Šešelj: Vučiću, Vesić stoji iza rušenja u Savamali

Predsednik SRS Vojislav Šešelj optužio je menadžera grada Beograda Gorana Vesića da stoji iza rušenja objekata u beogradskoj četvrti Savamala, piše N1.

Izvor: B92

Nedelja, 15.05.2016.

14:43

Šešelj: Vučiću, Vesić stoji iza rušenja u Savamali
Tanjug

Šešelj je ne društvenoj mreži Tviter napisao da ga Vesić napada zbog koalicije sa Demokratskom strankom u beogradskoj opštini Stari grad, a da je gradski menadžer i funkcioner SNS-a sam porušio noću celu Hercegovačku ulicu, pa nikom ništa.

“Zvanično obaveštavam Aleksandra Vučića da je upravo gradski menadžer Goran Vesić onaj kreten što je organizovao rušenje objekata u Savamali”, naveo je Šešelj.

Lider radikala je dodao i da Vesić zbog kršenja zakonske procedure mora biti hitno smenjen i sudski obavezan da svim vlasnicima porušenih objekata isplati odštetu. Navodi i da Vesićeva zloupotreba službenog položaja sadrži elemente nekoliko krivičnih dela zbog kojih bi u normalnoj državi morao biti procesuiran.

Šešelj je poručio i da će radikali učestvujući u koalicionoj vlasti na Starom gradu “striktno štititi privatnu imovinu svih građana od Vesićevih bandita”.

Objekti u Hercegovačkoj ulici u Savamali srušeni su u noći između 24. i 25. aprila, a po izjavama svedoka, objekte su bagerima porušili ljudi s fantomkama na glavama, koji su očevice zatvarali u hangar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: