece neka druga pesma.
Eto kako se od legende stize do Lee Kis ;)

Sima

pre 12 godina

Odgovarajuća kazna bi usledila kada bi u revanšu na klupu "Partizana" ponovo seo Aleksandar Stanojević. Da li uprava ima petlju da prizna svoju grešku.

bgd

pre 12 godina

KAKO SE RADUJETE KAO DA STE OSVOJILI LIGU SAMPIONA.POTPUNO VAS RAZUMEM POBEDILI STE VELIKU EKIPU.VIDIMO SE U REVANSU
(GROBAR SKOPJE, 22. mart 2012 13:09)

I to smo osvojili.

Marko

pre 12 godina

Bajković na ramenima sa sve mikrofonom?! Pa ovi kao da su Ligu Šampiona osvojili a ne pobedili u PRVOJ od DVE utakmice polufinala kupa i to na SVOM terenu! A usput budi rečeno Partizan ih je razvalio...

Naucnik

pre 12 godina

Neka bude da nije lepo ( i nije), ali kad bi Vi znali koliko mene kao Zvezdasa raduje to sto vidim da ovi momci gore od zelje i to svi kao pravi tim. To nisam video godinama i vise se tome radujem nego pobedi.

Olja

pre 12 godina

Koliko ima razlike više nego očigledno. Uostalom kažnjen je novčano samo trener tada, a ovde ga nema, jer Robi je gospodin. Igrači nisu kažnjeni, te po istom reciprocitetu....

Dexterijus

pre 12 godina

A na JNA 3-0 za Partizan za 3 nedelje!!!!!!!!! Idemooooooo .......
PS: Neznam sta ostali ljudi misle,bez emocija i ciji je navijac, al ovo juce je bilo tuga od fudbala,i ako obe ekipe ovako nastave, nema sta na leto da traze u kvalifikacijama, ima da nas bije ko god oce.

Branko

pre 12 godina

Jel vam sada jasno zašto su izbacili trenera Stanojevića iz "Partizan", pa da bi mogla da pobedi "Zvezda". To je bila volja "velikog brata" zato što sledi rasprodaja srpskih timova i njihove imovine. Što li sam vam ovo ispričao nemam pojma.

Nikola

pre 12 godina

Обрукали смо се јер смо показали да нисмо ништа бољи од Гробара...
(SideSwipe, 22. mart 2012 09:43)

E pa ja to tako ne vidim, prvo niko nije zamerio igracima aprtiza na slavlju, to dolikuje igracima, oni su svi mladi i jednostavno igraci su, sve im je dozovljeno, ali jednom treneru to apsolutno niej dozvoljeno... Je l si ti video negde prosineckog? Pa nisi, zato sto je on gospodin, zato sto je on slavio milion puta kao igrac, dok onaj njihov nikad nije u zivotu slavio nista pa sad proradili kompleksi... A i niko nije pevao kako zeli da se protivnicki klub ugasi, ako sto su oni tad pevali...

Rechke

pre 12 godina

Spustite malo loptu i ne dižite frku ni oko čega! Ko nije navijač jednog od večitih rivala ne može da razume taj rivalitet i strast koji krase svaki derbi i opšti odnos dva kluba i njegovih navijača! Ništa mi nismo gori od ostatka sveta gde postoje veliki rivali, naročito gradski, setite se one emisije "podeljeni gradovi" koja je išla na B92

ra

pre 12 godina

Zasto se raduju na poluvremenu? Partizan nema sanse da se opet ovako ispromasuje, a CZ nema sanse da da opet ovakva dva gola. Bajkovic ima vise srece nego pameti, ja se ne bih radovao ovoliko da sam na njegovom mestu.

Joao

pre 12 godina

Pa to je sasvim u redu... Šalim se, nacija nam je u kanalu, moral u kanalu, pa je takva i svest igrača i navijača. Ne krivim ih, ali više mi se sviđalo vreme kad su navijači navijali, a igrači igrali. O džentlmenskom ponašanju teško je govoriti, nemaju od koga da vide.

Šomi

pre 12 godina

Ajde bre,,,, uspeli ste da snimite 1 minut takvog navijanja i vi odmah napadate na njh.... Što niste otišli malo i na jug da vidimo šta šu pevali tamo...NAPRED ZVEZDO!!!

F*C*R*S*

pre 12 godina

U naslovu lepo pise "FUDBALERA".... A sta je radio onaj vas trener,tzv Pepe,posle meca u svlacionici?! To smo zaboravili,jel?! A o prodanoj dusi da i ne pricamo... Izvinete komsije,ali ko gubi ima pravo da se ljuti na sve,tako da mozete i o ovome da pricate,nama ne smeta!

Zvezda zivot je!!!!!!!!!!!

zebra

pre 12 godina

zvezdo kako je to cele 4 godine da ne slavis a bi ce i 5 godina! pusti te vi kup to je igra za decu! pravi derbi se igra u prvestvu i tamo vas gazimo!

Bez petarde niste ništa!

pre 12 godina

Razlog više da im u revanšu pokažete ko ovde treba da slavi. Po prikazanom, zreli su za petardu a to treba da ostvarite motivisani ovim snimkom. I bez "pete kolone" Stojkovića koji pokušava da se uslugama "vrati", Miljkovića koji je, izvinjavam se, zalutao i rnića koji možda hoće ali NEZNA. Za revanš očekujem Maja Vujovića i nemoj da se neko bunio, slučajno!

Звезда је живот

pre 12 godina

Најбоље од овог снимка је Бора Чорба на северу који пева! Краљина! :)

daleki istok

pre 12 godina

Ne bih osuđivao igrače! Ta pesma nije vređajuća, jednostavno slavlje i jedno veliko olakšanje jer je pobeđen Partizan sa dva gol prvi posle više od četiri godine.
Tekst bi naslovio sa "Igači i navijači - jedan tim", sve za dobrobit srspkog fudbala.

nikolaaaaaaaaaa

pre 12 godina

Nije nam ovo trebalo, ovakvo skandiranje ali ipak mislim da su se ipak previse uneli u tekmu pa su zbog toga ovako sebi dali oduska!!! Ali nismo trebali da se spustamo na njihov nivo, neka oni pevaju a mi da uzimamo titule!!! Ovako ce da ispadne da je opravdano sto je nama Stanojevic tako pevao!!! Ali uglavnom, ono sto je ipak drugacije je da je drugo da pevaju igraci koji stvarno ginu na terenu a drugo je da peva trener koji je ipak mnogo iskusniji i treba da posluzi za primer igracima!!!

bajka

pre 12 godina

Naravno da slave ovako, i treba. Kada oni pobede pogrdne pesme o nama peva i njihov "trener",a kad su uzeli kup navijace Vojvodine su vređali i na nacionalnoj osnovi nazivajuci ih Mađarima i znate jos kako... Tako da ne vidim ovde nista sporno!

Dragan Jurić

pre 12 godina

Zvezdaš sam,ali me je iskreno sramota! Ovo je još jedan dokaz da fudbaleri,iako najpopularniji sportisti,nisu ni za mali prst dorasli nekim drugim sportistima kad je kultura,a i elementarna inteligencija u pitanju! Žalosno,žalosno...

Bane

pre 12 godina

Naime, meni kao navijacu Crvene zvezde IMPONUJE da moji igraci ovako VOLE klub za koji igraju. Mudrome dovoljno.
(mr P.M., 22. mart 2012 10:35)

A tebi se ljubav prema klubu dokazuje ovim podrugljivim pesmama i vredjanjem? Jedan Rajko Mitic je voleo Zvezdu VISE nego svi igraci Zvezde zajedno (ili od jednog Kasalice koji je tek dosao u klub i odmah peva uvredljivo), pa je sa Partizanovcima (u svim oblicima) bio prijatelj, drug, brat, korektan, druzio se sa njima, itd. I nikada nije radio ovo sto rade doticni.

Shonex

pre 12 godina

Da,da, i sad ce kao po obicaju da spominju tamo neke cetiri godine, a kad smo vas drali 6 GODINA u derbiju to ste zaboravili? Molim za tisinu... U rupe...

Charlie

pre 12 godina

Mi smo zemlja apsurda i demagogije a zvezdini navijaci odnosno huligani su pravi primer. Prvo Stanojevic je pevao u svlacionici (zatvoren i prakticno privatan prostor) a snimak se iskrao bukvalno i nije se ni znalo da se snima a ovi raspiruju navijace na stadionu 5 min posle utakmice pred tv kamerama, drugo Stanojevic tj Proseinecki (sve najbolje o coveku jedini normalan u tom jezgru kompleksa) da li su bili nisu to uopste nije bitno, niko pa ni redari kluba ne smeju tako da se ponasaju, a ne komentari tipa deca i slicno...

Flynn

pre 12 godina

(GROBAR SKOPJE, 22. mart 2012 13:09)

Prvo iskljuci caps-lock posto nije tvoje misljenje nista vaznije od svih ostalih. Drugo, Samrok je mala amaterska ekipa koja vas je nadigrala u 2 utakmice tako da dolazimo do zakljucka da vi ne mozete biti velika ekipa, bar u narednih 20 godina dok se ne zaboravi za tu bruku.

Глобтротер

pre 12 godina

У доста коментара звездаша видим реченице 'у последњих 10 дербија сте се провлачили и побеђивали као ми сада'?! Ајмо мало објективније. Па на 3-4 дербија нисте имали шут на гол. Изгледа да сте то потиснули.

И тај прошли дерби у купу у коме сте наводно доминирали, када смо добили 2:0, сте били бољи прво полувреме, док је у другом била обрунута слика. Изгледа да сте и то потисли. Схватам да је лакше тако, али...

sasa

pre 12 godina

Kakav bi tek naslov bio da je Prosinecki poveo navijanje i pevao pogrdne pesme o Partizanu? Zbog ovakvih stvari sinocna pobeda a i slavlje mi je jos draze.

Bojan

pre 12 godina

Ja sam na vijac ZVEZDE ali prave zvezde ovo nije prava zvezda,partizan je izgubio a zvezda samu sebe ponizila odnosno igraci su bili ti koji sebe ponizili a i klub.Zvezda ona je bila pvak Evrope iSveta,Partizan to nece nikad biti.
(dragoljub, 22. mart 2012 10:56)

Dragoljube, kuco stara, idi malo kod pisara. Gramatika i pravopis ti i nisu jaca strana...

H8er

pre 12 godina

Znate li sta je najtuznije od svega?

Igraci Zvezde proslavljaju pobedu kao da su osvojili LS i pride vredjaju Grobare neumesnim i primitivnim parolama. Cak su i inicijatori svega toga.

Slave trijumf do nebesa, iako je ovo : 1. tek PRVA utakmica (uz to, Partizan je pokazao da je bolji za klasu i to znaci da ce revans biti sve, samo ne formalnost), 2. ovo je SAMO Kup (postujem kup nase drzave, ali on nama vecitima ne znaci nesto preterano, pogotovo sto uzimamo prva dva mesta i pravo na Evro kupove), on vise znaci Vojvodini i drugim ekipama, 3. Partizan izmedju ostalog ima +6 u prvenstvu uz derbi u Humskoj, i iznad svega igra bolje i po svemu sudeci osvojice titulu.

A Zvezda je slavila pobedu u najmanju ruku kao da je sinocni derbi resio pitanje prvaka. A nisu ni svesni da ih Partizan sa ovakvom igrom lako moze eliminisati, predstoji revans. A titulu uzimamo garantovano, pogotovo sledi razbijanje u prvenstvu u derbiju, barem 3:0. Sve manje od toga je bruka za Partizan. I sinoc je moralo biti 5 : 2 za nas..

Maradona

pre 12 godina

Hmmm,pa nista nesto strasno,sto je specifincno,..cak mislim da je ono iz svlacionice,sa trenerom Partizana ipak malo provaktivnije bilo ,jer ipak,...treneru nije mesto da tako nesto peva,i ...al ne zameram mu,.da sam ja na njegovom mestu,isto bih radio verovatno,zato,..sem popunjavanja prostora u vestima,nista ovo nije vredno potpaljivanja strasti pred revans!

Dusan

pre 12 godina

Slavili, pa sta? Nema trenera, nema predsednika, slavili su igraci, deca od dvadeset, dvadeset pet godina!!!Sta, kao niko od vas, Grobara, Delija nema prijatelje sa "druge strane" koje posle pobede svog tima ne isproziva najstrasnije!!! Nema povredejenih, nema prozivanja na verskoj, nacionalnoj osnovi, prema izvestajima klinike "Anlave" ovo je prvi derbi sa koga niti jedan povredjeni nije prevezen na dalje zbrinjavanje, sto to niko ne spomenu?!!!?

PARTIZAN

pre 12 godina

JOJ AL SE VIDI KOLIKO STE ZELJNI POBEDE NISTE JE VIDELI 5 GODINA,E AL SMESNI STE.IMALI STE SRECE TREBALO JE DA VAS POCEPAMO KAO SVINJA MASAN DZAK ,ALI NEMA VEZE. ZNA SE KO UZIMA TITULU!!!!!!

nikolacz

pre 12 godina

Tacno sam znao da ce da izadje ovakav clanak odmah ujutro. Igrace je ponela euforija i adrenalin. Iako sam zvezdas i Delija do srzi ipak su se trebali suzdrzati mada ne poricem da mi je bilo jako drago kada su tamo slavili s nama.

mozzart

pre 12 godina

Pa nista, kazinti ih podjednako za neprimereno ponasanje kao i AS, i gotovo. Inace navijam za Partizan i mene ne moze da uvredi sta oni pevaju (navijaci). Ali, za igrace i strucni stab ovakvo ponasanje je neprimereno; bas kao sto naslov kaze - nije sportski...

Perverzija

pre 12 godina

O cemu bre vi raspravljate ovde ??? Sta je Murinjo zvani stanojevic radio kad je dobio derbi, prvo na atletskoj stazi , pa onda sam pocinjao da peva pogrdne pesme o Zvezdi ! Verovatno da je partizan pobedio, sa juga bi se sigurno culo I NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JA .. Odjednom grobari postase najfiniji navijaci na svetu , samo malo manje licemerjamolim vas ! I za neke ovde sto pisu o nekakvoj dominaciji, FUDBAL SE IGRAO I PRE 2008 GODINE !!!! POZDRAV !!!

Valdomiro

pre 12 godina

Od malena sam navijač Zvezde, a moje srce osvojili su Mitić, Šeki, Kostić, Durković, Melić, Džajić, Kule, Krivokuća, Pavlović, Karasi, Stojković, Savićević, Dule Savić, Mihajlović, Jugović i mnogi drugi veliki asovi koje ovde sve ne mogu da nabrojim. Ti momci su osvojili mnoge trofeje NAJVEĆE u Jugoslaviji i Evropi, pobedjivali najslavnije timove sveta i zasluženo to slavili. Ali nikad to nisu činili na ovakav huliganski i nesportski način - a povod im je bila jedna srećna pobeda protiv Partizana koji ih je nadigrao s svojim "penzionereima" koje u Evropi više nisu trebali ni trećerazredni timovi iz Španije i Austrije. Zato kao pravi navijač Zvezde i istinskog fudbala, predlažem da se ova dva "fudbalera" najstrože kazne jer takvi nisu potrebni ni mpjoj Zvezdi, ni srpskom fudbali a ni sportu uopšte. Pa zar vas je toliko ponela jedna mizerna igra i slučajna pobeda, pri čemu treba da se odigra "drugo poluvreme". Kao iskrenog navijača Zvezde stid me je od većinske prave i sportske javnosti Srbije.A ovim "fudbalerima" Zvezde poručujem da nisam sretan posle ovakve njihove pobede u katostrofalnoj igri - uostalom moj kriterijum igre i ponašanja su fudbaleri Barselone, pa preporučujem ovim "fudbalerima" Zvezde da češće gledaju Barsu i njen fudbal JER TO IM JE NAJBOLJA ŠKOLA NA SVETU KAKO FUDBALA TAKO I PONAŠANJA.

Deki

pre 12 godina

Napisaću nekoliko stvari koje sam primetio:
1. Vođenje navijanja na Severu najčešće potpuno promašuje svoj smisao. To treba da bude grmljavina koja treba da nafura adrenalin igračima na terenu. Mi smo postali hor kojim diriguje vođa. Dakle mi smo tu da pevamo raznorazne pesme koje izbacujemo više nego Grand, pesme na melodije južnoameričkih navijačkih pesama, pesme o Kosovu, te Olimpijakosove itd. Najveći je problem što hor peva nevezano za dešavanje na terenu što je po meni potpuno besmisleno. Navijanje je izgubilo spontanost i od Delija pokušavaju da se naprave disciplinovani vojnici a to nikad Sever nije bio.
2. Radost posle utakmice: Pobogu ljudi zar ta radost ne treba da bude spontana i iskrena nego vođa sa mikrofonom treba da nam diriguje kako da se radujemo?
3. Ponašanje igrača je kriminalno, ne sama pesma, već njihov jadan ulizički pokušaj da se dodvore navijačima. I naša zlatna generacija 88/89/90/91 je rasturala Partizan pa jel neko može da zamisli Piksija ili Savićevića da pevaju ovakve pesme?

Nenad ZA

pre 12 godina

Kme, kme, kmeeeeeeee . . . Sacuvaj Boze . . . A vidi sad oni sta pevaju uciteljice, aha, uciteljice pa Zvezdasi nam pevaju ruzno . . . Uciteljiceeeee !

aNOnymous

pre 12 godina

Kakav je ovo clanak? Hocete da kazete da igraci Partizana nikada nisu uputili nijednu uvredljivu rijec prema igracima ili navijacima Zvezde nakon pobede u derbiju? Nemojte biti smesni, ovo je potpuno normalna stvar ...

Vladan R

pre 12 godina

Zaista ne vidim cemu ovakvo novinsko izvestavanje i dolivanje ulja na vatru. Recnik svakako nije akademski, ali kao sto svojevremeno moj profesor Engleskog na fakultetu rece, ne mozete se isto ponasati na stadionu ili u crkvi. Jednostavno to su danasnjenje navijacke pesme, kakve god da su, istina ne bas pristojne, ali na odredjen nacin slikovite.

Ljubitelj pravog fudbala

pre 12 godina

Zamislite Ronalda ili Mesija da pevaju ovako, e zato oni igraju fudbal a vi (i jedni i drugi) pikate loptu po oranicama i njihova jedna potpisana kopacka vredi ko transfer ovih pilicara!

posteno govoreci

pre 12 godina

sta vi ustvari hocete da pjevaju?
Pustite ljude da slave...stadion je u pitanju nije Kolarceva zaduzbina
btw navijam za Partizan...i nisam kapirao onu halbauku kad su nasi slavili

grobar

pre 12 godina

Najbolja stvar od svega je sto se na svakom koraku vidi da u zvezdi trenutno igraju veliki zvezdasi, i zvezda kao takva ce biti sve bolja i sve jaca. Razbicemo ih i na JNA, probili su led :)
(Marcelo, 22. mart 2012 11:29)
da,da i kasalica je veliki zvezdas,to zna celo uzice.verovatno su i svi ostali pravi zvezasi kao on.
medjutim,sve to je nebitno.bitno je da covek koji izgubi od juniorskog tima sa ekipom koja je dosla do +10 u prvenstvu,prokocka polovinu te prednosti za 7 dana a pritom zaradjuje 80.000,00 eura(evra) mesecno mora da leti sto pre.
TI SI PRVI TRENER STANOJE!!!!!!!!

S'ljubavlju

pre 12 godina

Hahahaha,ponela ih atmosfera,tako su i ovi sa sve "AUTORITETOM" Stanojevicem pevali i na terenu i u svlacionici,recimo da se moze reci milo za drago.Svi koji tvrdite da je ovo ponasanje sramno moguce je da ste u pravu...ali je ovo NEPROCENJIVO,HAHAHA I N A P R E D Z V E Z D O

tocaa

pre 12 godina

Pa ljudi to vam je kad prorade emocije, covek jednostavno ne moze da kontrolise. Takodje ovde nigde nema Prosineckog da peva te pesme. Covek je pokazao da je gospodin u odnosu na Stanojevica koji je skakao kao lud ! Sve u svemu bez potrebe se dize frka opet !

Vlada

pre 12 godina

Ovde ima više stvari:
1. Svi koji igraju u Zvezdi su mladi i ponela ih je atmosfera, ali to što su uradili nije OK.
2. Za razliku od onog što su pevali igrači Patizana posle utakmice sa Vojvodinom ovde nije bilo vređanja na nacionalnoj osnovi.
3. Prosinečki se pokazao kao gospodin i nije pevao s igračima kao Stanojević. Ako je Stanojević takav postupak pravdao mladošću onda je ovo samo sitnica.
4. Ovo se nekada radilo u svlačionici i tako treba da ostane.

Marcelo

pre 12 godina

Najbolja stvar od svega je sto se na svakom koraku vidi da u zvezdi trenutno igraju veliki zvezdasi, i zvezda kao takva ce biti sve bolja i sve jaca. Razbicemo ih i na JNA, probili su led :)

Stole vole

pre 12 godina

Kompleksi su to. Duge su 4god. Ovo su cekali ceo zivot Ja ih razumem
(Stole, 22. mart 2012 ahahahha po toj tvojoj teoriji svi ovi navijaci imaju po 4 godine.Tako ti je to kad imate crnu rupu u pamcenju pa se ne secate da su pre 4 godine postojale jos 60 godina NASE DOMINACIJE.

dr

pre 12 godina

Nadam se da cemo da pobedimo i na JNA,ali bi jos vise voleo da oni dobiju sa 3:1,u to bi bilo mnogo dobro,mislim da bi crkli od muke,hahahaha :D

toyboy

pre 12 godina

mislim da te klubove treba privatizovati, pa kada igrači rade ovakve stvari a fss ili fiba ih kazni i ošinu gazdu po dzepu, pa on njima da otkaz... razumete?! ovako se zezaju od naših para. ili se ja totalno ne razumem u fudbal?

Juarez

pre 12 godina

Secate li se rukometne utakmice Srbija - Hrvatska?

Posle meca, nasi momci su se izgrlili sa njima, pozdravili kao braca, cestitali jedni drugima, davnasnja vremena i ratove su ostavili iza sebe kao pravi, civilizovani ljudi, ljudine, zdravog razuma. Pesme uvredljivog karaktera se nisu pevale posle meca, i to u sred Beograda! Od navijaca se moze ocekivati svasta, mnogo je tu ljudi, tesko je to iskanalisati. Ali igraci.. Pruzi ruku jedan drugom, cestitaj, pozdravi, aplaudiraj. Zagrli ga posle utakmice, budi prijatelj. Na terenu - kidaj i ne pustaj mu da mrdne! Posle toga sav naboj i strast, pa cak i neku mrznju sa terena ostavi po strani. To je SAMO sport - danas bolji ti, sutra ja! Budi bre ljudina, covek! Pa danas- sutra cemo igrati zajedno u reprezentaciji, biti saigraci pod istim grbom i zastavom.
Psiholoski smo bolesni, ova mrznja je metastazirala, nema nama boljitka. Kovacevic Nenad brise broj Stojketa i nece da ga zove zbog gluposti samo da se uvuce Delijama (a bili su prijatelji), Smiljanic lupa gluposti, provocira. Hocu vreme kada su Mitic i Bobek sedeli posle derbija u Skadarliji, to zdravo vreme, peckanje u granicama zdravog. Ali ljudskost je uvek odskakala iznad svega. Ovo danas je dno, razocaran sam (mada sam lud sto ovo i ocekujem).

KAL-EL

pre 12 godina

Grobar sam i ne vidim sta je ovde sporno svako ima pravo da slavi na svoj nacin
Tako mi isto nije bilo jasno sto je Stanojevic bio kaznjen

TREBA TAKO

pre 12 godina

Kakvo bre nesportsko radovanje ?
Klasične navijačke pesme koje svi znaju, a sad se neko pravi lud. I onaj snimak iz Partizanove svlačionice je isto bilo pevanje navijačkih pesama koje svi znaju, a i tada je to bespotrebno prepumpano.
Takve pesme i treba da se pevaju posle pobeda jer to protivnička strana, zavijena u crno, najbolje razume posle poraza.

Dusan

pre 12 godina

bla bla bla...
ovo ce i onako sve da se zaboravi za 7 dana, nego odakle da se plati bus plus, infostan da se kupuje hleb i mleko... derbi je bitan ali u poredjenju sa banana zemljom, marginalan je... e da se ovolika pompa podigne oko toga sto je gorivo 152 i slicnih stvari..

Da vam bude jasno

pre 12 godina

Nigde se ne spominje F.K. Partizan,nego se spominje navijacka grupa Grobari.
To je bitna razlika.Tako da Grobari kao grupa mogu da traze izvinjenje ako su uvredjeni ili povredjeni :)

LFC

pre 12 godina

Vecina Zvezdinih igraca su sve sama deca, ponele ih godine, emocije, debitovanje u derbiju nije mala stvar - jos dodajte pobedu na to, pa to je eksplozija odusevljenja. Ko gubi ima pravo da se ljuti. MI NE CUTIMO, MI NAVIJAMO NA STADIONU A NE NA FORUMIMA!!! SRBIJA, BEOGRAD, CRVENA ZVEZDA!

Rade

pre 12 godina

U odnosu na ono skandalazno ``pevanje`` jednog pedagoga, a to je u fudbalskom timu trener, ``pevanje `` Zvezdinih fubalera ispred severne tribine je macji kasalj.

Q1

pre 12 godina

Hrvatski Index napravio bolji izvestaj o derbiju od svih srpskih portala koje sam ja procitao!!! A sopstveni derbi i ligu bojkotuju!!!
(gryzly.vienna, 22. mart 2012 12:44)
Ne znam kako su ranije pisali, ali od kada je njihov trener na celu Zvezde, Index nije o niti jednom derbiju pisao objektivno!!

kme kme, smrc smrc

pre 12 godina

@(1Tim, 22. mart 2012 13:33)zamisli tvoje odrastanje , kad nisi mogao da pobedis 7 i po godina, ej bre...i vi pricate o nekoj dominaciji kao da se fudbal igra od 2008...jedino ako imas 15 godina i bas tada si poceo da ides na utakmice ili si samo mozda isfrustrirani navijac-forumas!!!

Rade

pre 12 godina

Kao velikom partizanovcu ovo mi nimalo nije zasmetalo cak naprotiv deluje mi pomalo simpaticno, jer su fudbaleri Zvezde ovim pokazali kroz kakve su sve torture i golgote prolazili vec duzi niz godina porazima i neuspesima protiv najveceg rivala i to ne samo u fudbalu.Ne opravdavam ali potpuno razumem jer su konacno frustracije izasle na povrsinu.Svako ima pravo da se raduje kako mu srce nalaze.Vidimo se 11 aprila,tada ce,nadam se pevati neka sasvim druga pesma i na sasvim drugoj strani stadiona.

ljota

pre 12 godina

Partizanu preti krah, losa uprava, los trener, istroseni igraci, nikad manje navijaca, nikad losija igta, bice jos gore, pa se plasim katastrofe i na jna, razbice vas zvezda

@XXL grobar

pre 12 godina

Jel boli, batice? Ako, tek će da boli... A te nebuloze koje si napisao, okači mačku o rep! Bolji smo bar za toliko, za 2:0!

Kasalica za minut,minut za pobedu

pre 12 godina

Jedino sto u ovom slavlju i ovim pesmama nije ucestvovao Prosinecki, mislim da to grobare najvise boli,ali zao nam je, to necete videti!

pjovan

pre 12 godina

Malo mi se gadi cela ova situacija. Ja navijam za Zvezdu, ali nikada nisam mrzeo nikoga, pa ni Partizan ili partizanovce (Grobare ili kako vec vole da se zovu)! Valjda zato sto mi je cale navijao za Partizan, al' je bio gospodin - nikada nije ni pokusao da me navijacki usmeri! Zajedno smo gledali utakmice, i Zvezde i Partizana, a i medjusobne, i verujte, sve bih dao da se ti dani vrate. Danas je sve izgubilo smisao, kao da se niko vise neseca Rajka i Bobeka - igras, pobedis ili izgubis, pa onda zajedno na pice. Na zalost, neke stvari se kasno shvate, kad pesmice prerastu u nesto mnogo ozbiljnije...

nenad

pre 12 godina

po meni profesionalci ne bi smeli ovako da se ponasaju. jedino sto su klinci pa bi moglo malo da im se progleda kroz prste ali bi morali da dobiju kritike.

kurotresina

pre 12 godina

Ne znam sta ko ima da se ljuti,sporni detalj je taj da mi sa njima hocemo seksualno da opstimo,a oni su nama tada pozeleli da umremo

Marko

pre 12 godina

Digla se tolika prašina,to su sve klinci ,kojima je vecini ovo prvi derbi,i prva pobeda u derbiju,adrenalin im je proradio,pod euforijom su bili,i glupo je kazanjavati tada iz bilo kog kluba da je.Jer derbi je nesto posebno uvek bio i bice.Da mi u živimo u idealnom društvu,gde nema psovki pa ajde da shvatim,a ovde kod nas se psuje na svakom ćošku,a i fudbaleri su samo ljudi.

Hvala i jednim i drugima na lepoj fudbalskoj predstavi i drago mi je da je ovaj derbi prošao u miru,da nije bilo lomljavine ,tuče i svega ostalog što je pratilo dosadašnje derbije,a ako vi "pobedite" na JNA,pa pevajte šta hoćete,niko vam ništa neće zameriti.

zoran

pre 12 godina

Shvatite jedno, to su momci koji jedva da imaju dvadeset i neku i koji ocigledno vole ZVEZDU isto koliko oca i majku.. Pustite ih da uce dok su mladi..
(Misur, 22. mart 2012 10:32)

Ja sam u dvadeset i nekoj zavrshio fakultet i upisao doktorske studije. Nije mi padalo na pamet da se ponasham kao majmun. O chemu vi to prichate ??
Ovo je zalosno za celo nase drsuhtvo i to ne treba opravdavati istupanjem Stanojevica, jer i ono je bilo krajnje ruzno i ispod svakog humanog niova. Ne mzoete jedan zlochin pravdati drugim zlochinom.
Ovde je ispoljeno ono najnize u choveku i toga treba da se stide svi, celokupno drushtvo i narochito ljudi koji se brinu o vaspitanju mladih.
Da li ste ikada videli neki engleski klub koji peva uvredljive pesme na rachun svojih suparnika..?? Niste, jer je to tamo strogo zabranjeno i postoji poshtovanje protivnika. No, ovo je nasha Srbija. Mrak.

damir

pre 12 godina

većina zvezdinih igrača su tek ušli ili ulaze u dvadesete godine pa je i razumljivo njihovo veselje ali kada to čine i predvode trener ,pa i budući direktor uz nekoliko tridesetogodišnjaka onda je sve jasno.Nije sramota izgubiti ako se igra pravi fudbal a ne se zatvoriti u šesnaesterac ko ono pre par godina.

Krstic

pre 12 godina

Taman sam se obradovao da na derbiju nije bilo teze povredjenih i da se situacija odnosa medjunavijacima popravlja,ali ovo sto se desilo posle utakmice ne mirise na dobro.Desilo se pre godinu dana kada su partizanovi igraci zajedno sa trenerom proslavljali pobedu ali u svlacionici,ostro je javnoost to osudila.Ovo sinoc sto se desilo prevazilazi sve granice pristojnosti,razumem da su se plasirali u finale ili cak osvojili kup,ali samo jedna pobeda pa to je neverovatno.Zalosno je sto u tom orgijanju ucestvovao nekadasnji pomocnik miniista za kulturu Bora Djodjevic (nadam se da nisam pogresio)to govori o zrozavanju naseg drustva.Molio bih Partizanove navijace da ne pokusavaju da se "revansiraju" komsijama prilikom susreta 13 aprila na svom stadionu.Sada me zanima kakav ce stav zauzeti disciplinska komisija,jer ovakav nekulturan "spektakl"nije do sada vidjen na nasim stadionima.

Ne znam

pre 12 godina

Koliko ja pratim fudbal, a to je bogami dugo, Partizan je imao duzu seriju meceva bez pobede nad Zvezdom. P.S. Vecina bi morala da zna da se NE ZNAM, pise odvojeno, pa umesto sto se prpucava ovde moze da prelista recnik, i pogleda kako se pise Crvena Zvezda na trofeju namenjenom pobedniku kupa u sezoni 2011/2012.

JVC

pre 12 godina

Боже како су јадни и једни и други,ваљда морају да се увлаче навијачима да их ови у неким приликама не би изударали.Ужас и наш фудбал а поготову и ови што себе називају навијачима.

a.o

pre 12 godina

I neka su, pogledajte samo izjave i ponašanje Smiljanića, Rnića i ostalih. A i setite se onih njihovih slavlja. Vala, i ja bih ovako proslavio da sam na njihovom mestu !

realno

pre 12 godina

Meni kao velikom grobaru uopste ne smetaju ove pesme i ovo radovanje igraca. Cak mi je i drago da vidim malo da se i zvezdasi raduju, vidi se da im je trebalo malo da se izduvaju :)
A to da su prvi ponovo kako pevaju, neka pogledaju tabelu samo i sve ce im biti ponovo jasno. Vazi za sve sportove.

Ovo samo moze da na pomogne da osvojimo titulu i nista vise.

bivši navijač

pre 12 godina

a šta očekujete od "fudbalera", kakav model ponašanja? naš sport a naročito fudbal je odavno u banani i ovo je sad skroz postalo normalno. zato više i ne gledam naš fudbal i ne zanima me ni ko je pobedio ni šta će biti u revanšu jer pojma nemaju ni jedni ni drugi, ali zato znaju da vređaju... klasika na ovim prostorima, ne samo u fudbalu... možda ovo konkretno nije kažnjivo, ali svakako nije sportski! o tome izgleda da malo ko misli, vidi se i po komentarima. kakvi smo, tako će nam i biti...

Zvezdas

pre 12 godina

Zbog ovoga Zvezda moze lako da prokocka tesko steceno u revansu.
Cudo kako arogancija i lazna samouverenost moza da uljuljka coveka, da se opuste i izgube.
Kada je sportista dostojanstven i u porazu i u pobedi (kao Nole) onda svakom mecu prilazi jednako, ceni protivnika i daje sve od sebe.
Isplivavaju kompleksi od niza pobeda Partizana, a znam da to boli jer sam veliki Zvezdas.

Pozdrav svim pravim i realnim navijacima Zvezde i Partizana!

Barcaboy

pre 12 godina

Navijam za Partizan..Al u cemu je problem? I partizan je radio isto ovo prosle godine tako da totalna glupost..Umesto da svi cestitate zvezdi na pobedi jer realno posle onoliko propustenih sansi ,ni ne treba da pobedimo..Ipak se zvezda borila,jeste da malo glume i da su igrali nesportski al sta je tu je :)

mattersville

pre 12 godina

cela ova prica o uvredljivosti navijackih pesama je idiotska! pa kakve ce da budu?!?! jednim delom se i pevaju da bi se pojacavao rivalitet sa protivnickim taborom. pa valjda je na kraju dobijene tekme najsladje prozivati protivnicke navijace?!?!

nije mi jasno o kakvoj se pristojnosti prica? nije to pozoriste nego fudbal ljudi!!!!

pri tom, ovim svojim stavom uopste ne odobravam nasilje na stadionima, ali malo provociranja i podizanja atmosfere nije na odmet.

delijezapad

pre 12 godina

Pevanje na starnu. Psovke su negde i sastavni deo naseg jezika i ne vidim nista strasno u tome sto su Zvezdini klinic tako proslavili pobedu. Nije bilo nista toliko pogrdno da bi ih osudili. Ono sto mene kao velikog Zvezdasa brine je tolika euforija zbog jedne pobede. Iz naseg slavlja izbija komplex koji se stvorio tokom godina. Ali neka. Samo se pobedama mozemo izleciti istog. Cestitke igracima i neka je ovo samo pocetak.

Херцеговац

pre 12 godina

Не разумем у чему је проблем?Колико сам схватио кажњен је Станојевић,играчи нису,овде нисам видео Просинечког или ме можда очи варају?Како год,Станојевић је идол навијача Партизана.За мене лично Европа је једино мерило тренерских способности и уопште квалитета клубова,а ту се наши клубови нису баш прославили.

Željko

pre 12 godina

Da je ne znam koji rivalitet,ovo je bruka i sramota! Ja to,kao Zvezdaš,kažem.Zašto su morali da vredjaju protivnika,kada smo pobedili?! To što je prošle godine njihov nevaspitani trener započeo uvredljivu pesmu o ZVEZDI nije razlog da se ovi naši spuste na taj nivo,zaista.Svaki protivnik zaslužuje respekt,bez obzira na dogadjaje poslednjih godina.Zato nam je fudbal tu gde jeste.Mada,dobar komentar je ostavio jedan grobar;šta se od Karleušinog muža moglo i očekivati? :-) Videćemo šta će Ivan Ivanović sutra uveče reći na to ;-) MIR SVIMA

Duška

pre 12 godina

A jeste li od Karleuše možda očekivali pristojnost?Njegovo ponašanje nakon utakmice je njegov stil života.Jedan pravi istinski primitivac.

Pevaj Zvezdo

pre 12 godina

Daj ljudi sta se lozite ,pa naravno da ce pevati ,sta je tu cudno? Pevaju uvek ,jedni ili drugi ,samo sto to nekad rade javno nekad u svlacionici ,ali se peva uvek,razne uvredljive pesme na racun komsija.Ovako frka i halauka oko nicega ne vodi nicemu,tako da,mante se corava posla i bezveznih rasprava ,bodrite svoj klub ,bodrite ZVEZDU ,poz :)

Shone

pre 12 godina

Postoji nekoliko osnovnih razlika izmedju ovog slavlja i slavlja Partizanovih igraca,a to su...prvo,kod njih je to ovbjavljeno na zvanicnom sajtu kluba,sto je bitna razlika,drugo kod njih je to radio i trener a ne samo igraci,sto je isto veoma bitna razlika,jer je rec o prvom i najodgovornijem coveku u ekipi, i treca stvar,i najbitnija razlika je to, sto su u kratkom vremenskom roku igraci Partizana pevali i pesme uvredljive na nacionalnoj osnovi,protiv Vojvodine,u finalu kupa.Ne opravdavam ove mlade Zvezdine igrace,ali mogu da ih razumem ,s'obzirom sta su sve mogli da cuju od mnogo iskusnijih kolega iz Partizana u zadnje vreme,naravno jedino ne razumem Tosica,koji bi morao da zna bolje.

Nikola

pre 12 godina

@(bOKi, 22. mart 2012 10:53)
Pa smesan si,ne znam da li gledas evropski fudbal to je normalna pojava.Nadji igraca koji nikad nije odglumio faul.

sale jagodina

pre 12 godina

Pošteno nije tu bilo ništa strašno,što reče neko 'bolje da pevaju nego da se tuku,a ja se nadam da će se nastaviti naša DOMINACIJA. Čestitam ZVEZDI NA PODEDI.

nenad

pre 12 godina

O cemu vi pricate....
Navijac sam Zvezde, ali mi nije smetalo kada je Stanojevic pevao niti mislim da je su igraci juce nesto pogresno uradili. To se uvek radilo i uvek ce se raditi samo sto ranije nije bilo Youtube-a, mobilnih telefona i jeftinih kamera da sve to zabeleze....

Lepo rece neko, a sta ce drugo da pevaju...

gryzly.vienna

pre 12 godina

Hrvatski Index napravio bolji izvestaj o derbiju od svih srpskih portala koje sam ja procitao!!! A sopstveni derbi i ligu bojkotuju!!!

Milos

pre 12 godina

Pa sta je bre svima vama i treba da slave od 10 utakmica 2 smo dobili sta vam nije jasno????Kakva crna sramota itd neka derbi je to adrenalin raste mora tako.

Goran

pre 12 godina

Ma, glupost je ovo komentarisati. Oduvek je bilo i biće ovakvih pesama, bitno je da sve prođe bez tuča, povreda, lomljave i paljevine... Neka pevaju i neka na tome ostane, svako daje sebi oduška u radovanju posle pobede, a navijačke pesme su sastavni deo svakog dekora na stadionima. A što se tiče ove "visoke kulture" koju šalje čitalac koji živi u Mančesteru, tebalo bi da zna da je nasilje na stadionima i oko njih krenulo upravo odatle gde on sada živi, a na stadionima na Ostrvu je suzbijeno tek kada je počeo da se primenjuje Zakon sa drakonskim kaznama za one koji utrče na teren. Na ulicama je još uvek prisutno nasilje koje navijači sa Ostrva izazivaju, a primer je mobilisanje svih policija kada neki ostrvski tim ili reprezentacija Engleske gostuje u drugim evropskim zemljama, naročito u Nemačkoj. Pa divljanje u Rimu, Istanbulu, u gradovima u Nemačkoj, tuče noževima, ... Ko se seća Hejsela i tragedije koju su izazvali navijači Liverpula, može i da se priseti odakle sve to nasilje i potiče. Hvala Bogu pa se ispred stadiona u Srbiji nije donosilo cveće u pomen desetina onih ljubitelja fudbala koji su tu izgubili život tokom utakmice, za razliku od stadiona u gradu gde ovaj čitalac živi. Neka sve ostane na ovakvim pesmama, makar to bilo i "nekulturno" za neke.

vukajlo

pre 12 godina

Kao navijac partizana nisam uopste pogodjen preteraste ga ljudi pa sta treba da pevaju da li treba da recituju dela poznatih pisaca stvarno ne razumem.Nemojte unistavati derbi ako je vec unisten nas fudbal ostavite nam bar te cetiri utakmice u celoj godini.Cestitam ciganima I napominjem da jos nije kraj.Napred grobari I ziveo derbi.PS ua Karadzic

mirko

pre 12 godina

Navijač sam Partizana, ali meni više smeta igra Rnića,Ilića,Babovića i izjave trenera Partizana, da je zadovoljan igrom, nego ovo slavlje Zvezdinih igrača, navijača ,i ako sam dobro prmetio B.Đorđevića.
Po komentarima zaključujem da uglavnom niko od zvezdaša nema primedaba, pa se čudim zašto im je prošle godine smetalo, isto to, samo u drugoj izvedbi.
Meni lično, nije smetalo ni ovo, ali ni ono prošle godine, jer sam se bavio sportom, i to shvatam, više kao opuštanje, posle utakmice, nego mržnju prema protivniku.

Grobar BanjLuka

pre 12 godina

Ni jednom riječi ne želim obezvrijediti pobjedu Crvene Zvezde, sve je čisto kao suza, niti mi smeta to što se Zvezdina igra želi prikazati onakvom kakva nije. Fudbal je to, Partizanova odbrana je poklonila Zvezdi dvije lopte na 30 metara od gola i Stojkovic je dva puta kapitulirao, dovoljno za miran revanš. Do zadnjih 10 minuta kada se Partizanov sistem raspao Zvezda nije niti igrala, fizički slabiji i inferiorni u duel igri (osim Borhe), bez pasa, ali želja, snalažljivost i malo sreće bili su dovoljni. Sa druge strane, žao mi je što bar jedna nije ušla iza Bajkovića, ali i to se zaslužuje na neki način. U svakom slučaju, Partizan je igrao dobro, agresivno i stalno prema Zvezdinom golu, kao što rekoh nisu realzovali 3 zicera i izgubili su. Revanš uopšte ne mora izgledati ovako, i Zvezdinu pobjedu ne treba isključivati ali isto tako i Partizan uprkos velikom zaostatku ima šansu ako od početka neke stvari krenu kako treba.

Nemanja

pre 12 godina

@nema veze
Gospodin koga ste citirali je izneo nedvosmislenu poentu koja je apsolutno na mestu. Vi, sa druge strane, niste izneli nikakav protiv argument.
Razmislite da li vas nosi razum ili emocije, iskren savet.

rango

pre 12 godina

ma sve je to okej...nema ljutnje...evo ja kao PARTIZANOVAC od 50 godina starosti odgleda ovaj klip i sta ..uopste me to ne ljuti,sve su to nasa deca,takvi smo mi,to je samo igra,nema tu prave mrznje to je samo zezanje,uvek ga je bilo!!pa ja bih bio neraspolozen da su oni ovu pobedu slavili kao da su recimo pobedili ranije recimo Velez ili sada Jagodinu,to bi me stvarno razljutilo,ovako uzivajte momci pobedili ste i nema ljutnje kad to dodje sa druge strane!!

p.s.verujem da se i sadasnji igrachi oba tima ne ljute na ove ,,bezobrazne,, pesme i da bi rado popili kafu zajedno,jer slichan se slichnom raduje!!
pozdrav navijacima oba kluba!!!

RubyRed

pre 12 godina

Jasno mi je veliko slavlje nad večitim rivalom. Ne ulazim u to, kako smo igrali. Pobedili smo i ne može niko da kaže da nije zasluženo. Međutim, druga stvar je zabrinjavajuća. Kada se desila ta tačka u istoriji našeg kluba, da se ponašamo potpuno provincijski? Kao kad bi Smederevo izbacilo Zvezdu iz Kupa. Proslavljamo jednu pobedu nad Partizanom, kao da smo u direktnom duelu odlučili ko je šampion Srbije. Žalosno je ako je limit ovih novijih generacija, jedna pobeda nad Partizanom, koja uzgred tek treba da se potvrdi revanš utakmicom na njihovom stadionu. Nisam siguran koliko su ovi momci svesni činjenice koje su sve to igračke veličine nosile taj dres. Mnogo o tome bi im mogao reći Robert Prosinečki, koji je i sam legenda našeg voljenog kluba.

Petar

pre 12 godina

Interesantna i korektna utakmica. Kvalitet fudbala na vrhu balkanskog nivoa. Treba kazniti organizatora utakmice zbog bakljade, kao i same izvodjace bakljade( postoje snimci). Sa fudbalerima raditi na povecanju vaspitanja i kulture i postovanju sportskog odnosa i u porazu i u pobedi.
Boriti se protiv govora mrznje ne samo u politici, vec i u sportu. Samo tako mozemo podici nivo i derbija i drugih utakmica.