Banjaluka: "Uključi mozak" i "Dodik čuva RS" FOTO/VIDEO

Pristalice vlasti i opozicije već oko 10 sati su počele da se okupljaju u Banjaluci gde su nešto posle podneva počeli miting i kontramiting.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 14.05.2016.

10:45

Banjaluka:
Tanjug

Održani su protest opozicije pod nazivom “Oslobodimo Srpsku“ i miting podrške vlasti predsednika Republike Srpske Milorada Dodika “Srcem za Srpsku. Stop izdaji“.

Tanjug
Kako je javio Tanjugov izveštač sa lica mesta, situacija je bila gotovo vanredna, sve ulice u centru grada i svi ugostiteljski objekti su zatvoreni.
Tanjug
Pristalice su se okupljale noseći zastave i transparente poput - "Uključi mozak" na strani opozicije, dok su pristalice vlasti nosile one sa napisima "Napred Srpska", "Milorad Dodik čuva RS" i Srcem za Srpsku. Stop izdaji".
Tanjug
Kako je najavljeno, o bezbednosti učesnika ovih skupova, ali i građana, brinuće 2.000 pripadnika policije.

Opširnije u videoprilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: