Udes na putu Niš-Pirot, povređena četvorica - dvojica teže

Dva muškarca su teže, a dva su lakše povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu između Niša i Pirota, kod skretanja za selo Ostrovica.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.06.2016.

10:04

Default images

Direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Nišu Slavoljub Živadinović je rekao da se nesreća dogodila oko 5.15 a da su svi povređeni nakon ukazane prvi pomoći prebačeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Ta saobraćajna nezgoda, dodao je Živanović, dogodila se gotovo na istom mestu gde je juče oko 13 h sa kolovoza sleteo kamion sa migrantima.

U Policijskoj upravi u Nišu izjavili su za Betu da se u kombiju marke "pežo bokser" nalazila četiri muškarca iz Prokuplja.

"Kombijem je upravljao muškarac star 27 godina iz Prokuplja. On je povređen, kao i trojica njegovih saputnika", rekli su u policiji.

Prema nezvaničnim informacima u kombiju su se nalazili radnici iz Prokuplja koji su se nakon obavljenog posla u Pirotu vraćali svojim kućama.

Za sada nije poznato zbog čega je vozač kombija izgubio kontrolu nad vozilom, udario u bankinu i prevrnuo se na bok.

Uviđaj je u toku, a saobraćaj na ovoj deonici puta Niš-Pirot odvija se bez zastoja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: