Život

Nedelja, 20.08.2023.

13:40

Tuča i besan seks: Otkriveno šta se dešavalo u avionu pred razvod Anđeline Džoli i Breda Pita

Početak veze Anđeline Džoli i Breda Pita podigla je veliku prašinu, ali isto toliko prašine podigao je i razvod holivudskog para, koji i dan danas nije okončan.

Izvor: story.hr

Tuča i besan seks: Otkriveno šta se dešavalo u avionu pred razvod Anđeline Džoli i Breda Pita
Foto:EPA/IAN LANGSDON

Upoznali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smit', a strastvenu vezu započeli su gotovo čim su se videli. Zbog Anđeline se razveo od Dženifer Aniston, a već sledeće godine sa njom je dobio dete.

Imaju troje biološke dece, a venčali su se 2014. godine, ali idila nije dugo trajala i završila se neslavno – i to na veliki šok javnosti. Anđelina je podnela zahtev za razvod 2016. godine, a do danas nisu rešeni svi sporovi između Anđeline i Breda, nekada zlatnog holivudskog para. Iako su mnogi bili uvereni da su savršen par koji uživa u porodičnoj idili, stvarnost je bila daleko od istine.

Šest godina nakon početka brakorazvodne parnice Breda i Anđeline, otkriveno je šta je izazvalo iznenadni kraj njihove veze - koja je danas tako toksična. Naime, prema izjavama svedoka, pred kraj braka, Anđelina i Bred su se stalno seksali, ali samo da bi suzbili intenzivan bes koji su osećali jedno prema drugom.

Kada nisu mogli da dođu do kreveta, fizički su se potukli, a Bred se navodno zbog nevolje predao alkoholu. Poznato je da je njihovom razvodu prethodio veliki sukob i fizički obračun u njihovom privatnom avionu. Otkriveno je da je protiv Breda zbog tog incidenta pokrenuta istraga FBI-ja i da ga je prijavila Anđelina – ali do sada nismo znali tačno zašto.

Sada znamo da je, prema pisanju stranih medija, Anđelina rekla agentu FBI da je Bred fizički i verbalno maltretirao njihovu decu, a tokom tog leta se dogodila jedna od najžešćih tuča. Tako je glumica tvrdila da ju je Bred zgrabio pred decom, odveo u toalet i udario glavom o zid.

Stalno je vikao da im uništava porodicu, a Anđelina je tada zadobila višestruke lakše telesne povrede, uključujući povredu lakta zbog koje je morala da ide na fizikalnu terapiju.

Najgore u celoj priči je to što su celu ovu scenu videla deca para, koja su bila potpuno traumatizovana scenom. Bred se sukobio sa svojim najstarijim usvojenim sinom Medoksom, a navodno je ceo avion odzvanjao dečjim plačem zbog žestoke tuče supružnika.

Bred je razbio i flaše skupog vina, a šteta na avionu je navodno veća od 25.000 dolara. Džoli je rekla da se njen muž ponašao iracionalno i da je osećala da mora odmah da se razvede - jer je brak beznadežan. Za sve je okrivila njegov alkoholizam, a rezultirajuća istraga značila je da je Bred morao godinama da bude testiran na drogu pre svakog trenutka kada bi video svoju decu.

Razlog za razvod ovog idiličnog para bio je nedostatak komunikacije od samog početka. Iako su se ludo voleli, svoju ljubav su znali da izraze samo kroz divlji seks – i ništa više. Iza zatvorenih vrata često su se svađali, a kako su godine prolazile, Anđelina je pala u depresiju, a Bred se prepustio čarima opijata.

Naravno, više se nisu razumeli, pa su im scene iz bračnog života ličile na scene iz filma na čijem su se snimanju upoznali. Podsetimo, 'Gospodin i gospođa Smit' prati akciju bračnog para koji imaju tajnu misiju da se ubiju - a Anđelina i Bred su se zaista doveli u situaciju da su to umalo uradili kroz nasilne fizičke i verbalne obračune u kuća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: