LA: Paniku na aerodromu izazvao "Zoro" sa plastičnim mačem

Policija Los Anđelesa saopštila je da nije bilo pucnjave na aerodromu u tom gradu, navodeći da je uznemirenje među putnicima izazvao muškarac obučen kao Zoro.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.08.2016.

07:00

LA: Paniku na aerodromu izazvao
screenshot

Taj muškarac je ubrzo uhapšen.

Putnici su pobegli u panici nakon što su čuli "filtriran, prigušen zvuk" na prometnom aerodromu.

Kako su ranije preneli mediji, delovi aerodroma u Los Anđelesu za dolazak i odlazak putnika bili su zatvoreni nakon što je policija saopštila da istražuje navode o incidentu.

Policija je na Tviteru saopštila da je paniku izazvao mladić obučen u kostim superheroja Zoroa i sa plastičnim mačem, za koga kažu da im "još nije jasno šta mu je bio cilj".

Maskirani Zoro je izazvao zatvaranje terminala za odlaske i dolaske putnika, a putnicima je savetovano da provere vreme poletanja aviona sa avio-prevoznicima.

Putnici su se vratili na aerodrom, ali su ponovo prošli kontrolu specijalnih jedinice K9, navodi AP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: