"The Ballad of Buster Scruggs" - nova serija braće Koen

Slavni oskarovci, braća Džoel i Itan Koen, odlučili su da se oprobaju i u režiranju TV serije. Scenario za miniseriju "The Ballad of Buster Scruggs" je već napisan.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 12.01.2017.

08:26

Foto: Gettyimages

Reč je o vesternu čija radnja još nije poznata, kao ni broj epizoda. Varajeti piše da Anapurna Televižn, kompanija koja sarađuje sa braćom Koen na seriji, planira da traži inovativni pristup koji bi mogao da uključuje kombinaciju televizije i pozorišta.

Scenario prati šest povezanih priča, a datum premijere još nije objavljen.

Inače, vesterni su plodno tlo za braću Koen. Oni su 2010. godine režirali rimejk "True Grit", a dve godine ranije dobili Oskara za najbolju režiju i najbolju sliku za film "No Country for Old Men".

Najpoznatiji filmovi braće Koen su "Barton Fink, Fargo", "The Big Lebowski", "Oh Brother Where Art Thou", "No Country for Old Men", "True Grit" i "Inside Llewyn Davis".

Osim toga, napisali su veliki broj filmova koji nisu režirali, a najpoznatiji među njima su "Unbroken", "Bridge of Spies", "Crimewave", "The Naked Man" i "Gambit".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: