Još 10.000 ulaznica za RHCP

Menadžment benda Red Hot Chili Peppers odobrio je novi kontigent od 10.000 ulaznica za jednodnevni festival Green Fest u Inđiji na kome će 26. juna pored RHCP nastupiti i Kasabian i Kiril, Edo Maajka i Ritam Nereda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.05.2007.

11:05

Default images

S obzirom na to da je broj ulaznica rezervisanih preko zvaničnog Exitovog sajta i preko Ticket Line daleko veći od broja odobrenih novih ulaznica, prednost će imati oni koji su na listama čekanja.

Organizatori su pozvali sve one koji nisu na listama čekanja i do sada nisu rezervisali ulaznicu za Green Fest da to što pre urade, kako bi u slučaju odustajanja ljudi sa lista čekanja ili u slučaju da bude odobren novi kontigent ulaznica bili u mogućnosti da dođu do karte za Red Hot Chili Peppers.

Jedan od najvećih savremenih rok bendova Red Hot Chili Peppers nastupiće 26. juna u Inđiji na Green fest festivalu koji organizuju Exit i svetska koncertna agencija Live Nation zajedno sa pivarom Carlsberg.

Biće to jedini nastup RHCP u ovom delu Evrope ove godine, a pored Srbije tokom evropske turneje nastupiće još i u Francuskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Italiji i Španiji.

State Of Exit je još najavio da će nastaviti pregovore o proširenju kapaciteta Green Festa sa menadžmentom RHCP.

Ukoliko ste ulaznice rezervisali preko internet adrese www.exitfest.org dodatne informacije o Green festu možete dobiti na broj telefona 021 475 4 222, svakim radnim danom od 9 do 20, a vikendom od 10 do 17 sati. 

Ako ste ulaznice rezervisali preko kompanije Ticket Line broj telefona preko koga se možete informisati je 011 20 30 570, radnim danom i subotom od 9 do 20, a nedeljom od 12 do 18 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: