Izvor: Tanjug

Novi auto kamp na Zlatiboru, sa 60 jedinica na 1,5 hektara površine na Tić polju, biće otvoren 30. juna, potvrdio je direktor Turističke organizacije Zlatibor, Darko Ðurović.

Kamp će biti kategorisan sa tri zvezdice i biće jedan od najuređenijih kampova u Srbiji", kaže Ðurović.

Prema njegovim rečima, u sklopu kampa nalaziće se recepcija, kuhinja i letnjikovac, sanitarni čvor, trokadero, prostorije za odlaganje smeća. Svaka kamp jedinica imaće sve potrebne priključke - za električnu energiju, vodu, a kamperima će biti na raspolaganju i bežični internet.

"Ovaj novi element turističke ponude biće zanimljiv svima koji putuju Balkanom, biciklistima i drugim ljubiteljima aktivnog odmora, i poboljšaće ukupnu turističku ponudu planine", ocenjuje Ðurović.

Auto kamp će biti na Tić polju, u blizini od hotela "Zelenkada" nedaleko od centra Zlatibora i magistralnog puta Beograd-Bar.

U finansiranju izgradnje kampa učestvovali su Ministrastvo finansija i privrede, Turistička organizacija Zlatibor, Regionalna razvojna agencija Zlatibor iz Užica, UNDP i opština Čajetina.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.