Sredom je "Akustična bašta" u GRAD-u

Kulturni centar GRAD, pokreće seriju akustičnih koncerata u GRADSKOJ BAŠTI. Svake srede pod vedrim nebom imaćemo priliku da upoznamo mnogobrojne renomirane muzičare sa naše scene.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 19.06.2013.

10:21

Default images

Na prvoj akustičnoj bašti večeras od 20h nastupiće KRALJ ČAČKA u solo varijanti. Kralj Čačka je originalni kantautor koji spaja bluz džez sa šetnjom kroz domaći folk... Na sve to Kralj dodaje i socijalne komentare, koji su često uvijeni u metafore o vremenskim prilikama, kretanjima cena na tržištu i sličnim relativno trivijalnim stvarima. Cena karte je 100 dinara.

Gosti na sledećoj akustičnoj bašti u sredu 26. juna biće ANA ĆURČIN & DUKAT (Stray Dogg). Ana Ćurčin i Dukat (frontmen grupe Stray Dogg), ukrstiće svoje akustične gitare i njihove predivne glasove, sa specijalno pripremljenim nastupom za ovu priliku. Bašta KC GRADa savršen je ambijent u kome će se miris reke, svetla Brankovog mosta i romantični zvuci amerikane stopiti u jedan neponovljivi doživljaj vrele beogradske letnje noći. Cena karte je 200 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: