Nova vest
Fudbal

Subota, 17.07.2010.

15:23

Zvezda lako sa trećeligašem

U pripremnoj utakmici odigranoj na Pohorju iznad Marirbora rezervni tim Crvene zvezde pobedio je danas ekipu slovenačkog trećeligaša Veržeja sa 4:1 (3:0).

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Golove su postigli Marko Mugoša u 11, Vladan Binić u 23. i Miloš Trifunović u 32. i 53. minutu za Crvenu zvezdu i Mićo Lugonjić u 83. za Veržej.

Prvi tim "crveno-belih" odigraće u subotu od 18.30 časova kontrolni meč sa turskim prvakom Bursom u austrijskom gradu Glajzdorfu.

Crvena zvezda je na Pohorju odigrala prvu od dve prijateljske utakmice planirane za subotu. Kombinovani sastav je savladao Veržej rezultatom 4:1, iako je razlika mogla da bude mnogo ubedljivija, kako u prvom, tako i u drugo poluvremenu. Veliki broj prilika, sreća na strani protivnika, kao i nekoliko spornih situacija, koje su išle na račun pomoćnog sudije, zbog sviranja nepostojećih ofsajd pozicija.

Bez obzira što su fudbaleri Zvezde imali jak trening u petak uveče, mnogo veći protivnik od slovenačkog trećeligaša im je bilo veoma toplo i sparno vreme i pored toga što se meč igrao u 10 časova. Upravo zbog toga, na sredini oba poluvremena, sudija je bio primoran da da igračima kratku pauzu, kako bi se osvežili.

Ratko Dostanić je na terenu postavio igrače u formaciji 4-4-2. U odbrani su igrali Stojković, Mikić, Savić i Reljić, dva zadnja vezna su bili Nikolić i Mugoša, po krilima su delovali Binić i Lazović, a u špicu tandem su bili Trifunović i Aleks. U drugom poluvremenu u igru su ušli Spajić, koji je uspeo da odigra 45 minuta i pored neugodne povrede, Jeremić i Vešović, koji je za veoma kratko vreme pokazao zbog čega ga smatraju jednim od najtalentovanijih igrača na ovim prostorima.

CRVENA ZVEZDA: Dmitrović, Stojković, Mikić, Savić, Reljić, Nikolić, Mugoša, Binić, Lazović, Trifunović i Aleks. Igrali još: Spajić, Jeremić, Vešović.
VERŽEJ: Sraga, Čontala, Vuksanović, Koder, Lugonjić, Vinković, Pučko, Hodnik, Pelcl, Kaučić, Gašperšić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu