Region 0

21.05.2024.

10:47

Drama u Bijeljini: Zapalio se vrtić

U bijeljinskom vrtiću "Dragan i Zoran" izbio je požar, četiri vatrogasne ekipe su bile na terenu, a deca su napolju, na bezbednom.

Izvor: Infobijeljina

Drama u Bijeljini: Zapalio se vrtić
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Podeli:

Brzom reakcijom Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina sprečeno je dalje širenje požara u objektu.

Goran Gašić, direktor bijeljinskog Vrtića "Dragan i Zoran", izjavio je da je požar koji je izbio jutros u ovom obdaništu izazvan kvarom na elektroinstalacijama u vešeraju.

"U pitanju su bile električne instalacije u vešeraju, ali blagovremenom intervencijom svih zaposlenih, zatim Teritorijalne vatrogasne jedinice i Policijske uprave Bijeljina, regulisali smo i rešili problem. Ono što je najbitnije, jeste da su deca pravovremenom intervencijom evakuisana u dvorište", istakao je Gašić za InfoBijeljina.

On je naglasio da vatra nije pretila da zahvati druge prostorije, ali da su deca i svi zaposleni odmah izašli u dvorište.

"Roditelji ne treba da brinu, deca su na sigurnom. Uputili bismo apel, ako danas mogu po svoje mališane da dođu ranije, kako bismo mogli da sredimo prostorije i da već sutra radimo u punom kapacitetu. Zahvalio bih i roditeljima koji su se našli u objektu u vreme požara i pružili nesebičnu podršku da potencijalnu štetu svedemo na minimum", dodao je Gašić, prenosi Srpskainfo.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

45 min

Podeli: