Fudbal 138

Nedelja, 27.11.2011.

09:58

Sport: Ostavka Lukića!

Kako "Sport" nezvanično saznaje, u utorak ili sredu očekuje se da predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić podnese ostavku Upravnom odboru kluba.

Sport: Ostavka Lukiæa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

138 Komentari

Sortiraj po:

Radovan

pre 12 godina

Razlika izmedju uprave Partizana i Zvezde je velika u zadnjih 5 godina.Za PARTIZAN je juce igralo u prvih 11 cak 7 igraca iz nase skole fudbala ( u rezervama ima jos 5 ) dok je za Zvezdu igrao samo 1 a sa druge strane u prvih 11 za PARTIZAN igrao samo 1 stranac a za Zvezdu 4 ( a ta 4 mogu MEDI samo da ciste kopacke).

http://www.powerplaymanager.com/r318589

pre 12 godina

Covek kada je dosao pricao je svakave price, ali od toga nema nista.
Nzm ko ce da bude na celu kluba, ali za trenera treba dovesti GOSPODINA MUSLINA !!! Jedino on moze da udradi nesto. Naravno nekog sposobnog da bude menadzer. Najbitnija stvar od svega je da trener pravi ekipu i bira igrace a ne kojekavi menadzeri ili neko treci !!
Kada toga bude bilo bice i buducnosti u Zvezdi. Do tada nista :(

Denko (MKD)

pre 12 godina

Kad je derbi u pitanju uvek mi je drago kad pobedi Partizan. Ali nikako ne mogu da svatim sarkazam one partizanovce koji kazu "Lukicu molim te ostani" Kao sa ovim rukovodstvom Zvezda je slaba i ocajna pa tako Partizan lagano dobija derbi-utakmice. Drugovi partizani, pobeda je sladja kad se pobedi jaka Zvezda a ne obrnuto!

Zarko

pre 12 godina

Vec godinama pricam, a evo i sad ponavljam,
da ce Zvezda biti jaka
samo ako oteramo Lukica, Adzica, a moze i Prosineckog
pa na mesto predsednika postavimo JUGOVICA, a MUSLINA za
trenera/menadzera. Neka sam odredjuje koji nam igrac treba , a koji ne.
Zivi bili pa videli!

Nije bitno

pre 12 godina

Naravno da trebaju da odu i Lukic i Adzic, ali bi mi bilo krivo da oteraju i Robija kao kolateralnu stetu jer covek stvarno nije kriv. Trener odgovara za rezultate,ali samo onda kada ima igrace koje on zeli u ekipi. A da, i Vesic da se otera, POD HITNO !!!!!

igor

pre 12 godina

I Adžić bi trebao dodmah da se pakuje, samo da mu neko pomogne da napiše ostavku..
Konačno neke koristi od Partizana, da nije ovih ponižavajućih poraza u protekle 4 godine, ova amaterska uprava bi i dalje nastavila da upropašćava Zvezdu.

Milan Mitrovic

pre 12 godina

Nista nije uradjeno kako treba,pojacanja nisu adekvatna renomeu kluba,iako je finansijska situacija bolja,armija navijaca trazi titule,nema opravdanja Lukicu i upravi hvala na svemu mislim da je Adzic najvise gresio.bice Zvezda jaka !

chichan

pre 12 godina

Zasto vredjate ovog sa brkcicima? To je nas cuveni prvotimac GAVRA STIKLA iz DZIBUTKOVICE!!!
Inace je interesantno da je i Lukic promasio penal na ovoj revijalnoj utakmici.xD

Nemanja

pre 12 godina

Predlazem ovog Brku sa sve trakom oko glave za novog predsednika Zvezde. Deluje kao vrlo sposoban i inteligentan covek, jos se vidi pritom kako se divi Lukicevim fidbalskim carolijama!

Bari1991

pre 12 godina

Nista nece biti reseno ako ode Lukic a ostanu ljudi koji su bili oko njega i koji su mnogo veci krivci za ovo stanje,pre svih Vesic i Adzic.Ali i kad ode Lukic ko ce da dodje???Ko bi mogao da bude sposoban a da zeli da se petlja sa situacijom u ovdasnjem fudbalu???I ocistiti igracki kadar HITNO!!!Brojevi 99 i 15 moraju da odu(necu ni imena da im spominjem) s tim sto broj 15 treba dati i gratis ako treba,samo da sto pre ode.Samo se nadam da jedini fudbaler koji ide ne bude Adi,jer trenutno samo on uz Lazu vredi u ovom timu!

TIGER

pre 12 godina

Garantujem da ce UO da odbije njegovu ostavku i da ce Lukic na radost nas Grobara ostati ne celu FKSS :))))

Nebojte se Grobari, ostaje nam Lukic!!!

Nije valjda lud da ide sad kad je smislio plan o Balkanskoj ligi koju se sprema da pokori :)))

igor

pre 12 godina

Vilotić i Kaluđerović su IGRALI U REPREZENTACIJI na turneji protiv Meksika i Hondurasa!?!?! Pa da li smo svi mi nenormalni pa nemamo oči!?! Oni ne zaslužuju ni u Zvezdi da igraju, a onda završe u A timu reprezentacije da bi se prodali. Pa kako to kada TOLE sve kontroliše?
Ili je TOLE kriv samo kada Lukiću odgovara? Uvek je neko drugi kriv - ta rečenica je postala glavna karakterna crta ovog naroda!

Nema pravila

pre 12 godina

U fudbalu je tako, a i u mnogim sportovima: veliki igrači, fudbalski mađioničari (Maradona, Pižon, Lukić...) kao treniri ili predsednici klubova, nisu imali uspeha. Zato sada vidim šansu da CZ postavi gospođu Trivan na čelo svih svojih klubova, osim košarkaškog, koji ne postoji.

konacno

pre 12 godina

ko ce cekati do utorka,predomisli ce ga neko u poslednjem trenutku.ni ostavku nemoze dostojanstveno da podnese.ako stvarno ode mozda je ovo najkorisniji i najbolji poraz koji smo doziveli od partizana.jedino ce biti razocarani grobari i ovi sa severa sto im placa da navijaju za njega.

bogdan

pre 12 godina

О судбини Лукића ће одлучити редовни навијачи против Војводине ћемо гласати
(ЧЕТНИК, 27. novembar 2011 12:12)

Protiv Vojvodine ćete vi "redovni navijači" biti ispred televizora, jer ako je pravde i prava posle svega juče Zvezda mora biti kažnjena bar sa tri utakmice pred praznim tribinama, tim pre što je već na uslovnoj i već joj je gledano kroz prste. Gađanje protivničkih igrača topovskim udarima i bakljama je nešto što ni u ludilu ne sme biti tolerisano. Osim ako vaš Tole ne odluči da vas pomiluje kao i mnogo puta do sad.

djanikeda

pre 12 godina

nema sanse.izjavice da je kosovo srce srbije,napravice koncert.a veliki monasi sa severa ce mu dati podrsku.
da,i na kraju ce reci da je partizan,jugoslovensko sportsko drustvo.i dobice nov mandat.
jel boze moj,to je bitno.

novikorisnik

pre 12 godina

konačno!!!! Nadam se da će sa njegovim odlaskom da se smire strasti između dva najveća srpska kluba...zvezdaš sam ali mislim da je on najzaslužniji za ovakvo stanje u klupskom fudbalu u poslednje 2-3 godine...čovek je prava srbenda koja zavidi drugima i gleda u tuđe dvorište i svi su mu krivi osim njega za njegov neuspeh.

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Ti si vozio Ferrari eeee,imas Putinovu ulaznicu u muzeju,najglamuroznije proslave Bbarija svake godine i sve ostale najbitnije stvari. Ma pravi si predsednik.

ЧЕТНИК

pre 12 godina

О судбини Лукића ће одлучити редовни навијачи против Војводине ћемо гласати, а оно јучерашње гласање се поништава, јер ипак неће о судбини клуба да одлучују људи кој се сете свог клуба против Партизана и на европским мечевима, а за Лукића и екипу порука да спреме дебели извештај против Воше.

pita od g...

pre 12 godina

Situacija nije ni malo jednostavna. Ostavka Lukica ne rjesava nista. Nije mi simpatican, ali mu moram priznati da je u teskim finansijskim okolnostima i katastrofalnom okruzenju uspio stabilizirati klub, doveo je velikog sponzora i Prosineckog (kome se nema sta zamjeriti). Treba priznati i da je Partizan daleko stabilniji i organizovaniji klub u ovom momentu, cak ih ni katastrofalni rezultati u Evropi nisu uspjeli izbaciti iz kolosjeka. Cini mi se da su trenutni rezultati i igra maksimum sto Zvezda sa ovakvim sastavom moze da pruzi. E sad, naravno da se navijaci nikada nece zadovoljiti drugim mjestom i da poraz od Partizana boli, ali to je realnost.
Dzajic moze biti rjesenje, da se smire duhovi i povrati povjerenje u klub i upravu, ali sumnjam da ima potrebnu energiju da se uhvati u kostac sa svim problemima u i oko kluba, jednostavno okolnosti su se promjenile.
Jedino instant rjesenje je privatizacija kluba i upumpavanje nekih suludih miliona u klub ili imati strpljenja, stvarati ekipu, raditi na kontinuitetu i cekati priliku ili posrtanje Partizana u godinama koje dolaze.

Mik

pre 12 godina

Neko ovde pomenu Vesića u pozitivnom kontekstu. Goran Vesić je grobar Crvene Zvezde. Uspešno je upropastio KK, koji je praktično i prestao da postoji kao posledica njegovih uspeha. Svako ko iole poznaje prilike u FK zna da već duže vreme upravo on vedri i oblači i sve loše što se sada dešava je njegova zasluga. Kakva crna šansa koja treba da mu se da?! Vesića treba najuriti iz kluba i to juče!

nema kopna na vidiku

pre 12 godina

Bilo je i krajnje vreme Lukicu. Valjda je i tebi jasno da se fudbalski klub ne moze voditi uspesno guslanjem o pravoslavlju, srpstvu, o ruskih 600 miliona, dilovima sa huliganima, rusima i sl. Iza toga ipak treba da stoji neka ozbiljna sportska politika.
A opet, odlaskom Lukica ja i dalje nisam optimista da ce se na Marakani nesto promeniti. Potreban je veliki novac, i ozbljni ljudi, za ozbiljne rezultate. A toga nema na vidiku.

sarena laza

pre 12 godina

Umesto sto ste pljuvali sve zivo i drzavu i Karadzica i FSS i sudije i Partizan sto gubite, trebali ste traziti prave razloge..

SOMI

pre 12 godina

Ovakve ostavke Upravnom odboru od strane Lukica smo videli vise puta,od te price nema nista,jer je Upravni Odbor nece prihvatiti,to su sve njegovi ljudi,to je vec sve unapred dogovoreno kako sa njima tako i sa vodjama navijaca,koji u celoj prici kao jedinog krivca vide ADZICA i traze samo njegovu ostavku i verujem da ce on jedini otici sa funkcije sportskog direktora,ali verujem da ce i dalje ostati u klubu,npr. kao direktor Omladinske skole.Ovo rukovodstvo da ima i malo casti dali bi jos davno ostavke,potpuni haos vlada u nasem voljenom klubu,rezultatska,financijska,radnicima kasne plate po par meseci,igraci se tuku izmedju sebe,medjuljudski odnosi u klubu nikada losiji,jedno potpuno rasulo i beznadje.

Pobesneli max

pre 12 godina

Nicijem se neuspehu ne radujem ali se tvom radujem, Lukicu. Od pocetka si igrao kvarno i do kraja si istrajavao u "kvarnoci", sto ti se obilo o glavu. I ono malo sto ste imali u "Zvezdi" ti si urusio svojom iskompleksiranoscu.

giba

pre 12 godina

Vidi se da je sudija Toletov covek jer je trebalo da ponovi izvodjenje penala jer je Kaludjerovic utrcao u sesnaesterac pre nego je Evandro sutirao,a ako bi opet promasio onda iz nekog drugog razloga da ga ponovi sve dok Evandro ne pogodi.Tad bi tek bilo regularno.

Vesiću m'rš iz Zvezde

pre 12 godina

Prvo da podneseš račun, šta ste uradili za ovo vreme, pa tek onda, lepo, Vesića, Adžića i Đorđa Stefanovića-grobAra za ruku pa u 'aps! Jer za ovo, kako ste vi uništili Zvezdu, uz prećutnu podršku Severa, ništa drugo i ne zaslužujete!

pera zdera

pre 12 godina

Gde iskopaste ovu sliku? Pogledajte mu levu ruku i facu, ko... Ha, ha, ha... Još ne mogu da zaustavim smeh. Baš ste mi ulepšali dan. Ha, ha, ha.

zvezdas

pre 12 godina

Lukicu nemoj davati ostavku,nego reci da mec nije bio regularan jer Partizanovi igraci nisu otisli u svlacionicu na poluvremenu pa su zato bili bolji u drugom poluvremenu,jer da su otisli imali bi priliku da se potuku ili da ih neko prebije,nebitno i zvezda bi regularno pobedila.Tole je kriv jer im je rekao da ne idu u svlacionicu i njega treba oterati.

Stole 0-2

pre 12 godina

Nemoj lukiću nisi ti kriv. Kriv je teren pošto je perfektan kao persijski tepih. Da se igralo na oranicama jna ne sumnjam da bi ste pobedili jer bi kod penala lopta pogodila pogodila neku džombu i umesto od stative u golaut, lopta bi ušla od stative u gol. A dva gola partizana koja su oba usla tik do stative bi se posle dzombe oba odbila u golaut.
Hahahaha

BRE!

pre 12 godina

Ko je Musa Kesedzija na slici?
(Markiza, 27. novembar 2011 10:18)
ovo je bio revijalni mec penzionera Zvezde i clanova "SJ Kobra", tako da je ovo neki lik iz Kobri

s.

pre 12 godina

navijaci... sram ih bio!!! otkad je to srpski cin - smeniti vodu!!! pa zar ne znate, da samo sloga srbina spasava!!! pa zar ne znate, da izdaja dolazi glave!!! pa zar ne znate, da je srpska cast vezana za izgubljene bitke - izgubili ste derbi, mozda is prvenstvo, ali ste zato osvojili carstvo nebesko!!!

ipak ste vi najsrpskiji klub - zato NE SMENI LUKICA!!!

rajko

pre 12 godina

dokaz da ljubav prema klubu nije sama po sebi dovoljna da bi neko bio i dobar direktor kluba. hteo je lukic, imao najbolje namere, ali jednostavno nije umeo. dodajte tom amaterizmu menadzerski kompromis oko adzica, politicki kompromis oko vesica i populisticki oko navijaca, putina i gasproma i imate diletantski projekat. steta.

mile zvezdas -srbin ch

pre 12 godina

ja mislim da lukic nije igrao vec ove nabedjene zvezde kao evandro , borha i ostali po meni taj ko dovodi takve igrace iu moju zvezdu 100 posto pogresno radi taj neka ide van a ne lukic ovo je sramota stvarno onako dobiti 2 jeftina gola a sanse toga borhe pa penal i ostalo zalosno je

Pedja

pre 12 godina

Ako je ovo tacno onda mi nije zao sto smo izgubili derbi. Cak se moze reci da nam je Partizan ucinio uslugu time sto nas je pobedio. Lukicu, povedi Adzica i Vesica sa sobom ako Boga znas i ako bar malo volis Zvezdu kao sto pricas. DZAJICU VRATI SE!

partizanovac067

pre 12 godina

Nemoj,majke ti...divili smo se tvojim saopštenjima do imbecilnosti,uveseljavao si nas i zabavljao...dok si ti predsednik titula nam je sigurna...ne radi nam to,tako ti najsrbskijeg kluba u vaseljeni i šire....tvoji grobari

cvetko novak

pre 12 godina

Posto mrzimo Karadzica zbog kriminalnih radnji (lično ga mrzim najviše), sad će biti zanimljivo kako mi pošteno čistimo i postavljamo u svom dvorištu.... Očekujem da predsednik Zvezde bude ponovo neki čovek koji nema nikakvu viziju ni ideju, govori kako klub nema para, i UVLAČI SE U DUPE VOĐAMA SA SEVERA ! E, dok je tako ja neću da idem na stadion jer mi odlazak na Zvezdinu utakmicu vređa inteligenciju...

alejandro

pre 12 godina

E sto mrzim kada mi dan krene us.ano, da sam znao da ce ovo biti posledica derbija navijao bih juce da zvezda izjednaci samo da bi nas ovaj i dalje uveseljavao. Lukicu ostani!!!

The Clash

pre 12 godina

Sunce ti žarko, ko je ovaj u pozadini? Vođa neke frakcije u Kolumbiji? pod hitno saznati i objaviti...Zasenio je ovaj ručni rad Vladana...

GrobaR

pre 12 godina

Lepo sam vikao da ih pustimo da pobede, Adza bi odradio prelazni rok, Lukic bi zacementirao svoju poziciju, mi bi kasnije titulu osvojili sigurno. Pravicemo Lukica i Adzica od blata!

pan

pre 12 godina

Lukić može i da ode, mada će biti dosadno bez njega,
ali Vesić svakako da ostane, bez njega ipak nema potpune propasti Zvezde i uspešnog oporavjanja fuzijom sa FK Radnički u Crvena Zvezda Šumadija.

Lukicu, ostani

pre 12 godina

O, ne! Vodje sa Severa da ga podrze za sve sto im je DAO. Bila bi prava tragedija da sada odu jos i Adzic i Vesic. Nikako. Oni su jedino sto Zvezdu cine takvom kakva je danas. Ponovo treba uraditi isto, vec vidjeno: da se ostavka ne prihvati! Bar dok se Lukicu ne obezbedi mesto u FMP-u. Sve se mora raditi u istim "krugovima".

ko zna,zna

pre 12 godina

Slika govori mnogo.Ovakva faca da vodi nesto ili nekoga.Sve vam se vraca gani....Djenova,Tole,kumovi u reprezentaciji,stubovi srBstva,kosovo,gazprom i ostale prazne price.
Vi ste bruka ove zemlje!
pozdrav pravim zvezdasima,ne delijama.

Grobar u srcu

pre 12 godina

Nemoj da ides budi predsednik Zvezde dozivotno! Salu na stranu vreme je da ode i da derbi konacno bude derbi. Ovako ce fudbal konstantno da nazaduje.

baja

pre 12 godina

Ne treba da ode Lukic,do poraza je doslo jer mec nije bio regularan,Karadzic je namestio da kasni prenos na televiziji pa su igraci zvezde bili dekocentrisani.Tole odlazi a derbi da se ponovi i da bude regularan

Alan Ford

pre 12 godina

Neee, Lukicu ostani, Adzicu ostani, Robi - i ti ostani. U stvari, kad malo bolje razmislim, vazno je samo da nam je Vesic ziv i zdrav i da jos dugo bude broj 1.

WHU

pre 12 godina

Joj kada bi to stvarno bilo joj da smo mi te sreće. Da je malo slušao navijače, mislim ne one koji zbog para idu na utakmicu, nego prave, ne bi on čekao do sada. Kada se to desi to treba proslaviti.

KolikiJeDug

pre 12 godina

USVAJA SE!
Kad ide predsednik ide i ceo njegov tim - Ivan Adzic, Djordje Stefanovic, Goran Vesic, Miki Antonijevic... Da se zna!
I finansijski izvestaj - OBAVEZNO.

bakili

pre 12 godina

Za predsednika postaviti Dragisu Binica koji je pravi gospodin covek i Zvezda da se fuzionise sa Napredkom i da se zove FK Crvena zvezda Krusevac.

zalosna sova

pre 12 godina

Da li ljudi znaju da je delegat u derbiju bio Miodrag Popvic iz Sopota?Delegat u najvaznijem mecu je bio iz Lukicevog sela????Sad je jasno zasto je sudija jedva docekao da svira nepostojeci penal,i sad je jasno da je Partizan bio namesten u ovom mecu,i da je titula po svaku cenu ove sezone trebala biti Zvezdina.Medjutim Lukic nije uspeo da dobije mec koji je bio odradjen ranije????

Red Nation

pre 12 godina

U vreme Dzaje i Piksija stizali su igraci od 800 000 evra a u vreme lukica od 50 do 300 000 evra sve je jasno...mi ako za sledecu sezonu ne obezbedimo 5 miliona,nema sta da trazimo protiv Partizna,samo se bojim da ne budemo ko Hajduk iz Splita 8.god bez titule!!:(

grobari

pre 12 godina

O neee....!!! Lukicu ostani, izdrzi! Imas jos celu polusezonu da stignes Partizan, nije to neka prednost. Ukoliko slucajno ne uspete imas sledecu sezonu ili 2013/14. Ne daj se, radite odlicno pitanje je vremena kada cete ekspodirati. Podrska Lukicu!

Dermendziev

pre 12 godina

Ako imaju moral,cistu savest Lukic,Adzic i svi odgovorni trebali bi konacno njihove funkcije predati strucnim ljudima koji to znaju i ume da rade,a ne onima "koji se ne razumeju u fudbal,a vole fudbal(citaj vole da budu predsednici)".

Pozdrav,uspesan odabir rukovodecih ljudi,puno uspeha nekadasnjem najuspesnijem fudbalskom klubu sa brdovitog Balkana.

vir

pre 12 godina

au ljudi, ako jos neki daju ostavke propade nam plan za sedmu osmu i devetu titulu. nace valjda da menjaju i igracki kadar ili navijace nedaj boze. smislite nesto brzo.

kosmet

pre 12 godina

ne mesajte babe i zabe
kriv je Tole Karadzic
krive su sudije
kriv je teren
krivi su klubovi koji "poklanjaju" bodove Partizanu

Sa druge strane drago mi je da ste , ili da vam je neko otvorio oci

UrosBg

pre 12 godina

Kako je ovo jos uvek nezvanicna informacija trebalo bi prvo sacekati potvrdu. U svakom slucaju, ako se ovo ispostavi tacnim, onda je to odlican potez, navijaci vec duze vremena traze njegovu ostavku. Nadam se da ce Zvezdi krenuti ne bolje mada s druge strane ne znam sta to toliko moze krenuti na bolje.

bardo bargro

pre 12 godina

neeeeeeeeeee, nemoj lukicu molim te!!!!! ti si najbolji predsednik zvezde u istoriji partizana!!!! nemoj molim te, znajuci ove nese, 7 razlike nije dovoljno, ne idi, ako boga znas!

PFC

pre 12 godina

Ne, samo to ne. Lukicu ostani! Lazu te, Zvezda je najbolja ali zle sile joj ne dozvoljavaju da bude prva. Nisi ti kriv za to. Moras da nastavis da se borish! Vole te tvoji Grobari!

Dale

pre 12 godina

Ko god je kupio sport i pročitao dotični članak video je da u podnaslovu piše "posle novog poraza u derbiju sve izvesnija smena na čelu crveno belih". U tekstu takodje pise da ce definitivna odluka biti donesena 10dec.kad se zavrsi jesenja sezona.

Do tad ce se uzavrela atmosfera u i oko kluba ohladiti i opet ce za sve probleme biti tole kriv.

A po mom mislenju lukic nikad nece podneti ostavku

a na istoj strani je izjava velikog zvezdaša Dobrivoja Tanasijevica Dan-Tane da je partizan zaslužio BAR 10 kartona

Janixxx

pre 12 godina

Lukicu, ne slusaj zle i pakosne, ljubomorne i ozlojedjenje, ti znas da si najbolji. Doveo si GAZPROM NJEFT i sredio muzej, dao mnogo lepih saopstenja i nemoj sada da se povuces kad je tesko. Izdrzi kao pravi delija, sacekaj da osvojis titulu (nebitno kada) pa napusti Zvezdu sa stilom. Uostalom, Tole je namestio stativu Evandru i ti nemoj da priznas poraz, smatraj da ste pobedili 1:0.

bardo bargro

pre 12 godina

neeeeeeeeeee, nemoj lukicu molim te!!!!! ti si najbolji predsednik zvezde u istoriji partizana!!!! nemoj molim te, znajuci ove nese, 7 razlike nije dovoljno, ne idi, ako boga znas!

Alan Ford

pre 12 godina

Neee, Lukicu ostani, Adzicu ostani, Robi - i ti ostani. U stvari, kad malo bolje razmislim, vazno je samo da nam je Vesic ziv i zdrav i da jos dugo bude broj 1.

PFC

pre 12 godina

Ne, samo to ne. Lukicu ostani! Lazu te, Zvezda je najbolja ali zle sile joj ne dozvoljavaju da bude prva. Nisi ti kriv za to. Moras da nastavis da se borish! Vole te tvoji Grobari!

Lukicu, ostani

pre 12 godina

O, ne! Vodje sa Severa da ga podrze za sve sto im je DAO. Bila bi prava tragedija da sada odu jos i Adzic i Vesic. Nikako. Oni su jedino sto Zvezdu cine takvom kakva je danas. Ponovo treba uraditi isto, vec vidjeno: da se ostavka ne prihvati! Bar dok se Lukicu ne obezbedi mesto u FMP-u. Sve se mora raditi u istim "krugovima".

zvezdas

pre 12 godina

Lukicu nemoj davati ostavku,nego reci da mec nije bio regularan jer Partizanovi igraci nisu otisli u svlacionicu na poluvremenu pa su zato bili bolji u drugom poluvremenu,jer da su otisli imali bi priliku da se potuku ili da ih neko prebije,nebitno i zvezda bi regularno pobedila.Tole je kriv jer im je rekao da ne idu u svlacionicu i njega treba oterati.

zalosna sova

pre 12 godina

Da li ljudi znaju da je delegat u derbiju bio Miodrag Popvic iz Sopota?Delegat u najvaznijem mecu je bio iz Lukicevog sela????Sad je jasno zasto je sudija jedva docekao da svira nepostojeci penal,i sad je jasno da je Partizan bio namesten u ovom mecu,i da je titula po svaku cenu ove sezone trebala biti Zvezdina.Medjutim Lukic nije uspeo da dobije mec koji je bio odradjen ranije????

bakili

pre 12 godina

Za predsednika postaviti Dragisu Binica koji je pravi gospodin covek i Zvezda da se fuzionise sa Napredkom i da se zove FK Crvena zvezda Krusevac.

Janixxx

pre 12 godina

Lukicu, ne slusaj zle i pakosne, ljubomorne i ozlojedjenje, ti znas da si najbolji. Doveo si GAZPROM NJEFT i sredio muzej, dao mnogo lepih saopstenja i nemoj sada da se povuces kad je tesko. Izdrzi kao pravi delija, sacekaj da osvojis titulu (nebitno kada) pa napusti Zvezdu sa stilom. Uostalom, Tole je namestio stativu Evandru i ti nemoj da priznas poraz, smatraj da ste pobedili 1:0.

ko zna,zna

pre 12 godina

Slika govori mnogo.Ovakva faca da vodi nesto ili nekoga.Sve vam se vraca gani....Djenova,Tole,kumovi u reprezentaciji,stubovi srBstva,kosovo,gazprom i ostale prazne price.
Vi ste bruka ove zemlje!
pozdrav pravim zvezdasima,ne delijama.

grobari

pre 12 godina

O neee....!!! Lukicu ostani, izdrzi! Imas jos celu polusezonu da stignes Partizan, nije to neka prednost. Ukoliko slucajno ne uspete imas sledecu sezonu ili 2013/14. Ne daj se, radite odlicno pitanje je vremena kada cete ekspodirati. Podrska Lukicu!

Mik

pre 12 godina

Neko ovde pomenu Vesića u pozitivnom kontekstu. Goran Vesić je grobar Crvene Zvezde. Uspešno je upropastio KK, koji je praktično i prestao da postoji kao posledica njegovih uspeha. Svako ko iole poznaje prilike u FK zna da već duže vreme upravo on vedri i oblači i sve loše što se sada dešava je njegova zasluga. Kakva crna šansa koja treba da mu se da?! Vesića treba najuriti iz kluba i to juče!

GrobaR

pre 12 godina

Lepo sam vikao da ih pustimo da pobede, Adza bi odradio prelazni rok, Lukic bi zacementirao svoju poziciju, mi bi kasnije titulu osvojili sigurno. Pravicemo Lukica i Adzica od blata!

rajko

pre 12 godina

dokaz da ljubav prema klubu nije sama po sebi dovoljna da bi neko bio i dobar direktor kluba. hteo je lukic, imao najbolje namere, ali jednostavno nije umeo. dodajte tom amaterizmu menadzerski kompromis oko adzica, politicki kompromis oko vesica i populisticki oko navijaca, putina i gasproma i imate diletantski projekat. steta.

bogdan

pre 12 godina

О судбини Лукића ће одлучити редовни навијачи против Војводине ћемо гласати
(ЧЕТНИК, 27. novembar 2011 12:12)

Protiv Vojvodine ćete vi "redovni navijači" biti ispred televizora, jer ako je pravde i prava posle svega juče Zvezda mora biti kažnjena bar sa tri utakmice pred praznim tribinama, tim pre što je već na uslovnoj i već joj je gledano kroz prste. Gađanje protivničkih igrača topovskim udarima i bakljama je nešto što ni u ludilu ne sme biti tolerisano. Osim ako vaš Tole ne odluči da vas pomiluje kao i mnogo puta do sad.

The Clash

pre 12 godina

Sunce ti žarko, ko je ovaj u pozadini? Vođa neke frakcije u Kolumbiji? pod hitno saznati i objaviti...Zasenio je ovaj ručni rad Vladana...

Dale

pre 12 godina

Ko god je kupio sport i pročitao dotični članak video je da u podnaslovu piše "posle novog poraza u derbiju sve izvesnija smena na čelu crveno belih". U tekstu takodje pise da ce definitivna odluka biti donesena 10dec.kad se zavrsi jesenja sezona.

Do tad ce se uzavrela atmosfera u i oko kluba ohladiti i opet ce za sve probleme biti tole kriv.

A po mom mislenju lukic nikad nece podneti ostavku

a na istoj strani je izjava velikog zvezdaša Dobrivoja Tanasijevica Dan-Tane da je partizan zaslužio BAR 10 kartona

baja

pre 12 godina

Ne treba da ode Lukic,do poraza je doslo jer mec nije bio regularan,Karadzic je namestio da kasni prenos na televiziji pa su igraci zvezde bili dekocentrisani.Tole odlazi a derbi da se ponovi i da bude regularan

kosmet

pre 12 godina

ne mesajte babe i zabe
kriv je Tole Karadzic
krive su sudije
kriv je teren
krivi su klubovi koji "poklanjaju" bodove Partizanu

Sa druge strane drago mi je da ste , ili da vam je neko otvorio oci

alejandro

pre 12 godina

E sto mrzim kada mi dan krene us.ano, da sam znao da ce ovo biti posledica derbija navijao bih juce da zvezda izjednaci samo da bi nas ovaj i dalje uveseljavao. Lukicu ostani!!!

Red Nation

pre 12 godina

U vreme Dzaje i Piksija stizali su igraci od 800 000 evra a u vreme lukica od 50 do 300 000 evra sve je jasno...mi ako za sledecu sezonu ne obezbedimo 5 miliona,nema sta da trazimo protiv Partizna,samo se bojim da ne budemo ko Hajduk iz Splita 8.god bez titule!!:(

WHU

pre 12 godina

Joj kada bi to stvarno bilo joj da smo mi te sreće. Da je malo slušao navijače, mislim ne one koji zbog para idu na utakmicu, nego prave, ne bi on čekao do sada. Kada se to desi to treba proslaviti.

Dermendziev

pre 12 godina

Ako imaju moral,cistu savest Lukic,Adzic i svi odgovorni trebali bi konacno njihove funkcije predati strucnim ljudima koji to znaju i ume da rade,a ne onima "koji se ne razumeju u fudbal,a vole fudbal(citaj vole da budu predsednici)".

Pozdrav,uspesan odabir rukovodecih ljudi,puno uspeha nekadasnjem najuspesnijem fudbalskom klubu sa brdovitog Balkana.

djanikeda

pre 12 godina

nema sanse.izjavice da je kosovo srce srbije,napravice koncert.a veliki monasi sa severa ce mu dati podrsku.
da,i na kraju ce reci da je partizan,jugoslovensko sportsko drustvo.i dobice nov mandat.
jel boze moj,to je bitno.

cvetko novak

pre 12 godina

Posto mrzimo Karadzica zbog kriminalnih radnji (lično ga mrzim najviše), sad će biti zanimljivo kako mi pošteno čistimo i postavljamo u svom dvorištu.... Očekujem da predsednik Zvezde bude ponovo neki čovek koji nema nikakvu viziju ni ideju, govori kako klub nema para, i UVLAČI SE U DUPE VOĐAMA SA SEVERA ! E, dok je tako ja neću da idem na stadion jer mi odlazak na Zvezdinu utakmicu vređa inteligenciju...

pan

pre 12 godina

Lukić može i da ode, mada će biti dosadno bez njega,
ali Vesić svakako da ostane, bez njega ipak nema potpune propasti Zvezde i uspešnog oporavjanja fuzijom sa FK Radnički u Crvena Zvezda Šumadija.

igor

pre 12 godina

Vilotić i Kaluđerović su IGRALI U REPREZENTACIJI na turneji protiv Meksika i Hondurasa!?!?! Pa da li smo svi mi nenormalni pa nemamo oči!?! Oni ne zaslužuju ni u Zvezdi da igraju, a onda završe u A timu reprezentacije da bi se prodali. Pa kako to kada TOLE sve kontroliše?
Ili je TOLE kriv samo kada Lukiću odgovara? Uvek je neko drugi kriv - ta rečenica je postala glavna karakterna crta ovog naroda!

partizanovac067

pre 12 godina

Nemoj,majke ti...divili smo se tvojim saopštenjima do imbecilnosti,uveseljavao si nas i zabavljao...dok si ti predsednik titula nam je sigurna...ne radi nam to,tako ti najsrbskijeg kluba u vaseljeni i šire....tvoji grobari

KolikiJeDug

pre 12 godina

USVAJA SE!
Kad ide predsednik ide i ceo njegov tim - Ivan Adzic, Djordje Stefanovic, Goran Vesic, Miki Antonijevic... Da se zna!
I finansijski izvestaj - OBAVEZNO.

giba

pre 12 godina

Vidi se da je sudija Toletov covek jer je trebalo da ponovi izvodjenje penala jer je Kaludjerovic utrcao u sesnaesterac pre nego je Evandro sutirao,a ako bi opet promasio onda iz nekog drugog razloga da ga ponovi sve dok Evandro ne pogodi.Tad bi tek bilo regularno.

vir

pre 12 godina

au ljudi, ako jos neki daju ostavke propade nam plan za sedmu osmu i devetu titulu. nace valjda da menjaju i igracki kadar ili navijace nedaj boze. smislite nesto brzo.

BRE!

pre 12 godina

Ko je Musa Kesedzija na slici?
(Markiza, 27. novembar 2011 10:18)
ovo je bio revijalni mec penzionera Zvezde i clanova "SJ Kobra", tako da je ovo neki lik iz Kobri

pera zdera

pre 12 godina

Gde iskopaste ovu sliku? Pogledajte mu levu ruku i facu, ko... Ha, ha, ha... Još ne mogu da zaustavim smeh. Baš ste mi ulepšali dan. Ha, ha, ha.

s.

pre 12 godina

navijaci... sram ih bio!!! otkad je to srpski cin - smeniti vodu!!! pa zar ne znate, da samo sloga srbina spasava!!! pa zar ne znate, da izdaja dolazi glave!!! pa zar ne znate, da je srpska cast vezana za izgubljene bitke - izgubili ste derbi, mozda is prvenstvo, ali ste zato osvojili carstvo nebesko!!!

ipak ste vi najsrpskiji klub - zato NE SMENI LUKICA!!!

konacno

pre 12 godina

ko ce cekati do utorka,predomisli ce ga neko u poslednjem trenutku.ni ostavku nemoze dostojanstveno da podnese.ako stvarno ode mozda je ovo najkorisniji i najbolji poraz koji smo doziveli od partizana.jedino ce biti razocarani grobari i ovi sa severa sto im placa da navijaju za njega.

Vesiću m'rš iz Zvezde

pre 12 godina

Prvo da podneseš račun, šta ste uradili za ovo vreme, pa tek onda, lepo, Vesića, Adžića i Đorđa Stefanovića-grobAra za ruku pa u 'aps! Jer za ovo, kako ste vi uništili Zvezdu, uz prećutnu podršku Severa, ništa drugo i ne zaslužujete!

Pobesneli max

pre 12 godina

Nicijem se neuspehu ne radujem ali se tvom radujem, Lukicu. Od pocetka si igrao kvarno i do kraja si istrajavao u "kvarnoci", sto ti se obilo o glavu. I ono malo sto ste imali u "Zvezdi" ti si urusio svojom iskompleksiranoscu.

Stole 0-2

pre 12 godina

Nemoj lukiću nisi ti kriv. Kriv je teren pošto je perfektan kao persijski tepih. Da se igralo na oranicama jna ne sumnjam da bi ste pobedili jer bi kod penala lopta pogodila pogodila neku džombu i umesto od stative u golaut, lopta bi ušla od stative u gol. A dva gola partizana koja su oba usla tik do stative bi se posle dzombe oba odbila u golaut.
Hahahaha

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Ti si vozio Ferrari eeee,imas Putinovu ulaznicu u muzeju,najglamuroznije proslave Bbarija svake godine i sve ostale najbitnije stvari. Ma pravi si predsednik.

novikorisnik

pre 12 godina

konačno!!!! Nadam se da će sa njegovim odlaskom da se smire strasti između dva najveća srpska kluba...zvezdaš sam ali mislim da je on najzaslužniji za ovakvo stanje u klupskom fudbalu u poslednje 2-3 godine...čovek je prava srbenda koja zavidi drugima i gleda u tuđe dvorište i svi su mu krivi osim njega za njegov neuspeh.

Nemanja

pre 12 godina

Predlazem ovog Brku sa sve trakom oko glave za novog predsednika Zvezde. Deluje kao vrlo sposoban i inteligentan covek, jos se vidi pritom kako se divi Lukicevim fidbalskim carolijama!

Zarko

pre 12 godina

Vec godinama pricam, a evo i sad ponavljam,
da ce Zvezda biti jaka
samo ako oteramo Lukica, Adzica, a moze i Prosineckog
pa na mesto predsednika postavimo JUGOVICA, a MUSLINA za
trenera/menadzera. Neka sam odredjuje koji nam igrac treba , a koji ne.
Zivi bili pa videli!

chichan

pre 12 godina

Zasto vredjate ovog sa brkcicima? To je nas cuveni prvotimac GAVRA STIKLA iz DZIBUTKOVICE!!!
Inace je interesantno da je i Lukic promasio penal na ovoj revijalnoj utakmici.xD

TIGER

pre 12 godina

Garantujem da ce UO da odbije njegovu ostavku i da ce Lukic na radost nas Grobara ostati ne celu FKSS :))))

Nebojte se Grobari, ostaje nam Lukic!!!

Nije valjda lud da ide sad kad je smislio plan o Balkanskoj ligi koju se sprema da pokori :)))

Radovan

pre 12 godina

Razlika izmedju uprave Partizana i Zvezde je velika u zadnjih 5 godina.Za PARTIZAN je juce igralo u prvih 11 cak 7 igraca iz nase skole fudbala ( u rezervama ima jos 5 ) dok je za Zvezdu igrao samo 1 a sa druge strane u prvih 11 za PARTIZAN igrao samo 1 stranac a za Zvezdu 4 ( a ta 4 mogu MEDI samo da ciste kopacke).

UrosBg

pre 12 godina

Kako je ovo jos uvek nezvanicna informacija trebalo bi prvo sacekati potvrdu. U svakom slucaju, ako se ovo ispostavi tacnim, onda je to odlican potez, navijaci vec duze vremena traze njegovu ostavku. Nadam se da ce Zvezdi krenuti ne bolje mada s druge strane ne znam sta to toliko moze krenuti na bolje.

Nema pravila

pre 12 godina

U fudbalu je tako, a i u mnogim sportovima: veliki igrači, fudbalski mađioničari (Maradona, Pižon, Lukić...) kao treniri ili predsednici klubova, nisu imali uspeha. Zato sada vidim šansu da CZ postavi gospođu Trivan na čelo svih svojih klubova, osim košarkaškog, koji ne postoji.

Nije bitno

pre 12 godina

Naravno da trebaju da odu i Lukic i Adzic, ali bi mi bilo krivo da oteraju i Robija kao kolateralnu stetu jer covek stvarno nije kriv. Trener odgovara za rezultate,ali samo onda kada ima igrace koje on zeli u ekipi. A da, i Vesic da se otera, POD HITNO !!!!!

ЧЕТНИК

pre 12 godina

О судбини Лукића ће одлучити редовни навијачи против Војводине ћемо гласати, а оно јучерашње гласање се поништава, јер ипак неће о судбини клуба да одлучују људи кој се сете свог клуба против Партизана и на европским мечевима, а за Лукића и екипу порука да спреме дебели извештај против Воше.

Pedja

pre 12 godina

Ako je ovo tacno onda mi nije zao sto smo izgubili derbi. Cak se moze reci da nam je Partizan ucinio uslugu time sto nas je pobedio. Lukicu, povedi Adzica i Vesica sa sobom ako Boga znas i ako bar malo volis Zvezdu kao sto pricas. DZAJICU VRATI SE!

Bari1991

pre 12 godina

Nista nece biti reseno ako ode Lukic a ostanu ljudi koji su bili oko njega i koji su mnogo veci krivci za ovo stanje,pre svih Vesic i Adzic.Ali i kad ode Lukic ko ce da dodje???Ko bi mogao da bude sposoban a da zeli da se petlja sa situacijom u ovdasnjem fudbalu???I ocistiti igracki kadar HITNO!!!Brojevi 99 i 15 moraju da odu(necu ni imena da im spominjem) s tim sto broj 15 treba dati i gratis ako treba,samo da sto pre ode.Samo se nadam da jedini fudbaler koji ide ne bude Adi,jer trenutno samo on uz Lazu vredi u ovom timu!

Grobar u srcu

pre 12 godina

Nemoj da ides budi predsednik Zvezde dozivotno! Salu na stranu vreme je da ode i da derbi konacno bude derbi. Ovako ce fudbal konstantno da nazaduje.

igor

pre 12 godina

I Adžić bi trebao dodmah da se pakuje, samo da mu neko pomogne da napiše ostavku..
Konačno neke koristi od Partizana, da nije ovih ponižavajućih poraza u protekle 4 godine, ova amaterska uprava bi i dalje nastavila da upropašćava Zvezdu.

Denko (MKD)

pre 12 godina

Kad je derbi u pitanju uvek mi je drago kad pobedi Partizan. Ali nikako ne mogu da svatim sarkazam one partizanovce koji kazu "Lukicu molim te ostani" Kao sa ovim rukovodstvom Zvezda je slaba i ocajna pa tako Partizan lagano dobija derbi-utakmice. Drugovi partizani, pobeda je sladja kad se pobedi jaka Zvezda a ne obrnuto!

mile zvezdas -srbin ch

pre 12 godina

ja mislim da lukic nije igrao vec ove nabedjene zvezde kao evandro , borha i ostali po meni taj ko dovodi takve igrace iu moju zvezdu 100 posto pogresno radi taj neka ide van a ne lukic ovo je sramota stvarno onako dobiti 2 jeftina gola a sanse toga borhe pa penal i ostalo zalosno je

sarena laza

pre 12 godina

Umesto sto ste pljuvali sve zivo i drzavu i Karadzica i FSS i sudije i Partizan sto gubite, trebali ste traziti prave razloge..

pita od g...

pre 12 godina

Situacija nije ni malo jednostavna. Ostavka Lukica ne rjesava nista. Nije mi simpatican, ali mu moram priznati da je u teskim finansijskim okolnostima i katastrofalnom okruzenju uspio stabilizirati klub, doveo je velikog sponzora i Prosineckog (kome se nema sta zamjeriti). Treba priznati i da je Partizan daleko stabilniji i organizovaniji klub u ovom momentu, cak ih ni katastrofalni rezultati u Evropi nisu uspjeli izbaciti iz kolosjeka. Cini mi se da su trenutni rezultati i igra maksimum sto Zvezda sa ovakvim sastavom moze da pruzi. E sad, naravno da se navijaci nikada nece zadovoljiti drugim mjestom i da poraz od Partizana boli, ali to je realnost.
Dzajic moze biti rjesenje, da se smire duhovi i povrati povjerenje u klub i upravu, ali sumnjam da ima potrebnu energiju da se uhvati u kostac sa svim problemima u i oko kluba, jednostavno okolnosti su se promjenile.
Jedino instant rjesenje je privatizacija kluba i upumpavanje nekih suludih miliona u klub ili imati strpljenja, stvarati ekipu, raditi na kontinuitetu i cekati priliku ili posrtanje Partizana u godinama koje dolaze.

Milan Mitrovic

pre 12 godina

Nista nije uradjeno kako treba,pojacanja nisu adekvatna renomeu kluba,iako je finansijska situacija bolja,armija navijaca trazi titule,nema opravdanja Lukicu i upravi hvala na svemu mislim da je Adzic najvise gresio.bice Zvezda jaka !

nema kopna na vidiku

pre 12 godina

Bilo je i krajnje vreme Lukicu. Valjda je i tebi jasno da se fudbalski klub ne moze voditi uspesno guslanjem o pravoslavlju, srpstvu, o ruskih 600 miliona, dilovima sa huliganima, rusima i sl. Iza toga ipak treba da stoji neka ozbiljna sportska politika.
A opet, odlaskom Lukica ja i dalje nisam optimista da ce se na Marakani nesto promeniti. Potreban je veliki novac, i ozbljni ljudi, za ozbiljne rezultate. A toga nema na vidiku.

SOMI

pre 12 godina

Ovakve ostavke Upravnom odboru od strane Lukica smo videli vise puta,od te price nema nista,jer je Upravni Odbor nece prihvatiti,to su sve njegovi ljudi,to je vec sve unapred dogovoreno kako sa njima tako i sa vodjama navijaca,koji u celoj prici kao jedinog krivca vide ADZICA i traze samo njegovu ostavku i verujem da ce on jedini otici sa funkcije sportskog direktora,ali verujem da ce i dalje ostati u klubu,npr. kao direktor Omladinske skole.Ovo rukovodstvo da ima i malo casti dali bi jos davno ostavke,potpuni haos vlada u nasem voljenom klubu,rezultatska,financijska,radnicima kasne plate po par meseci,igraci se tuku izmedju sebe,medjuljudski odnosi u klubu nikada losiji,jedno potpuno rasulo i beznadje.

http://www.powerplaymanager.com/r318589

pre 12 godina

Covek kada je dosao pricao je svakave price, ali od toga nema nista.
Nzm ko ce da bude na celu kluba, ali za trenera treba dovesti GOSPODINA MUSLINA !!! Jedino on moze da udradi nesto. Naravno nekog sposobnog da bude menadzer. Najbitnija stvar od svega je da trener pravi ekipu i bira igrace a ne kojekavi menadzeri ili neko treci !!
Kada toga bude bilo bice i buducnosti u Zvezdi. Do tada nista :(

ЧЕТНИК

pre 12 godina

О судбини Лукића ће одлучити редовни навијачи против Војводине ћемо гласати, а оно јучерашње гласање се поништава, јер ипак неће о судбини клуба да одлучују људи кој се сете свог клуба против Партизана и на европским мечевима, а за Лукића и екипу порука да спреме дебели извештај против Воше.

zalosna sova

pre 12 godina

Da li ljudi znaju da je delegat u derbiju bio Miodrag Popvic iz Sopota?Delegat u najvaznijem mecu je bio iz Lukicevog sela????Sad je jasno zasto je sudija jedva docekao da svira nepostojeci penal,i sad je jasno da je Partizan bio namesten u ovom mecu,i da je titula po svaku cenu ove sezone trebala biti Zvezdina.Medjutim Lukic nije uspeo da dobije mec koji je bio odradjen ranije????

mile zvezdas -srbin ch

pre 12 godina

ja mislim da lukic nije igrao vec ove nabedjene zvezde kao evandro , borha i ostali po meni taj ko dovodi takve igrace iu moju zvezdu 100 posto pogresno radi taj neka ide van a ne lukic ovo je sramota stvarno onako dobiti 2 jeftina gola a sanse toga borhe pa penal i ostalo zalosno je

pita od g...

pre 12 godina

Situacija nije ni malo jednostavna. Ostavka Lukica ne rjesava nista. Nije mi simpatican, ali mu moram priznati da je u teskim finansijskim okolnostima i katastrofalnom okruzenju uspio stabilizirati klub, doveo je velikog sponzora i Prosineckog (kome se nema sta zamjeriti). Treba priznati i da je Partizan daleko stabilniji i organizovaniji klub u ovom momentu, cak ih ni katastrofalni rezultati u Evropi nisu uspjeli izbaciti iz kolosjeka. Cini mi se da su trenutni rezultati i igra maksimum sto Zvezda sa ovakvim sastavom moze da pruzi. E sad, naravno da se navijaci nikada nece zadovoljiti drugim mjestom i da poraz od Partizana boli, ali to je realnost.
Dzajic moze biti rjesenje, da se smire duhovi i povrati povjerenje u klub i upravu, ali sumnjam da ima potrebnu energiju da se uhvati u kostac sa svim problemima u i oko kluba, jednostavno okolnosti su se promjenile.
Jedino instant rjesenje je privatizacija kluba i upumpavanje nekih suludih miliona u klub ili imati strpljenja, stvarati ekipu, raditi na kontinuitetu i cekati priliku ili posrtanje Partizana u godinama koje dolaze.

bakili

pre 12 godina

Za predsednika postaviti Dragisu Binica koji je pravi gospodin covek i Zvezda da se fuzionise sa Napredkom i da se zove FK Crvena zvezda Krusevac.

bardo bargro

pre 12 godina

neeeeeeeeeee, nemoj lukicu molim te!!!!! ti si najbolji predsednik zvezde u istoriji partizana!!!! nemoj molim te, znajuci ove nese, 7 razlike nije dovoljno, ne idi, ako boga znas!

zvezdas

pre 12 godina

Lukicu nemoj davati ostavku,nego reci da mec nije bio regularan jer Partizanovi igraci nisu otisli u svlacionicu na poluvremenu pa su zato bili bolji u drugom poluvremenu,jer da su otisli imali bi priliku da se potuku ili da ih neko prebije,nebitno i zvezda bi regularno pobedila.Tole je kriv jer im je rekao da ne idu u svlacionicu i njega treba oterati.

Alan Ford

pre 12 godina

Neee, Lukicu ostani, Adzicu ostani, Robi - i ti ostani. U stvari, kad malo bolje razmislim, vazno je samo da nam je Vesic ziv i zdrav i da jos dugo bude broj 1.

Dermendziev

pre 12 godina

Ako imaju moral,cistu savest Lukic,Adzic i svi odgovorni trebali bi konacno njihove funkcije predati strucnim ljudima koji to znaju i ume da rade,a ne onima "koji se ne razumeju u fudbal,a vole fudbal(citaj vole da budu predsednici)".

Pozdrav,uspesan odabir rukovodecih ljudi,puno uspeha nekadasnjem najuspesnijem fudbalskom klubu sa brdovitog Balkana.

PFC

pre 12 godina

Ne, samo to ne. Lukicu ostani! Lazu te, Zvezda je najbolja ali zle sile joj ne dozvoljavaju da bude prva. Nisi ti kriv za to. Moras da nastavis da se borish! Vole te tvoji Grobari!

bogdan

pre 12 godina

О судбини Лукића ће одлучити редовни навијачи против Војводине ћемо гласати
(ЧЕТНИК, 27. novembar 2011 12:12)

Protiv Vojvodine ćete vi "redovni navijači" biti ispred televizora, jer ako je pravde i prava posle svega juče Zvezda mora biti kažnjena bar sa tri utakmice pred praznim tribinama, tim pre što je već na uslovnoj i već joj je gledano kroz prste. Gađanje protivničkih igrača topovskim udarima i bakljama je nešto što ni u ludilu ne sme biti tolerisano. Osim ako vaš Tole ne odluči da vas pomiluje kao i mnogo puta do sad.

Lukicu, ostani

pre 12 godina

O, ne! Vodje sa Severa da ga podrze za sve sto im je DAO. Bila bi prava tragedija da sada odu jos i Adzic i Vesic. Nikako. Oni su jedino sto Zvezdu cine takvom kakva je danas. Ponovo treba uraditi isto, vec vidjeno: da se ostavka ne prihvati! Bar dok se Lukicu ne obezbedi mesto u FMP-u. Sve se mora raditi u istim "krugovima".

Denko (MKD)

pre 12 godina

Kad je derbi u pitanju uvek mi je drago kad pobedi Partizan. Ali nikako ne mogu da svatim sarkazam one partizanovce koji kazu "Lukicu molim te ostani" Kao sa ovim rukovodstvom Zvezda je slaba i ocajna pa tako Partizan lagano dobija derbi-utakmice. Drugovi partizani, pobeda je sladja kad se pobedi jaka Zvezda a ne obrnuto!

ko zna,zna

pre 12 godina

Slika govori mnogo.Ovakva faca da vodi nesto ili nekoga.Sve vam se vraca gani....Djenova,Tole,kumovi u reprezentaciji,stubovi srBstva,kosovo,gazprom i ostale prazne price.
Vi ste bruka ove zemlje!
pozdrav pravim zvezdasima,ne delijama.

Grobar u srcu

pre 12 godina

Nemoj da ides budi predsednik Zvezde dozivotno! Salu na stranu vreme je da ode i da derbi konacno bude derbi. Ovako ce fudbal konstantno da nazaduje.

Zarko

pre 12 godina

Vec godinama pricam, a evo i sad ponavljam,
da ce Zvezda biti jaka
samo ako oteramo Lukica, Adzica, a moze i Prosineckog
pa na mesto predsednika postavimo JUGOVICA, a MUSLINA za
trenera/menadzera. Neka sam odredjuje koji nam igrac treba , a koji ne.
Zivi bili pa videli!

Pedja

pre 12 godina

Ako je ovo tacno onda mi nije zao sto smo izgubili derbi. Cak se moze reci da nam je Partizan ucinio uslugu time sto nas je pobedio. Lukicu, povedi Adzica i Vesica sa sobom ako Boga znas i ako bar malo volis Zvezdu kao sto pricas. DZAJICU VRATI SE!

Nema pravila

pre 12 godina

U fudbalu je tako, a i u mnogim sportovima: veliki igrači, fudbalski mađioničari (Maradona, Pižon, Lukić...) kao treniri ili predsednici klubova, nisu imali uspeha. Zato sada vidim šansu da CZ postavi gospođu Trivan na čelo svih svojih klubova, osim košarkaškog, koji ne postoji.

Mik

pre 12 godina

Neko ovde pomenu Vesića u pozitivnom kontekstu. Goran Vesić je grobar Crvene Zvezde. Uspešno je upropastio KK, koji je praktično i prestao da postoji kao posledica njegovih uspeha. Svako ko iole poznaje prilike u FK zna da već duže vreme upravo on vedri i oblači i sve loše što se sada dešava je njegova zasluga. Kakva crna šansa koja treba da mu se da?! Vesića treba najuriti iz kluba i to juče!

Janixxx

pre 12 godina

Lukicu, ne slusaj zle i pakosne, ljubomorne i ozlojedjenje, ti znas da si najbolji. Doveo si GAZPROM NJEFT i sredio muzej, dao mnogo lepih saopstenja i nemoj sada da se povuces kad je tesko. Izdrzi kao pravi delija, sacekaj da osvojis titulu (nebitno kada) pa napusti Zvezdu sa stilom. Uostalom, Tole je namestio stativu Evandru i ti nemoj da priznas poraz, smatraj da ste pobedili 1:0.

Nije bitno

pre 12 godina

Naravno da trebaju da odu i Lukic i Adzic, ali bi mi bilo krivo da oteraju i Robija kao kolateralnu stetu jer covek stvarno nije kriv. Trener odgovara za rezultate,ali samo onda kada ima igrace koje on zeli u ekipi. A da, i Vesic da se otera, POD HITNO !!!!!

WHU

pre 12 godina

Joj kada bi to stvarno bilo joj da smo mi te sreće. Da je malo slušao navijače, mislim ne one koji zbog para idu na utakmicu, nego prave, ne bi on čekao do sada. Kada se to desi to treba proslaviti.

kosmet

pre 12 godina

ne mesajte babe i zabe
kriv je Tole Karadzic
krive su sudije
kriv je teren
krivi su klubovi koji "poklanjaju" bodove Partizanu

Sa druge strane drago mi je da ste , ili da vam je neko otvorio oci

grobari

pre 12 godina

O neee....!!! Lukicu ostani, izdrzi! Imas jos celu polusezonu da stignes Partizan, nije to neka prednost. Ukoliko slucajno ne uspete imas sledecu sezonu ili 2013/14. Ne daj se, radite odlicno pitanje je vremena kada cete ekspodirati. Podrska Lukicu!

konacno

pre 12 godina

ko ce cekati do utorka,predomisli ce ga neko u poslednjem trenutku.ni ostavku nemoze dostojanstveno da podnese.ako stvarno ode mozda je ovo najkorisniji i najbolji poraz koji smo doziveli od partizana.jedino ce biti razocarani grobari i ovi sa severa sto im placa da navijaju za njega.

Red Nation

pre 12 godina

U vreme Dzaje i Piksija stizali su igraci od 800 000 evra a u vreme lukica od 50 do 300 000 evra sve je jasno...mi ako za sledecu sezonu ne obezbedimo 5 miliona,nema sta da trazimo protiv Partizna,samo se bojim da ne budemo ko Hajduk iz Splita 8.god bez titule!!:(

rajko

pre 12 godina

dokaz da ljubav prema klubu nije sama po sebi dovoljna da bi neko bio i dobar direktor kluba. hteo je lukic, imao najbolje namere, ali jednostavno nije umeo. dodajte tom amaterizmu menadzerski kompromis oko adzica, politicki kompromis oko vesica i populisticki oko navijaca, putina i gasproma i imate diletantski projekat. steta.

Vesiću m'rš iz Zvezde

pre 12 godina

Prvo da podneseš račun, šta ste uradili za ovo vreme, pa tek onda, lepo, Vesića, Adžića i Đorđa Stefanovića-grobAra za ruku pa u 'aps! Jer za ovo, kako ste vi uništili Zvezdu, uz prećutnu podršku Severa, ništa drugo i ne zaslužujete!

novikorisnik

pre 12 godina

konačno!!!! Nadam se da će sa njegovim odlaskom da se smire strasti između dva najveća srpska kluba...zvezdaš sam ali mislim da je on najzaslužniji za ovakvo stanje u klupskom fudbalu u poslednje 2-3 godine...čovek je prava srbenda koja zavidi drugima i gleda u tuđe dvorište i svi su mu krivi osim njega za njegov neuspeh.

Milan Mitrovic

pre 12 godina

Nista nije uradjeno kako treba,pojacanja nisu adekvatna renomeu kluba,iako je finansijska situacija bolja,armija navijaca trazi titule,nema opravdanja Lukicu i upravi hvala na svemu mislim da je Adzic najvise gresio.bice Zvezda jaka !

Stole 0-2

pre 12 godina

Nemoj lukiću nisi ti kriv. Kriv je teren pošto je perfektan kao persijski tepih. Da se igralo na oranicama jna ne sumnjam da bi ste pobedili jer bi kod penala lopta pogodila pogodila neku džombu i umesto od stative u golaut, lopta bi ušla od stative u gol. A dva gola partizana koja su oba usla tik do stative bi se posle dzombe oba odbila u golaut.
Hahahaha

Pobesneli max

pre 12 godina

Nicijem se neuspehu ne radujem ali se tvom radujem, Lukicu. Od pocetka si igrao kvarno i do kraja si istrajavao u "kvarnoci", sto ti se obilo o glavu. I ono malo sto ste imali u "Zvezdi" ti si urusio svojom iskompleksiranoscu.

Nemanja

pre 12 godina

Predlazem ovog Brku sa sve trakom oko glave za novog predsednika Zvezde. Deluje kao vrlo sposoban i inteligentan covek, jos se vidi pritom kako se divi Lukicevim fidbalskim carolijama!

KolikiJeDug

pre 12 godina

USVAJA SE!
Kad ide predsednik ide i ceo njegov tim - Ivan Adzic, Djordje Stefanovic, Goran Vesic, Miki Antonijevic... Da se zna!
I finansijski izvestaj - OBAVEZNO.

s.

pre 12 godina

navijaci... sram ih bio!!! otkad je to srpski cin - smeniti vodu!!! pa zar ne znate, da samo sloga srbina spasava!!! pa zar ne znate, da izdaja dolazi glave!!! pa zar ne znate, da je srpska cast vezana za izgubljene bitke - izgubili ste derbi, mozda is prvenstvo, ali ste zato osvojili carstvo nebesko!!!

ipak ste vi najsrpskiji klub - zato NE SMENI LUKICA!!!

Bari1991

pre 12 godina

Nista nece biti reseno ako ode Lukic a ostanu ljudi koji su bili oko njega i koji su mnogo veci krivci za ovo stanje,pre svih Vesic i Adzic.Ali i kad ode Lukic ko ce da dodje???Ko bi mogao da bude sposoban a da zeli da se petlja sa situacijom u ovdasnjem fudbalu???I ocistiti igracki kadar HITNO!!!Brojevi 99 i 15 moraju da odu(necu ni imena da im spominjem) s tim sto broj 15 treba dati i gratis ako treba,samo da sto pre ode.Samo se nadam da jedini fudbaler koji ide ne bude Adi,jer trenutno samo on uz Lazu vredi u ovom timu!

igor

pre 12 godina

Vilotić i Kaluđerović su IGRALI U REPREZENTACIJI na turneji protiv Meksika i Hondurasa!?!?! Pa da li smo svi mi nenormalni pa nemamo oči!?! Oni ne zaslužuju ni u Zvezdi da igraju, a onda završe u A timu reprezentacije da bi se prodali. Pa kako to kada TOLE sve kontroliše?
Ili je TOLE kriv samo kada Lukiću odgovara? Uvek je neko drugi kriv - ta rečenica je postala glavna karakterna crta ovog naroda!

UrosBg

pre 12 godina

Kako je ovo jos uvek nezvanicna informacija trebalo bi prvo sacekati potvrdu. U svakom slucaju, ako se ovo ispostavi tacnim, onda je to odlican potez, navijaci vec duze vremena traze njegovu ostavku. Nadam se da ce Zvezdi krenuti ne bolje mada s druge strane ne znam sta to toliko moze krenuti na bolje.

TIGER

pre 12 godina

Garantujem da ce UO da odbije njegovu ostavku i da ce Lukic na radost nas Grobara ostati ne celu FKSS :))))

Nebojte se Grobari, ostaje nam Lukic!!!

Nije valjda lud da ide sad kad je smislio plan o Balkanskoj ligi koju se sprema da pokori :)))

Dale

pre 12 godina

Ko god je kupio sport i pročitao dotični članak video je da u podnaslovu piše "posle novog poraza u derbiju sve izvesnija smena na čelu crveno belih". U tekstu takodje pise da ce definitivna odluka biti donesena 10dec.kad se zavrsi jesenja sezona.

Do tad ce se uzavrela atmosfera u i oko kluba ohladiti i opet ce za sve probleme biti tole kriv.

A po mom mislenju lukic nikad nece podneti ostavku

a na istoj strani je izjava velikog zvezdaša Dobrivoja Tanasijevica Dan-Tane da je partizan zaslužio BAR 10 kartona

baja

pre 12 godina

Ne treba da ode Lukic,do poraza je doslo jer mec nije bio regularan,Karadzic je namestio da kasni prenos na televiziji pa su igraci zvezde bili dekocentrisani.Tole odlazi a derbi da se ponovi i da bude regularan

giba

pre 12 godina

Vidi se da je sudija Toletov covek jer je trebalo da ponovi izvodjenje penala jer je Kaludjerovic utrcao u sesnaesterac pre nego je Evandro sutirao,a ako bi opet promasio onda iz nekog drugog razloga da ga ponovi sve dok Evandro ne pogodi.Tad bi tek bilo regularno.

pan

pre 12 godina

Lukić može i da ode, mada će biti dosadno bez njega,
ali Vesić svakako da ostane, bez njega ipak nema potpune propasti Zvezde i uspešnog oporavjanja fuzijom sa FK Radnički u Crvena Zvezda Šumadija.

cvetko novak

pre 12 godina

Posto mrzimo Karadzica zbog kriminalnih radnji (lično ga mrzim najviše), sad će biti zanimljivo kako mi pošteno čistimo i postavljamo u svom dvorištu.... Očekujem da predsednik Zvezde bude ponovo neki čovek koji nema nikakvu viziju ni ideju, govori kako klub nema para, i UVLAČI SE U DUPE VOĐAMA SA SEVERA ! E, dok je tako ja neću da idem na stadion jer mi odlazak na Zvezdinu utakmicu vređa inteligenciju...

djanikeda

pre 12 godina

nema sanse.izjavice da je kosovo srce srbije,napravice koncert.a veliki monasi sa severa ce mu dati podrsku.
da,i na kraju ce reci da je partizan,jugoslovensko sportsko drustvo.i dobice nov mandat.
jel boze moj,to je bitno.

Radomir Belacevic

pre 12 godina

Ti si vozio Ferrari eeee,imas Putinovu ulaznicu u muzeju,najglamuroznije proslave Bbarija svake godine i sve ostale najbitnije stvari. Ma pravi si predsednik.

vir

pre 12 godina

au ljudi, ako jos neki daju ostavke propade nam plan za sedmu osmu i devetu titulu. nace valjda da menjaju i igracki kadar ili navijace nedaj boze. smislite nesto brzo.

http://www.powerplaymanager.com/r318589

pre 12 godina

Covek kada je dosao pricao je svakave price, ali od toga nema nista.
Nzm ko ce da bude na celu kluba, ali za trenera treba dovesti GOSPODINA MUSLINA !!! Jedino on moze da udradi nesto. Naravno nekog sposobnog da bude menadzer. Najbitnija stvar od svega je da trener pravi ekipu i bira igrace a ne kojekavi menadzeri ili neko treci !!
Kada toga bude bilo bice i buducnosti u Zvezdi. Do tada nista :(

GrobaR

pre 12 godina

Lepo sam vikao da ih pustimo da pobede, Adza bi odradio prelazni rok, Lukic bi zacementirao svoju poziciju, mi bi kasnije titulu osvojili sigurno. Pravicemo Lukica i Adzica od blata!

alejandro

pre 12 godina

E sto mrzim kada mi dan krene us.ano, da sam znao da ce ovo biti posledica derbija navijao bih juce da zvezda izjednaci samo da bi nas ovaj i dalje uveseljavao. Lukicu ostani!!!

nema kopna na vidiku

pre 12 godina

Bilo je i krajnje vreme Lukicu. Valjda je i tebi jasno da se fudbalski klub ne moze voditi uspesno guslanjem o pravoslavlju, srpstvu, o ruskih 600 miliona, dilovima sa huliganima, rusima i sl. Iza toga ipak treba da stoji neka ozbiljna sportska politika.
A opet, odlaskom Lukica ja i dalje nisam optimista da ce se na Marakani nesto promeniti. Potreban je veliki novac, i ozbljni ljudi, za ozbiljne rezultate. A toga nema na vidiku.

SOMI

pre 12 godina

Ovakve ostavke Upravnom odboru od strane Lukica smo videli vise puta,od te price nema nista,jer je Upravni Odbor nece prihvatiti,to su sve njegovi ljudi,to je vec sve unapred dogovoreno kako sa njima tako i sa vodjama navijaca,koji u celoj prici kao jedinog krivca vide ADZICA i traze samo njegovu ostavku i verujem da ce on jedini otici sa funkcije sportskog direktora,ali verujem da ce i dalje ostati u klubu,npr. kao direktor Omladinske skole.Ovo rukovodstvo da ima i malo casti dali bi jos davno ostavke,potpuni haos vlada u nasem voljenom klubu,rezultatska,financijska,radnicima kasne plate po par meseci,igraci se tuku izmedju sebe,medjuljudski odnosi u klubu nikada losiji,jedno potpuno rasulo i beznadje.

igor

pre 12 godina

I Adžić bi trebao dodmah da se pakuje, samo da mu neko pomogne da napiše ostavku..
Konačno neke koristi od Partizana, da nije ovih ponižavajućih poraza u protekle 4 godine, ova amaterska uprava bi i dalje nastavila da upropašćava Zvezdu.

chichan

pre 12 godina

Zasto vredjate ovog sa brkcicima? To je nas cuveni prvotimac GAVRA STIKLA iz DZIBUTKOVICE!!!
Inace je interesantno da je i Lukic promasio penal na ovoj revijalnoj utakmici.xD

Radovan

pre 12 godina

Razlika izmedju uprave Partizana i Zvezde je velika u zadnjih 5 godina.Za PARTIZAN je juce igralo u prvih 11 cak 7 igraca iz nase skole fudbala ( u rezervama ima jos 5 ) dok je za Zvezdu igrao samo 1 a sa druge strane u prvih 11 za PARTIZAN igrao samo 1 stranac a za Zvezdu 4 ( a ta 4 mogu MEDI samo da ciste kopacke).

partizanovac067

pre 12 godina

Nemoj,majke ti...divili smo se tvojim saopštenjima do imbecilnosti,uveseljavao si nas i zabavljao...dok si ti predsednik titula nam je sigurna...ne radi nam to,tako ti najsrbskijeg kluba u vaseljeni i šire....tvoji grobari

BRE!

pre 12 godina

Ko je Musa Kesedzija na slici?
(Markiza, 27. novembar 2011 10:18)
ovo je bio revijalni mec penzionera Zvezde i clanova "SJ Kobra", tako da je ovo neki lik iz Kobri

pera zdera

pre 12 godina

Gde iskopaste ovu sliku? Pogledajte mu levu ruku i facu, ko... Ha, ha, ha... Još ne mogu da zaustavim smeh. Baš ste mi ulepšali dan. Ha, ha, ha.

The Clash

pre 12 godina

Sunce ti žarko, ko je ovaj u pozadini? Vođa neke frakcije u Kolumbiji? pod hitno saznati i objaviti...Zasenio je ovaj ručni rad Vladana...

sarena laza

pre 12 godina

Umesto sto ste pljuvali sve zivo i drzavu i Karadzica i FSS i sudije i Partizan sto gubite, trebali ste traziti prave razloge..