Žandarmerija u niškim smetovima, izvučena i beba (FOTO)

Pripadnici Žandarmerije učestvuju u izvlačenju ljudi iz automobila zaglavljenih na deonici auto-puta kod Niša koja je blokirana zbog snega i sudara.

Izvor: B92

Petak, 06.01.2017.

11:49

Žandarmerija u niškim smetovima, izvučena i beba (FOTO)
Foto: MUP

Jedinica je po nalogu ministra policije izašla na teren kako bi pomogla saobraćajnoj policiji i Sektoru za vanredne situacije u vađenju putnika i vozila iz snežnih nanosa.

Kako su rekli zvaničnici Puteva, među zaglavljenim automobilima bio je i jedan u kome je bila beba, koju je prevezla ekipa Hitne pomoći.

Na mesto lančanog sudara, koji je izazvao većinu problema na ovoj deonici, izašlo je tridesetak pripadnika niškog odreda Žandarmerije s opremom za prvu pomoć, ćebadima i vodom.

U lančanom sudaru u Nišu lakše je povređeno više od deset osoba, među kojima ima i dece, u sudaru je učestvovalo 30 vozila. O situaciji na ovoj deonici stižu oprečne informacije, a iz Puteva su javili da je saobraćaj blokiran u pravcu ka Nišu kod naplatne rampe, dok je u pravcu ka Beogradu normalizovan.

MUP je objavio fotografije s mesta sudara, na društvenim mrežama su se pojavile i prve fotografije lančanog sudara, a kamere B92 su snimile kako izgleda situacija u okolini Niša. Inače, prekid saobraćaja nije samo na toj deonici, o čemu opširnije možete pročitati u posebnoj vesti.

Takođe, iz Sektora za vanredne situacije kažu da glavni uzrok problema nije sneg, već to što neki vozači nisu koristili zimske pneumatike.
Foto: MUP
.
Foto: MUP
.
Foto: MUP
.
Foto: MUP
.
Foto: MUP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: