Noć u BG: 101 intervencija, dve saobraćajke

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 101 intervenciju od čega devet na javnom mestu, a u dve saobraćajne nesreće povređena je jedna osoba.

Izvor: B92

Petak, 23.02.2018.

07:44

Noć u BG: 101 intervencija, dve saobraćajke

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je jedna žena lakše povređena jutros u 06.17 sati, u udesu na uglu Dobračine i Gospodar Jovanove, i prebačena je u Urgentni centar.

Prema rečima Macure, u 23.20 u ulici Pere Velimirovića u Rakovici prevrnuo se automobil, a u nezgodi niko nije povređen.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se noćas najviše obraćali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici sa bolom u grudima, rekla je Macura.

Ona je napomenula da je juče u 18.30 u Ripnju 19-godišnji mladić zadobio povredu nožem i prevežen je sa teškom povredom na reanimaciju u Urgentni centar.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć intervenisala je 153 puta od čega 40 na javnommestu, a dogodilo se osam udesa u kojima nijedna osoba nije teže povredjena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: