Burna noć u BG: Intervencije, nesreće...

Hitna pomoć noćas imala 117 intervencija od kojih 22 na javnom mestu. Dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno pet osoba, od kojih dve teško.

Izvor: B92

Sreda, 19.07.2017.

07:51

Burna noć u BG: Intervencije, nesreće...
Tanjug, arhiva

U 21:26 sati na uglu ulica Vladimira Tomanovića i Vojislava Ilića na Konjarniku teško je povređen 30-godišnji muškarac, koji je sa višestrukim povredama prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, izjavila je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Teško je povređen i 19-godišnji muškarac, pešak, u 22:20 sati na uglu Ulice Nikolaja Ostrovskog, koji je potom prebačen u KBC Zemun.

U 19:32 sati na Kružnom toku kod Opštine Novi Beograd povređena je 43-godišnja žena, koja je prevezena u KBC Zemun.

U istu ustanovu prebačena je i 55-godišnja osoba koja je zadobila povrede lakše prirode u 22:05 sati u Vojačkoj ulici kod broja 24.

U 04:06 sati u Ulici Milije Stanojlovića kod Umke povređen je 31-godišnji muškarac, i potom prevezen u Urgentni centar.

Kako je Macura navela, tokom noći su se za pomoć javljali hronični bolesnici svih grupa, koji su svi bili u pogoršanju, a među njima veliki broj hipertoničara.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 125 intervencija Hitne pomoći od kojih 49 na javnom mestu, uključujući devet saobraćajnih nezgoda među kojima nijedna nije bila sa teškom traumom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: