"Leb i sol" pred Jagodincima

Skopska rok grupa će posle 20 godina održati 12. decembra humanitarni koncert u Jagodini, a deo sredstava namenjen je opremanju kabineta za informatiku Osnovne škole u Glogovcu kod Jagodine.

Izvor: Tanjug, Foto: Miro Majcen

Petak, 11.12.2009.

16:23

Default images

Zamenik predsednika Upravnog odbora Udruženja građana "Dečija gitarijada" koje je organizator ovog koncerta, Rade Jovanović, izjavio je, na konferenciji za novinare, da za koncert, od same najave pre deset dana, vlada veliko interesovanje mladih iz Jagodine i Pomoravskog okruga i da su karte naprosto razgrabljene.

Koncert se održava u sali Kulturnog centra, koja ima samo 420 mesta, podsetio je Jovanović.

Gost grupe "Leb i sol" biće kantautor i kompozitor Jakov Drenkovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: