Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.03.2009.

11:38

Navijač Arsenala povređen u Rimu

Jedan navijač Arsenala povređen je u sredu uveče kada su navijači Rome ispred stadiona Olimpiko napali mini-bus sa navijačima londonskog kluba.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Navijači Rome su oko 19 časova okružili mini-bus, kamenujući i šutirajući ga. Povređeni navijač Arsenala ima ubodnu ranu na nozi i još uvek nije poznato da li je uzrokovana polomljenim staklom ili nožem. Povreda nije bila ozbiljna i sanirana je u ambulanti na stadionu. Italijanska policija uhapsila je navijača Rome koji je učestvovao u napadu.

Navijač se nalazio se u privatnom mini-busu kada su se izgubili u blizini stadiona. Nekoliko navijača Rome pokušalo je da uđe u autobus i u tuči, njemu je povređena noga. Još uvek nije jasno da li je povređen nožem ili parčetom stakla sa jednog od polomljenih prozora na autobusu“, rekao je portparol britanske ambasade u Rimu.

U odvojenom incidentu, druga dva navijača Arsenala povređena su u tuči sa navijačima Rome.

Napadi su se dogodili samo jedan dan nakon što je grupa Juventusovih navijača napala navijače Čelsija pred susret te dve ekipe u Torinu.

Arsenal je savladao Romu sa 7:6 posle penala i plasirao se u četvrtfinale Lige Šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu