Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.10.2009.

17:48

Milovan Đorić napadnut u Varaždinu

Direktora mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, Milovana Đorića napala je u utorak popodne u Varaždinu grupa Hrvata.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema rečima Đorića, njih sedam-osam ga je, dok je u jakni reprezentacije Srbije šetao gradom, fizički napalo. Đoriću je pomogao lokalni meštanin koji ga je odveo u obližnju prodavnicu odakle su pozvali policiju koja je došla u roku od nekoliko minuta.

Iako je Milovan Đorić u prvoj izjavi srpskim medijima rekao ga su ga huligani oborili i šutirali, kasnije je tu svoju izjavu korigovao u "oni su me napali, ali me nisu šutirali. Molim vas promenite ono što sam prvo rekao." Takođe i broj napadača se kreće od 2-10 u zavisnosti od trenutka kada je Đorić davao svoju izjavu.

Prema hrvatskom portalu Index.hr, "Đorića su navodno napala trojica hrvatskih navijača koji su, videvši srpska obilježja na jakni, nasrnula na njega, ali je interventna policija bila u blizini pa je sprečen veći incident. Napadači su navodno uhapšeni i privedenu u varaždinsku policiju, a Đorić nije povređen. Osim ovog događaja za sada nije bilo drugih incidenata".

Đoriću, koji posle prisustvovao meču mladih reprezentacija Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za EP, je u bolnici pružena medicinska pomoć, a konstantovane su mu lakše povrede lica.

Varaždinska policija je saopštila da još traga za napadačima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu