Nova vest
Fudbal

Subota, 31.01.2009.

17:28

Navijači se oprostili od Kovačevića

Navijači Olimpijakosa oprostili su se u subotu od srpskog fudbalera Darka Kovačevića, koji je zbog srčanih problema morao da završi igračku karijeru.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Navijači Olimpijakosa su na atinskom stadionu "Jorgos Karaiskakis" okružili dosadašnjeg napadača svog tima tražeći autograme i priliku da se slikaju sa 35-godišnjim Kovačevićem. "Hvala vam svima. Osećam se srećno i ponosno... Osećam se kao pobednik", istakao je Kovačević, koji je u Olimpijakos stigao 2007. godine.

Kovačević je u svojoj debitantskoj sezoni za atinski tim postigao 17 golova čime je značajno doprineo osvajanju duple krune u Grčkoj.

Olimpijakos je, takođe, predvođen nekadašnjim reprezentativcem Jugoslavije stigao i do osmine finala Lige šampiona.

"Dobri igrači vam uvek nedostaju, a Darko nije bio sam dobar fudbaler, već i dobar prijatelj. Uvek je davao sve za tim", naglasio je Argentinac u redovima Olimpijakosa Lusijano Galeti.

Kovačević je objavio i da namerava da ostane u fudbalu, iako još nije siguran u kom svojstvu.

"Želim da ostanem u fudbalu. Ne znam tačno šta ću da radim. Sigurno ću nastaviti i da igram, ali ne profesionalno", rekao je 35-godišnji Kovačević, koji je u karijeri igrao i za Proleter, Crvenu zvezdu, Šefild Venzdej, Real Sosijedad, Lacio i Juventus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve