Kod Užica kamenovan novi Štadlerov voz

Štadlerov elektromotorni voz na relaciji Beograd–Užice kamenovan je i oštećen u stajalištu Zlakusa, tri dana nakon uključivanja u redovan putnički saobraćaj.

Izvor: B92

Utorak, 25.08.2015.

17:15

Default images
foto: Tanjug

Kako se navodi u saopštenju Železnice Srbije nijedna kamenica nije pogodila prozore na vozu, tako da nema povređenih putnika, ali je načinjena materijalna šteta.

Na mesto događaja izašli su policija i Komisija za vanredne događaje srpskih železnica, a osobe koje su oštetile voz još nisu otkrivene.

Iz Železnica su apelovali na građane da se odgovorno ponašaju prema vozovima i upozorili da će novi vozovi biti preusmereni na druge pravce ako se bahato ponašanje nastavi.

Kamenovanje novih vozova nije nova pojava na srpskim prugama, dodali su u Železnicama i podsetili da su prilikom uvođenja u saobraćaj kamenovani i novi ruski vozovi u Kragujevcu, Čačku i Paraćinu, kada je pričinjena velika materijalna šteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: