Vučić: Bolje nego što mislite; Stefanović: Vučić pa Beli

Funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je da je predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić ostvario "dobar rezultat" na izborima.

Izvor: B92

Nedelja, 02.04.2017.

21:02

Vučić: Bolje nego što mislite; Stefanović: Vučić pa Beli
Tanjug

On je rekao da su na drugom i trećem mestu Luka Maksimović i Saša Janković, ne nužno tim redosledom.

U prvoj izjavi po zatvaranju biračkih mesta, Stefanović je rekao da će SNS sačekati da se svaki glas prebroji pre no što izađe s konkretnim podacima, a da je još rano da se kaže kakav će biti poredak predsedničkih kandidata posle Vučića.

Stefanović je optužio političke neistomišljenika da su kršili izbornu tišinu i kao konkretan primer naveo tvrdnju lidera Nove Srbije Velimira Ilića da mu nije omogućeno glasanje, jer navodno nije upisan u birački spisak na mestu na kojem je glasao već 20 godina.

On je rekao da je to "potpuna izmišljotina" i naveo ime osnovne škole i broj biračkog mesta u Čačku gde je Ilić upisan u spisak.

Stefanović je kao primer kršenja izborne tišine i lažnih optužbi pomenuo i fotografiju na kojoj se vidi izborni plakat SNS na grobu ubijenog premijera Zorana Đinđića.

On je naveo da je analizom otkriveno da je ta fotografija "potpuni falsifikat i fotomontaža" i da se to lako može utvrditi upoređivanjem žardinjere i klupe koji su dodati kod Đinđićevog groba u međuvremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: