Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.11.2011.

09:58

Sport: Ostavka Lukića!

Kako "Sport" nezvanično saznaje, u utorak ili sredu očekuje se da predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić podnese ostavku Upravnom odboru kluba.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Novi neuspeh u “večitom“ derbiju prelio je čašu nezadovoljstva navijača Crvene zvezde učinkom aktuelnog predsednika i članova uprave.

Još u avgustu na otvaranju sezone i ne baš ubedljivih partija na evropskoj sceni Lukiću se “drmala fotelja“, ali je na nagovor saradnika odustao o ostavke.

Ovoga pute se očekuje da Lukić skupštini kluba, koja bi prema nekim najavama trebalo da se održi 10. decembra kada se završava jesenji deo sezone podnese ostavku.

Lukić je pre dve i po godine došao na čelo Crvene zvezde sa obećanjem da će u trećoj godini svog mandata “crveno-beli“ konačno osvojiti titulu i prekinuti dominaciju najvećeg rivala Partizana.

Izgleda da je posle 141. derbija kompletan projekat pao u vodu. Dok se sa "juga" orilo: "Titula, titula, slaviće se titula...", sa "severa" se čulo: "Uprava napolje...". Poruka je jasna.

Ipak, trebalo bi prvo sačekati zvaničnu potvrdu iz Crvene zvezde, verovatno već u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve