Nova vest
Fudbal

Petak, 29.01.2010.

15:53

Morati: "Žao mi je Juventusa"

Predsednik lidera italijanskog fudbalskog prvenstva, Intera, Masimo Morati izjavio je da mu je žao velikog rivala Juventusa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

‘Stara dama’, koja je u poslednjih 12 utakmica doživela čak devet poraza, u petak je smenila trenera Ćira Feraru i na njegovo mesto postavila Alberta Zakeronija. Torinski klub poslednji kiks doživeo je u četvrtak u Milanu, kada je u četvrtfinalu kupa Italije poražen baš od Intera rezultatom 2:1

"Juventus je sinoć protiv nas odigrao veoma dobro. Uopšte se nije videlo da imaju probleme u klubu. Znam da nije lako igrati u takvoj situaciji. Neću da ih savetujem, ali mogu da kažem da mi je žao što se Juventus nalazi u teškoj situaciji", rekao je Morati za zvanični sajt Intera.

Ekipa Intera u prvenstvu Italije ima devet bodova više od drugoplasiranog Milana i čak 16 bodova više od Juventusa, koji trenutno zauzima šesto mesto na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu