Madona peva “Born This Way”

Tokom priprema za koncert u Tel Avivu, kojim će 31. maja početi svoju veliku turneju, Madona je sve iznenadila kada je otpevala miks svoje pesme “Express Yourself” i pesme “Born This Way” Lejdi Gage.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 29.05.2012.

19:55

Default images

Iako je nekoliko puta kritikovala mlađu koleginicu, tvrdeći da je često kopira, čini se da će joj Madona ipak odati počast na svojoj predstojećoj turneji “MDNA”, koja u četvrtak počinje koncertom u Izraelu.

Međutim, moguće je da je u pitanju samo još jedan marketinški trik koji je dobro došao obema pevačicama. Naime, osim Madone i Lejdi Gaga ovih dana kreće na svetsku turneju.

Inače, pesma “Born This Way”  objavljena je 11. februara prošle godine kao prvi singl sa drugog, istoimenog albuma Lejdi Gage. Odmah po objavljivanju, kritika je poredila pesmu sa Madoninim hitom “Express Yourself”

 „Zvuči kao prerađena ‘Express Yourself’ uz malo dodataka pesme ‘Vogue’. To je mnogo Madone za nekog ko hoće da izgradi svoj autentični imidž kao, hm, nova Madona”, zabeležio je tada britanski kritičar Nil Mekormik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: