Macura: Muškarac izboden u Zemunu

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći u Beogradu, dok je jedna povređena nožem, izjavila je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.04.2018.

07:41

Macura: Muškarac izboden u Zemunu
Tanjug, arhiva

Ona je rekla da je Ministarstvo unutrašnjih poslova javilo da je u Krnjači oko 20.20 sati, pao motorista od 36 godina starosti.

Kako je kazala, on je lakše povređen i prevezen je u Kliničko bolnički centar u Zemunu.

Macura je dodala da je u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Gospodara Vučića jedan muškarac zadobio lakše povrede istegnuća vrata i da je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju.

Prema njenim rečima, u Zemunu, na uglu Dobanovačkog puta i Ugrinovačke ulice, muškarac od 33 godine zadobio je dva uboda nožem, ali kako je istakla, nije teško povređen.

On je prevezen u Kliničko bolnički centar u Zemunu.

Ekipe Hitne pomoći su do jutros u 7 sati intervenisale 85 puta, od čega na javnom mestu 16 puta.

Od hroničnih bolesnika, pomoć lekara su uglavnom tražili astmatičari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: