Četvrtak, 04.02.2016.

23:33

Đurić i Simić razgovarali o izazovima na KiM

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić razgovarao je sa predsednikom Srpske liste Slavkom Simićem o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji.

Izvor: Beta

Default images
Foto: GettyImages

Đurić i Simić su, kako se navodi u saopštenju Kancelarije, ponovo potvrdili značaj i neophodnost koordinisanog delovanja i saradnje Vlade Srbije i izabranih srpskih predstavnika na Kosovu i Metohiji, sa naglaskom na potrebi učvršćivanja političkog jedinstva srpskog naroda u Pokrajini.

Simić je još jednom istakao nedvosmislenu podršku predstavnika Srpske liste politici Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića, ocenivši je kao jedini način da se interesi i položaj srpskog naroda na Kosovu dugoročno zaštite.

Tokom razgovora razmotrene su konkretne teme u vezi sa poboljšanjem političkog, bezbednosnog i ekonomskog položaja srpskog naroda na Kosovu.

Takođe je istaknut značaj jedinstvenog i sinhronizovanog nastupa srpskih poslanika u parlamentu Kosova, te zauzimanja jasnog stava o predstojećim političkim izazovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: