Pogledajte najdebljeg psa u Britaniji

Alfi, 12-godišnji labrador imao je nešto više od 78 kilograma kada ga je jedna britanska organizacija za zaštitu životinja stavila na dijetu.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.09.2012.

12:17

Default images

Ovaj gojazni pas dostigao je tu kilažu, zato što je njegov vlasnik koji je patio od demencije neprekidno zaboravljao da ga je već nahranio.

Njegova ćerka je na posletku pozvala organizaciju za zaštitu životinja i objasnila da njen otac više nije u stanju da se stara o ljubimcu.

Kada je izveden iz kuće, Alfi nije mogao ni da stoji samostalno, a četvorica muškaraca nosila ga je na improvizovanim nosilima.

Do sada je ovaj bucmasti pas izgubio 29 kilograma, ali je potrebno da smrša još 19.

Ima dva obroka dnevno i ne dobija nikakve poslastice.

Kada Alfi dostigne optimalnu masu, osoblje iz centra će početi da traži novi dom za njega, a budući vlasnik moraće voditi računa da se ne ugoji ponovo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: