Ana Ćurčin i Ilija Ludvig sviraju za ljubitelje vinila

U subotu 18. aprila na proslavi Dana prodavnica ploča, u beogradskom Pinball Wizard Shopu sviraće Ana Ćurčin i Ilija Ludvig.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 15.04.2015.

20:16

Default images

Pinball Wizard Records će u subotu 18. aprila šesti put proslaviti Dan prodavnica ploča. Poučeni iskustvom prethodnih godina, rešili su da ne menjaju dobitnu kombinaciju koju čine dva muzičara ukrštenih gitara. Ove godine dan posvećen ljubiteljima vinila ulepšaće Ana Ćurčin i Ilija Ludvig.

Ana Ćurčin je uz grupu Stray Dogg već nekoliko godina prvi sinonim za “beogradsku amerikanu”, a na koncertu u subotu moći ćete premijerno da čujete nekoliko pesama sa njenog dugo očekivanog debi albuma, čije snimanje se privodi kraju. Ako volite muziku koju prave Tom Vejts, Džonatan Ričmen, Velvet andergraund, Bob Dilan, Pol Enka, Serž Gejnzbur, Džeferson erplejn, Frenk Zapa, Leonard Koen, Antonio Karlos Žobim, Sebastijan Telije ili Kaptain Bifhart, a niste nikada slušali Iliju Ludviga, prva prilika da nadoknadite propušteno ukazaće vam se u subotu. Pored mini koncerta, posetioci će moći i da nabave po promotivnoj ceni debi album grupe VVhile, na prozirnom narandžastom vinilu. U ponudi će tom prilikom biti i mnoga specijalna limitirana izdanja koja izlaze povodom Dana prodavnice ploča. Za kupovinu ostalih ploča, samo toga dana, važiće popust od deset odsto.

Proslava počinje u 14h u Pinball Wizard Recordsu (Makedonska 30, Eurocentar).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: