Poklanjamo ilustrovani vodič "Mačke"

Ukoliko želite da saznate sve o mačkama ovo je sjajna prilika. Izdavačka kuća Laguna i Ljubimac poklanjaju knjigu "Mačke" dr Brusa Fogl, ilustrovani vodič na 344 strane.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.11.2012.

11:04

Default images

Ova knjiga sadrži sažete i stručne savete uz pomoć kojih ćete bolje razumeti vaše ljubimce i pružiti im bolju brigu i negu.

Takođe sadrži ilustrovan i iscrpan vodič kroz rase sa korisnim savetima o ishrani, nezi, zdravlju i prvoj pomoći, kao i korisne adrese, rečnik i odlomak zakona o dobrobiti životinja. Ova knjiga će vas podučiti i osnovama dresure.

Dr Brus Fogl, autor knjige, je svetski priznat stručnjak u oblasti zdravlja i ponašanja životinja, veterinar, predavač, voditelj pisac.

U knjizi Ilustrovani vodič „Mačke“ piše i o evoluciji vrste, predstavi mačaka u kulturi i umetnosti, otkriva nam kako su ljudi i mačke putovali zajedno kroz istoriju i kako maca ljubimica može da produži život.

U saradnji sa Lagunom, Ljubimac je poklonio 2 knjige "Mačke". Dobitnici su obavešteni mailom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: