Održano MMA prvenstvo Beograda

Loše vreme ovoga puta nije omelo najbolje MMA borce da minule subote ispred šoping mola Delta City odluče ko su šampioni Beograda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

16:35

Default images

Pod imenom „Otvorenom MMA prvenstvu Beograda“ treći turnir doneo je vrhunski borilački spektakl u kojem je samo u amaterskoj konkurenciji učeđće uzelo deset klubova i 22 takmičara.

U prvom delu turnira, viđena su 13 kvalifikacionih amaterskih mečeva i tri finala u kategorijama do 70, 77 i 93 kg. Bio je to samo sjajan uvod u večernji program u kojem su publiku zabavili najbolji semi-pro borci iz regiona, a pobede su ostvarili Dejan Mišić i Borislav Nikolić u kategoriji do 66 kg, Miloš Pelemiš u kategoriji do 70, Nikola Jovanović u kategoriji do 77 kg, odnosno Uroš Stefanović u kategoriji do 93 kg.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: