Izvor: B92

Ajfelov toranj verovatno je jedno od najljepših romantičnih mesta koje možete posetiti u Parizu, a sada na ovom mestu možete provesti i noć - doslovno.

Kompanija koja se bavi organizacijom putovanja "HomeAway" daje priliku gostima da provedu noć u najlegendarnijoj znamenitosti u svetu. Od juče, turisti mogu da izvrše online prijavu za učešće u ovoj nagradnoj igri koja uključuje noćenje u Ajfelovom tornju sa svim plaćenim troškovima. Prilikom prijave morate odgovoriti na pitanje: Šta biste uradili da je Ajfelov toranj vaš na jednu noć?

Biće izabrana četiri srećna dobitnika koja će provesti noć u "privremenom" stanu u 2.000 kvadratnih metara, a u kojem se nalazi spavaća soba, kupatilo, kuhinja i odmaralište s prekrasnim pogledom. Svakom dobitniku biće dozvoljeno da dovede pet dodatnih gostiju koji će ovu priliku imati samo jednom u životu.

"'HomeAway' čini sve kako bi gosti imali nezaboravan odmor i poneli predivne uspomene iz Pariza, zato smo mislili da je Ajfelov toranj idealno mesto za pravljenje uspomena", rekao je Brajan Šarple izvršni direktor i suosnivač kompanije.

Noćenja će biti upriličena 23. i 28. juna i 4. jula i 8. jula, a nagrada uključuje tri dodatna dana koja možete provesti u Parizu, povratnu kartu i karte za fudbalske utakmice UEFA EURO 2016. Imena pobednika će biti objavljena 10. juna.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.