Izvor: index.hr

Jedna zahtevna mušterija ostavila je lošu ocenu restorana na sajtu Trip advajzor, ali se javio i vlasnik, i ostavio je bez reči.

Žena koja se na potpisala kao Helen E. posetila je restoran Hispi u Mančesteru, i nakon toga ostavila prigovor na račun usluge koja ju je tamo dočekala.

Njeno društvo naručilo je flašu šampanjca po ceni od 90 funti i bocu crvenog vina za 120 funti, ali im je zasmetalo što su u restoranu imali samo razvodnjenu limunadu.

S obzirom na to da jedan od njenih prijatelja voli da meša s vinom jaču limunadu, zatražili su od osoblja da 'skokne' do prodavnice i donese im limunadu po njihovom ukusu.

Ipak, zaposleni su to odbili.

"Nisu nam ispunili želju, iako se prodavnica nalazi u blizini, pa su zbog flašice limunade od jedne funte ostali bez mušterija. Valjda im ne treba naš novac", napisala je mušterija.

Vlasniku restorana Geriju Ašeru nije se svidelo njeno ponašanje, pa joj je odgovorio objavom na Tviteru, prenosi Index.

"Vrlo rado bismo otišli po limunadu za užasno piće tvog prijatelja, ali nam se jednostavno nisi svidela", napisao je.

Nedugo nakon toga usledila je još jedna objava, kako bi vlasnik naglasio svoje stavove.

"Često se dodatno potrudimo ako gosti imaju posebne zahteve, to je deo naše gostoljubivosti. To nećemo uraditi jedino ako je osoba nepristojna ku*ka."

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.