Stonsi otkazali koncert zbog smrti Džegerove partnerke

Britanska rok grupa Roling Stouns otkazala je današnji koncert u Pertu, prvi nastup njihove turneje u Australiji, zbog smrti partnerke pevača Mika Džegera, Loren Skot.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 18.03.2014.

09:15

Default images

"Za sada nemamo druge informacije. Svi oni koji su kupili kartu za koncert, neka je zadrže ", saopštio je promoter turneje Frontijer Turing (Frontier Touring).

Članovi benda su juče stigli u Pert privatnim avionom. Turneja po Australiji i Novom Zelandu bi trebalo da traje do 5. aprila.

Prema nezvaničnim izvorima, Džeger je otišao u Njujork, posle vesti da je njegova dugogodišnja partnerka, američka modna kreatorka Loren Skot (L'Wren Scott) nađena mrtva u svom stanu u Njujorku.

Loren Skot (49) našao je njen asistent u stanu. Policija slučaj tretira kao samoubistvo mada još nije stigao zvaničan izveštaj sudske medicine. Američki mediji su preneli da je nađena obešena u stanu.

Mik Džeger i Loren Skot su zajedno od 2001. posle njegovog razvoda od Džeri Hol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: