Sunčano i toplo, ponegde moguća kiša, do 28 stepeni

U Srbiji se očekuje toplo i sunčano vreme, dok je na zapadu i severozapadu Srbije, popodne i uveče, uz više oblačnosti, moguća kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.04.2017.

01:00

Sunčano i toplo, ponegde moguća kiša, do 28 stepeni
Getty Images

Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata i ponegde na planinama jak, južni. Najniža temperatura kretaće se od 5 do 15, a najviša od 24 do 28 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti toplo, ujutro i pre podne pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblačno. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura će biti oko 14, a najviša oko 27 stepeni Celzijusa.

U Srbiji se u petak predvidja promenljivo oblačno i toplo vreme sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom, uglavnom u Vojvodini, na zapadu i jugozapadu Srbije. U košavskom području i na planinama duvaće umeren i jak južni vetar. U subotu će biti pretežno oblačno i osetno hladnije s kišom.

U Beogradu se očekuje slično vreme u istom periodu.

Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Oprez se ipak preporučuje srčanim bolesnicima.

Mogući su glavobolјa, razdražlјivost i poremećaj sna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: