Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.01.2012.

19:51

PSŽ dogovorio transfer Tevesa?

Francuska novinska agencija AFP objavila je da je Pari Sen Žermen postigao dogovor sa Mančester Sitijem oko odštete za argentinskog fudbalera Karlosa Tevesa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nijedan od pomenutih klubova nije potvrdio ovu informaciju, ali AFP se poziva na pouzdane izvore iz PSŽ-a i katarske korporacije QSI, koja je vlasnik kluba.

PSŽ je navodno ponudio Tevesu ugovor na tri i po godine, a 27-godišnji napadač bi u sredu trebalo da stigne u Pariz kako bi dogovorio lične uslove.

Podsetimo, prošle sedmice PSŽ je potvrdio da je dogovorio transfer napadača Milana Alešandrea Pata, ali je Brazilac nekoliko sati kasnije odlučio da ostane među "Rosonerima".

U tom trenutku su obustavljeni i pregovori Milana sa Sitijem oko Tevesa. Na kraju bi Argentinac, zahvaljujući Patovoj promeni mišljenja, odnosno odluci Silvija Berluskonija, mogao da umesto njega završi u PSŽ-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu