Vesti

Cirih - grad čokolade

08:45 | Komentari: 0

"Prosto obožavam da pronalazim nove čokoladne poslastice u Cirihu", kaže Kerin Ruset dok se priprema da vodi malu grupu turista kroz uske ulice Starog grada.

tooltip

Vesti

Etihad uveo kratke letove za Australiju iz Beograda

Komentari: 16

Aviokompanija "Etihad ervejz" omogućila je letove iz Beograda do Australije, a celo putovanje će trajati između 21 i 22 sata, izjavio je generalni menadžer te kompanije za Srbiju Đorđe Vukotić.

Vesti

„Super subota“ do Varšave i Splita

Komentari: 7

Srpska nacionalna aviokompanija Er Srbija objavila je da će 20. septembra, u okviru akcije „Super subota“, putnicima koji kupe povratne karte za Split i Varšavu, omogućiti promotivne cene od 99, odnosno 89 evra.

Danska

Fin: Ostrvo iz Andersenovih bajki (FOTO)

Komentari: 4

Ostrvo Fin u Danskoj nosi i nadimak "ostrvo bajki" zato što je na njemu rođen pisac Hans Kristijan Andersen, ali i zato što podseća na prizor iz slikovnica.

Pitajte astrologa

Kanada

Gastro putopis iz Toronta

Komentari: 18

Možda nekima Toronto, i uopšte Kanada, ne izgleda kao preterano uzbudljiva destinacija, ipak meni je poseta ovom gradu ostala u sjajnoj uspomeni. Mada se na prvi pogled mnogo ne razlikuje od drugih velikih severnoameričkih gradove, u Torontu ima mnogo detalja koji ga izdvajaju.

Minoru Nitta / Flickr.com

Japan

Neočekivane lepote Japana

Komentari: 9

Iako se lepote Japana uglavnom povezuju sa trešnjama u cvatu i ukusnim sušijem, ta zemlja ima još mnogo toga da ponudi.

Beta / AP Photo/Victor R. Caivano

Brazil

Favele - novo gastronomsko srce Rija

Komentari: 5

Favele Rio de Ženeira u žiži su javnosti, ali ovog puta ne zbog siromaštva ili kriminala, nego odlične gastronomske ponude.

Španija

7 prirodnih čuda Španije (FOTO)

Komentari: 6

Španija je dobila svojih "sedam prirodnih čuda".