Petak, 12.06.2009.

15:40

Depeche mode ne dolaze u Beograd

"Depeche Mode" neće biti u mogućnosti da održe osam otkazanih nastupa na otvorenom, među kojima i nastup u Beogradu, zbog problema sa rasporedom turneje, saopštili su organizatori "Tuborg green" festivala u okviru kojeg je ovaj popularni bend trebalo da gledamo na Ušću.

Izvor: B92

Default images

Kupci ulaznica na sajtu Exitfest.org mogu da preuzmu uputstvo za vraćanje novca, a organizatori navode da će novac svima biti vraćen u najkraćem mogućem vremenskom roku.

takođe i kupci ulaznica koji imaju samo vaučer, bez obzira na to što ih nisu preuzeli, imaće isti status kao i svi oni koji jesu preuzeli ulaznice.

Pored nastupa u Beogradu, "Depeche mode" su otkazali i koncerte u Atini, Istanbulu, Bukureštu, Sofiji, Varšavi, Rigi i u Vilniusu.

"Depeche Mode" se izvinjavaju svojim fanovima za svaku neugodnost koju su im prouzrokovali i zahvaljuju se za podršku i strpljenje.

Četiri nastupa koji su planirani u zatvorenim prostorima (u Zagrebu, Londonu i dva u Dizeldorfu), biće zakazani ponovo, a tačni datumi se još čekaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: