Srbija se predstavlja na sajmovima u Italiji

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstaviće objedinjenu turističku ponudu naše zemlje posetiocima međunarodnih sajmova turizma „No Frills - Bergamo“ koji počinje danas i „TTG Incontri - Rimini“, koji se održava od 9. do 11. oktobra.

Izvor: Izvor: Tanjug

Petak, 26.09.2014.

11:20

Default images

Sajam turizma „No Frills“ koji se održava u Bergamu, najuspešniji je poslovni sajam severa Italije.

Na 14. izdanju ovog sajma predstaviće se više od 400 izlagača, dok će učešće uzeti oko 8.700 predstavnika turističke privrede.

„No Frills“ 2014 se održava po tradiciji na sajmu u Bergamu, a TOS je i ove godine zakupio tipski štand od 12 metara kvadratnih, na kom će se predstaviti i Turističke organizacije Beograda i Vojvodine, kao i turistička agencija Intertours.

„TTG Incontri“, najznačajniji je poslovni turistički sajam u Italiji koji u proseku poseti 50.000 predstavnika privrede.

Na ovom sajmu će se predstavi više od 130 destinacija podeljenih u šest tematskih celina: Evropa, Afrika, Amerike, Azija, Globalno Selo i Italija.

Sajam se održava na sajmu Rimini Fiera od četvrtka 9. oktobra do subote 11. oktobra, a TOS je ovde zakupio štand za potrebe predstavljanja domaćeg turizma.

„TTG Incontri“ je pravo mesto za susrete sa tur operaterima, agencijama, novinarima i blogerima, dodaje se u saopštenju.

Foto: Eric Hossinger / Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: