"Đangu" 7 MTV nominacija

Film ''Đangova osveta'' i komedija ''Meda'' dobili su najviše, po sedam nominacija, medju mnoštvom komedija i filmova o superherojima nominovanih za ovogodišnje MTV filmske nagrade koje bira mlada publika.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.03.2013.

14:10

Default images

Za špageti vesternom 'Đango'' i komedijom ''Meda'', najviše nominacija pokupila je komedija ''U dobru i u zlu'' (šest nominacija), uključujući i nominaciju za glavnu nagradu - film godine, ''Uspon mračnog viteza'', poslednji deo trilogije o Betmenu ima pet nominacija, dok su ''Osvetnici'' osvojili četiri nominacije.

Oskarovaka Dženifer Lorens (22) ima pet nominacija uključujući i onu za najbolju žensku ulogu za ulogu mlade udovice Tifani u komediji ''U dobru i u zlu'', kao i u kategorijama najbolji poljubac, najbolji duo na velikom platnu i najbolji muzički momenat sa njenim kolegom iz filma Bredlijem Kuperom, prenele su svetske agencije.

U kategoriji za najbolju žensku ulogu nominovane su i En Hatavej, Mila Kunis i Ema Votson, dok su u muškoj kategoriji nominovani Kuper, Ben Aflek, Danijel Dej-Luis, Džjmi Foks i Čening Tejtum.

Voditeljka ovogodišnje dodele nagrada biće mlada glumica Rebel Vilson, koja je nominovana u kategoriji za najbolju glumicu i najbolju prvu ulogu na filmu za film ''Savršen korak'' (Pitch Perfect).

Ove godine ustanovljene su dve nove kategorije - najbolji nastup bez majice u kojoj će se boriti Čening Tejtum (Magični Majk), Tejlor Lotner (Sumrak: Mlad mesec), Danijel Krejg (Skyfall) i Kristijan Bejl ''Uspon mračnog viteza'', dok je druga kategorija najbolji muzički tenutak.

U toj kategoriji takmičiće se ''Jadnici'', ''Magični Majk'', ''Savršen korak'', ''U dobru i u zlu'', ''Čarlijev svet''

Trofeji zlatne kokice se dodeljuju u 12 kategorija, a glasanje na internet sajtu movieawards.MTV.com počinje danas i trajaće do subote 13. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: