Kultura

Petak, 17.05.2013.

16:08

DM otkazao Istanbul, Beograd siguran

Koncert sastava Depeche Mode zakazan za 17. maj u Istanbulu otkazan je zbog nemogućnosti transporta opreme iz Bugarske u Tursku. Koncert u Srbiji nije doveden u pitanje i "bend se raduje svom prvom dolasku u Beograd”.

Izvor: B92

Default images

Članovi benda i organizator Purple Concerts uputili su izvinjenje putem svoje fejsbuk stranice svima koji su kupili karte za spektakl koji je trebalo da se održi u najvećem turskom gradu.

“Kamioni su se vratili i zaputili ka Beogradu, gde će stići i pre planiranog roka. U pitanju je poseban incident koji je izazvao otkazivanje koncerta i ne postoji nikakav problem koji bi uticao na druge koncerte na turneji, koja će teći po planu. Bend se raduje svom prvom dolasku u Beograd”, navodi se u saopštenju benda.

Istovremeno je saopšteno da se radi na pomeranju datuma koncerta za kasniji deo aktuelne turneje “Delta Machine”, pa se fanovi mole da sačuvaju svoje karte za svaki slučaj.

Ovo je drugi put da Depeche Mode otkazuje koncert u Turskoj, nakon što je na prethodnoj turneji nekoliko nastupa, uključujući i beogradski, otkazano zbog bolesti pevača.

Organizatori beogradskog kocnerta navode da će članovi benda u srpsku prestonicu stići u subotu. Kapije u parku Ušće otvaraju se u nedelju, 19. maja u 17.30 a program počinje u 20 časova. Na sam dan koncerta ulaznice za koncert moći će da se kupe u Corner šopovima u centru Beograda do 17h, kao i na biletarnicama na koncertnom prostoru na Ušću koje će u nedelju biti otvorene od 11 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

23 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: