Zvanično: Todorović se bori 17. januara

Srpski MMA borac Duško Todorović boriće se sa Punahelom Sorijanom 17. januara 2021. godine.

Izvor: SN

Subota, 05.12.2020.

19:30

Zvanično: Todorović se bori 17. januara
Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Duško Todorović iz tima "Sekutor" je u UFC stigao preko "Dana White Contenders Series" takmičenja, a na svom debiju potpuno je oduševio.

Dekvana Taunzenda je Todorović brzo nokautirao u svojoj prvoj borbi, a sada će se boriti sa Punahelom Sorijanom poznatog i kao "Story Time".

"Moja naredna borba je zvanična. Još uvek nisam 100% siguran da li će se održati u Las Vegasu ili na Fight Island-u (ostrvo Jaz u Abu Dabiju)... Ja bih svakako više voleo da bude Fight Island zbog lakšeg putovanja za mene i ceo moj tim. Pripreme su uveliko u toku, iako su otežani uslovi zbog trenutnih mera i celokupne situacije to nije izgovor i ponovo ću dati sve od sebe da dodjem do nove pobede. Hvala svima koji me podržavaju i prate. Idemo dalje!", napisao je Duško Todorović.

Nadamo se da će popularni "Thunder" 17. januara ostvariti i svoju drugu pobedu u eliti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: