Region 0

21.05.2024.

10:47

Drama u Bijeljini: Zapalio se vrtić

U bijeljinskom vrtiću "Dragan i Zoran" izbio je požar, četiri vatrogasne ekipe su bile na terenu, a deca su napolju, na bezbednom.

Izvor: Infobijeljina

Drama u Bijeljini: Zapalio se vrtić
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Podeli:

Brzom reakcijom Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina sprečeno je dalje širenje požara u objektu.

Goran Gašić, direktor bijeljinskog Vrtića "Dragan i Zoran", izjavio je da je požar koji je izbio jutros u ovom obdaništu izazvan kvarom na elektroinstalacijama u vešeraju.

"U pitanju su bile električne instalacije u vešeraju, ali blagovremenom intervencijom svih zaposlenih, zatim Teritorijalne vatrogasne jedinice i Policijske uprave Bijeljina, regulisali smo i rešili problem. Ono što je najbitnije, jeste da su deca pravovremenom intervencijom evakuisana u dvorište", istakao je Gašić za InfoBijeljina.

On je naglasio da vatra nije pretila da zahvati druge prostorije, ali da su deca i svi zaposleni odmah izašli u dvorište.

"Roditelji ne treba da brinu, deca su na sigurnom. Uputili bismo apel, ako danas mogu po svoje mališane da dođu ranije, kako bismo mogli da sredimo prostorije i da već sutra radimo u punom kapacitetu. Zahvalio bih i roditeljima koji su se našli u objektu u vreme požara i pružili nesebičnu podršku da potencijalnu štetu svedemo na minimum", dodao je Gašić, prenosi Srpskainfo.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: