Hilari izabrala: Pre bi s Putinom nego s Trampom na ručak

Kandidatkinja za predsednicu SAD Hilari Klinton pre bi ručala s ruskim liderom Vladimirom Putinom, nego sa svojim konkurentom Donaldom Trampom.

Izvor: B92

Sreda, 07.09.2016.

18:16

Hilari izabrala: Pre bi s Putinom nego s Trampom na ručak
Foto: Gettyimages

Do tog zaključka došli su novinari koji su leteli sa Klintonovom i njenim predizbornim štabom u avionu, piše „Dejli mejl“.

U SAD postoji zabava kada novinari koji prate određenog političara, a koji sede na drugom kraju aviona, pokušavaju da dobace do njega pomorandže na kojima je napisano pitanje. Ovog puta do Klintonove je „došla“ pomorandža sa pitanjem sa kim bi radije večerala. Ponuđeni odgovori su bili: Putin ili Tramp.

Voćku je uhvatio njen pres-sekretar Nik Meril. On je zaokružio odgovor „Putin“, nakon izjave Klintonove da je ona „jedanput večerala sa stranim liderom“, piše „Dejli mejl“. Klintonova je više puta optuživala ruske specijalne službe za umešanost u hakerske napade na servere Demokratske stranke SAD. Osim toga, ona je kritikovala Trampa da podržava predsednika Rusije, prenosi "Sputnjik".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: