Vredna donacija Bokserskog saveza Srbije – Kragujevac dobio ring

Bokserski savez Srbije donirao je gradu Kragujevcu ring vredan dva miliona dinara. Ovu donaciju uručio je predsednik bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Izvor: B92

Petak, 18.11.2022.

10:42

Vredna donacija Bokserskog saveza Srbije – Kragujevac dobio ring
Foto: Shutterstock/Inked Pixels

Više od četrdeset godina Kragujevac, grad boksa u bivšoj Jugoslaviji, koji je iznedrio mnoge svetski priznate šampione počev od Mirka Puzovića, Slaviše Popovića, Dragoslava Jakovljevića Babeje, Sorgića, čuvenog imena među bokserskim trenerima, imao je jedan ring, piše InfoKG.

“Ring za boks kao za košarku ili rukomet teren, potreban je za unapređenje i omasovljenje sporta, posebno u gradu najprepoznatljivijem po boksu u bivšoj Jugoslaviji i imenima nadaleko poznatim u svetu boksa u celoj Evropi. Moj prvi meč je bio ovde pred punom halom, a siguran sam da je publika željna pravog boksa, a da bi takav boks došao mora da ima podršku grada koju smo sada, razumevanjem čoveka koji poznaje potrebe bokserskog sporta i sporta uopšte, i dobili. Tako nam je mnogo lakše da postignemo ono što svi želimo, a to je da se boks u Kragujevcu ujedini uz podršku Bokserskog saveza Srbije i grada”, kaže predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin.

Ne sumnja da će Kragujevac i ubuduće podržavati i izdvajati sredstva da se publici vrate kvalitetni boks mečevi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: