The Cult: novi spot posle 11 godina

Britanski rok bend The Cult snimio je nov spot, prvi put posle "Rise" iz 2001.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 26.04.2012.

14:00

Default images

Reč je o singlu “For The Animals”, drugom kojim se najavljuje izlazak novog albuma “Choice of Weapon” 22. maja.

“Pesma je metafora o ljudima koji obitavaju u području izvan uređenog društva i onoga što kulturni urednici smatraju relevantnim okruženjem”, objašnjava frontmen Ijan Astberi.

„To mogu da budu divlji pank rok klinci koji žive po napuštenim zgradama ili duhovno osvešćeni pojedinci koji ne mare za društvene konvencije. Pesma je namenjena onima koji ne pokušavaju da se uklope, slobodumnim kreativcima”.

Provokativni video režirala je Mišel Pirali a u glavnoj ulozi pojavljuje se glumica Hana Moskeda.

„Junakinja spota na kraju shvata da se jedino rešenje za neku promenu nalazi u njoj samoj, u unutrašnjoj snazi, samoosvešćivanju i buđenju unutrašnjeg života”, zaključuje Astberi.

The Cult će nastupiti u Beogradu 28. juna na Ušću u okviru Belgrade Calling festivala.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: