Jahjaga: Sastanak bio konstruktivan

Kosovska predsednica Atifete Jahjaga ocenila je da je današnji sastanak sa liderima parlamentarnih partija bio konstruktivan.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.02.2016.

19:30

Jahjaga: Sastanak bio konstruktivan
Foto: Beta, arhiva

Ona je navela da su politički rukovodioci predstavili svoje stavove za prevazilaženje političke blokade i izrazili spremnost da potraže zajedničko rešenje.

Jahjaga se zahvalila liderima stranaka što su odgovorili na njen poziv da se uspostavi dijalog pozicija - opozicija, kao način da se obnovi osnova demokratskog konsenzusa na Kosovu, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu kosovske predsednice.

Sastanku su prisustvovali predsednici Demokratske partije Kosova Hašim Tači, Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa, Alijanse za budućnost Ramuš Haradinaj, Liste srpska Slavko Simić i predstavnik 6+ Mahir Jagdžilar.

Sastanku su prisustvovali i ambasador SAD Greg Delavi i posebni izaslanik Evropske unije Samuel Žbogar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: