Besplatan prevoz na Peperse i Exit

Kompanija Carlsberg Srbija, nosilac brenda Tuborg Green u Srbiji, u saradnji sa Exit festivalom, organizovaće besplatan autobuski prevoz iz najvećih gradova Srbije i regiona do Inđije i Novog Sada, za vreme trajanja muzičkih festivala u tim gradovima.

Izvor: B92

Utorak, 12.06.2007.

11:00

Default images

Kampanja besplatnog prevoza deo je akcije "Piti ili biti", koja se realizuje treću godinu za redom, radi promovisanja odgovorne konzumacije alkohola, posebno u vreme velikih festivala kada je povećana opasnost na putevima

U okviru Tuborg Green Festa, na sam dan održavanja festivala, 26. juna 2007. godine, biće obezbeđen autobuski prevoz, do Inđije i nazad, a važiće samo za osobe koje su karte za ovaj festival osvojile za vreme trajanja Tuborg Green promocije.

Polasci autobusa su organizovani iz najvećih gradova Srbije: Beograda – parking kod hotela Interkontinental u 14 časova, Novog Sada – parking kod Novosadskog Sajma u 14 časova, Kraljeva – parking kod Tenka u 12 časova i Niša – parking kod Tvrđave u 12 časova.

Tokom trajanja Exit festivala, od 12. do 15. jula 2007. godine, svakodnevno će se ka Novom Sadu saobraćati 36 Tuborg autobusa.

Kako se ove godine očekuje još veća poseta ljubitelja Exit-a iz regiona i za njih je u okviru kampanje „Piti ili biti“ obezbeđen prevoz. Ovog leta 29 Tuborg autobusa će stizati u Novi Sad iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Bugarske.

Svi koji žele da u potpunosti uživaju u Exit-u, bez bojazni oko vožnje nakon konzumacije alkohola, a kupili su karte za festival, mogu se registrovati preko internet sajta: http://www.myexit.org gde će moći da rezervišu svoje povratne karte. Važno je napomenuti da se jedino sa kartom preko čijeg se serijskog broja korisnik registrovao može ući u Tuborg autobus. Sve dodatne informacije se mogu pronaći na internet sajtu: www.exitfest.org.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: